Missa inte dessa erbjudanden!

8
Kampanj
Paketpris
Senast köpt för minuter sedan
Hög efterfrågan
Köpt 14 gånger under de senaste dagarna

HeltÄrligt Äggpulver 750 g Äggprotein

239 kr / 191 kr
Summa av lösa artiklar:
Smak
Choklad Lagervara Bäst före: Naturell Lagervara Bäst före: Vanilj Lagervara Bäst före:

Perfekt att kombinera med

29 kr 39 kr
Välj produkt i listan ovanför
(19)
ID: PB-05872

Mest populära från Äggprotein

 • Beskrivning
 • Äggpulver är ett kosttillskott för att berika mat och dryck med äggets nyttiga innehåll.
  HeltÄrligt Äggpulver är ett laktosfritt kosttillskott med äggprotein som innehåller cirka 25% mer energi än ett traditionellt proteinpulver.

  • Äggprotein från svenska ägg
  • Laktosfritt
  • 51-55% protein
  • Lättupptagliga kolhydrater


  Helt Ärligt Äggpulver innehåller motsvarande upp till ca 110 äggvitor och 20 äggulor per 750g! Helt Ärligt Äggpulver innehåller även lättupptagna kolhydrater eftersom man behöver dem efter ett hårt träningspass.

  Lättupptagna kolhydrater gör att inlagringen av muskelglykogen påskyndas.


  Doseringsförslag:
  1.5 skopor per 2dl vatten. 

  Storlek:
  750g.
  Smak:
  Choklad, Naturell, Vanilj
  Storlek:
  750 g
  Kosttillskott ersätter ej en varierad kost. Rekommenderad dosering bör ej överskridas. Förvaras torrt, svalt, väl förslutet och oåtkomligt för barn.
 • Innehåll
 • Naturell:
  InnehållPer. 100g
  Protein55g
  Kolhydrater22g
  - varav sockerarter8.4g
  Fett15g
  - varav mättat5.4g
  Salt1.4g

  Ingredienser: ÄGGVITA, ÄGGULA, glukossirap, socker.

  Vanilj:
  InnehållPer. 100g
  Protein55g
  Kolhydrater22g
  - varav sockerarter8.4g
  Fett15g
  - varav mättat5.4g
  Salt1.4g

  Ingredienser: ÄGGVITA ÄGGULA, glukossirap, socker, vaniljarom, sukralos, acesulfam K.

  Choklad:
  InnehållPer. 100g
  Protein51g
  Kolhydrater26g
  - varav sockerarter7.6g
  Fett14g
  - varav mättat4.9g
  Salt1.3g

  Ingredienser: ÄGGVITA ÄGGULA, glukossirap, socker, chokladarom, sukralos, acesulfam K.
 • Vanliga frågor och svar om Laktosfritt proteinpulver

  Är laktosfritt proteinpulver helt fritt från laktos?
  Ja, laktosfritt proteinpulver är i stort sett fritt från laktos. Det tillverkas genom att ta bort eller minska mängden laktos till en nivå som är säker för personer med laktosintolerans. Det innehåller vanligtvis mycket låga laktosnivåer, vilket gör det enkelt att smälta för de flesta laktosintoleranta individer.

  Kan jag använda laktosfritt proteinpulver om jag är laktosintolerant?
  Ja, laktosfritt proteinpulver är speciellt utformat för personer med laktosintolerans och är säkert att använda. Det innehåller minimala mängder laktos, vanligtvis så lågt att det inte orsakar obehagliga symtom.

  Finns det biverkningar med laktosfritt proteinpulver?
  Generellt sett är biverkningarna av laktosfritt proteinpulver mycket sällsynta eller milda jämfört med produkter som innehåller höga nivåer av laktos. Symtom kan inkludera gas, uppblåsthet eller lös avföring. Detta är dock mindre vanligt än med vanligt proteinpulver.

 • FAQ

Recensioner (19)

19 omdömen
Proteinbolaget ansvarar inte för innehållet i publicerade recensioner. Beskrivna effekter upplevs individuellt och kan inte generaliseras.
Gw 2024-04-24
För någon som inte kan äta whey längre pga utslag så är det verkligen ett toppenprotein! Kvalitén är i form av whey isolat/hydroisolat men till 1/3 av priset och liknande upptagningsförmåga som whey. Smakmässigt så älskar jag vaniljen men även päronen från samma tillverkare fast då äggvitan i pulverform. Blandar sig lätt i vatten och inga tendenser av klumpande. Riktigt nöjd!
Nils Bertil 2024-01-21
Jag är jättenöjd med proteinpulvret. Jag är glad att som mjölk intolerant hittat ett proteinpulver som inte bara min mage mår bra av utan som också ger mig den återhämtning jag behöver. Bra mix av högvärdigt protein och kolhydrater! Jag har fastnat för smaken vanilj för att den smakar ganska lagom och inte för mycket. En normal dos för mig är tre till fyra skopor pulver blandat i vatten efter varje gympass. Ibland så använder jag pulvret till att göra pannkakor på morgnarna och vaniljsmaken passar utmärkt till det. Perfekt start på dagen. Rekommenderar verkligen detta äggpulvrer 😊 /Nils
Simon 2024-01-08
Verifierat köp
Första gången jag provar äggprotein. Väldigt nöjd med produkten. Morgon och kvällsdrink som smakade bättre än förväntat, Vanilj med vispad äggvita. Hade önskat de var i 1kg förpackningar, men denna produkt uppfyller mina behov. Kan rekommendera om man vill ha ett alternativ till whey tex.
Ingela 2023-11-07
Har provat både vanilj och choklad, choklad var klart godast. Lite för söt i smaken så jag valde att blanda med neutral cocosmjölk vilket blev helt perfekt. Mycket bra produkt.
Visa fler
19 Recensioner
Nedan kan du betygsätta på en skala från 0-5. Om du vill kan du även skriva en kommentar till det betyg du har valt att ge artikeln.
Ditt namn kommer att visas som avsändare.


Våra kunder älskar oss!

Läs våra 3.000+ omdömen på Trustpilot. Det är ofta vi får höra att vi har supersnabba leveranser och schyssta villkor. Men det är ju lätt att påstå. Se vad våra kunder faktiskt tycker om oss:

Prisjakt

4.7 / 5

Pricerunner

4.8 / 5

Google

4.8 / 5