Kategorier
Filtrera
Sortera
Filtrera
Kategori
Varumärke
Diet
Fri från
Målsättning
Form
Pris
Visa kampanjartiklar
Finns i lager
-20%
Summer Sale
25 Sportlab Turkesterone 60 caps
-20%
Summer Sale
43 GAAM Ecdysterone 60 tabs
Fler varianter
-42%
Summer sale
0 fitnessjunkie Turkesterone 45 caps
-29%
Golden Deals!
2 Sportlab Ecdysterone 60 tabs
-15%
Summer Sale
6 GAAM Ecdysterone 120 tabs
Fler varianter
-11%
Summer Sale
3 GAAM Ecdysterone 180 tabs
Fler varianter
Artikel 8 av 8

Få större muskler med turkesterone

Är du idrottare eller en person med aktiv livsstil? Då kan turkesterone vara något för dig. Här hittar du ett brett utbud på turkesteronetillskott som hjälper dig att bygga muskler och till bättre uthållighet samt återhämtning. Välj och vraka bland vårt utbud av turkesterone i många olika storlekar!

Behöver du hjälp att välja rätt turkesteronetillskott för dig? Hör av dig till oss genom vår kundservice eller livechatt. Vi hjälper gärna till med vår expertis och erfarenhet av kosttillskott. Så att du får den bästa lösning för just dig!

Vanliga frågor om turkesterone

Vad är turkesterone?

Turkesterone är en naturlig förening som tillhör gruppen av ecdysteroider. Det är vanligtvis isolerat från växten Rhaponticum carthamoides, även känd som maralrot eller Rhaponticum. Maralrot växer bland annat i Uzbekistan och Tadzjikistan, och har använts i traditionell medicin i århundraden. Turkesterone har blivit alltmer populär bland kroppsbyggare och idrottare på grund av dess potentiella prestationshöjande egenskaper.

I Sverige är turkesterone tillåtet att säljas och användas som kosttillskott eftersom det inte är klassat som doping enligt WADAs (World Anti-Doping Agency) lista över förbjudna ämnen. Turkesterone är alltså lagligt och inte heller dopingklassat i dagsläget. 

Varför turkesterone?

Turkesterone anses ha flera positiva effekter på människokroppen, inklusive att öka muskelmassa, förbättra uthållighet, minska fettlagring, öka uthållighet och förbättra återhämtning efter träning. Dessutom kan turkesterone också bidra till att öka immunförsvaret och minska inflammation.

Enligt forskning kan turkesterone fungera genom att öka nivåerna av protein syntes i kroppen, vilket hjälper till att bygga muskler. Dessutom kan turkesterone också hjälpa till att förbättra kroppens förmåga att transportera syre och näringsämnen till musklerna, vilket hjälper till att öka uthållighet och förbättra återhämtning efter träning.

När ska man ta Turkesterone?

Turkesterone kan tas som en del av en hälsosam kost och träning rutin. För att få de bästa resultaten bör det tas regelbundet under en längre tidsperiod, oftast mellan 4 och 8 veckor. Doseringen kan variera beroende på din kroppsvikt och dina mål. Generellt rekommenderas en dos på 100-500 mg per dag.

Vad är skillnaden mellan turkesterone och ecdysterone?

Turkesterone och ecdysterone är båda naturligt förekommande ecdysteroider som används inom kosttillskott och inom idrott för dess potentiella prestationshöjande fördelar. Även om de delar liknande egenskaper finns det några skillnader mellan dem.

Skillnaderna mellan turkesterone och ecdysterone är främst relaterade till deras ursprung och kemiska struktur. Turkesterone isoleras vanligtvis från maralrot (Rhaponticum carthamoides) medan ecdysterone kan hittas i flera olika växtarter, inklusive spenat, quinoa och Rhaponticum.

Vad gäller deras prestationshöjande fördelar är det svårt att säga vilken som är mer effektiv eftersom det finns begränsad forskning på området. Men vissa studier har visat att turkesterone kan ha bättre biotillgänglighet än ecdysterone, vilket innebär att det kan absorberas och utnyttjas bättre av kroppen.