Sista chansen

2
Senast köpt för minuter sedan
Hög efterfrågan
Köpt 2 gånger under de senaste dagarna

Gorilla Wear High Tops red

899 kr
Storlek
EU36 Lagervara Bäst före: EU37 Lagervara Bäst före: EU38 Lagervara Bäst före: EU39 Lagervara Bäst före: EU40 Lagervara Bäst före: EU41 Lagervara Bäst före: EU42 Lagervara Bäst före: EU43 Lagervara Bäst före: EU44 Lagervara Bäst före: EU45 Lagervara Bäst före: EU46 Lagervara Bäst före: EU47 Lagervara Bäst före:
Välj produkt i listan ovanför
(2)
ID: PB-2083

Fler varianter:

Inspiration från andra

Mest populära från Skor

 • Beskrivning
 • Lätta och funktionella skor för din träning, nu även i mindre storlekar!
  GW High Tops är det självklara valet för styrketräning. Skorna levererar en perfekt kombination av kvalitet, funktion och design.
  Tack vare noga utvalda material så kan vi erbjuda dig en lätt, men samtidigt stabil sko som fungerar utmärkt för styrketräning.

  • Hög kvalitet
  • Funktionella
  • Kardborre spänning
  • Lätta och stabila

  GW High Tops har en platt sula som ger dig bättre kontakt med underlaget, underlättar balans och en korrekt position av dina fötter. Den platta sulan är dessutom optimal vid exempelvis marklyft då lyftvägen blir kortare, vilket är speciellt önskvärt under tävling. Högre skaft och kardborre spänne bidrar med ytterligare stabilitet för att du ska känna dig trygg vid lyft.

  Spännet har ett Gorilla Wear tryck, på sidan finns en broderad gorilla och baktill en Gorilla Wear patch.

  Levereras i snygg kartong tillsammans med dubbla skosnören (svarta och röda) samt skopåse.

  Material: 30% polyester / 70% PU (polyuretan)

  Storlek: 41-47
  Färg:
  Röd
  Skostorlek:
  36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47
 • Innehåll
 • FAQ

Recensioner (2)

2 omdömen
Proteinbolaget ansvarar inte för innehållet i publicerade recensioner. Beskrivna effekter upplevs individuellt och kan inte generaliseras.
Martin 2021-12-16
Så sköna! Känns som bomull för fötterna! Längtar till varje träningspass ????
Kevin 2020-06-03
Nu skriver jag bara för att ni bad mig skriva en recension på mitt köp av de här skorna vilket jag va missnöjd med. Skorna blev tillbakaskickade då de va sönder i sömmar på flera ställen vilket inte är okej! Vem vill betala för trasiga skor som man längtar efter att få hem? Kolla era produkter innan ni skickar iväg dem.. Det är inte första gången jag blivit missnöjd med proteinbolaget tyvärr.. därför beställde jag sedan skorna från Gymgrossisten istället
Visa fler
2 Recensioner
Nedan kan du betygsätta på en skala från 0-5. Om du vill kan du även skriva en kommentar till det betyg du har valt att ge artikeln.
Ditt namn kommer att visas som avsändare.


Våra kunder älskar oss!

Läs våra 3.000+ omdömen på Trustpilot. Det är ofta vi får höra att vi har supersnabba leveranser och schyssta villkor. Men det är ju lätt att påstå. Se vad våra kunder faktiskt tycker om oss:

Prisjakt

4.7 / 5

Pricerunner

4.8 / 5

Google

4.8 / 5