Missa inte dessa erbjudanden!

33
Paketpris
Senast köpt för minuter sedan
Hög efterfrågan
Köpt 20 gånger under de senaste dagarna

GAAM Pea Protein 1 kg Veganprotein

1 kg
259 kr
2 kg
489 kr -6%
4 kg
929 kr -10%
259 kr
Summa av lösa artiklar:
Smak
Chocolate Lagervara Bäst före: Vanilla Lagervara Bäst före:

Perfekt att kombinera med

39 kr 59 kr
Välj produkt i listan ovanför
(34)
ID: PB-86530

Mest populära från Veganprotein

 • Beskrivning
 • GAAM Pea Protein innehåller rent ärtprotein, vilket är bland de bästa vegetabiliska proteinerna när det gäller näringsvärde.
  Produkten är framtagen med råvaror av mycket hög kvalitet och tillverkat i Sverige. Ärtproteinisolat är naturligt rikt på protein och har en mycket bra aminosyraprofil. 

  • Högvärdig proteinkälla
  • 100% vegan
  • Naturligt rik på BCAA


  Högkvalitativ och komplett proteinkälla

  Ärtprotein är bland de bästa vegetabiliska proteinerna när det gäller näringsvärde. I ärtproteinet finns en naturligt hög halt av aminosyror. Förekomsten av speciella aminosyror som har betydelse när det gäller idrottsutövning är exceptionell. Med mycket bra Glutamin, Lysin och BCAA innehåll är det till och med jämförbart med vassleprotein, och när det gäller Arginin är det enastående, mycket bättre än Vassle!

  Matsmältnings retentionen hos ärtprotein är väldigt hög, studier på människor avslöjade runt 98% spjälkningstakt. Som ett plus, undertrycker detta protein hunger effektivt genom sin långsamma spjälkning och genom att direkt påverka på mättnads faktorer. Ärtprotein har heller inte samma inflamatoriska egenskaper som vassle har.


  Doseringsförslag:
  Blanda 1 skopa (ca 30 g) med 200-300 ml vatten i en shaker. Bästa tillfälle för användning är efter träning.
  Diet:
  Vegan
  Form:
  Pulver
  Fri från:
  Mjölk
  Målsättning:
  Bygga muskler
  Smak:
  Choklad
  Storlek:
  1000, 310 ml
  Kosttillskott ersätter ej en varierad kost. Rekommenderad dosering bör ej överskridas. Förvaras torrt, svalt, väl förslutet och oåtkomligt för barn.
 • Innehåll
 • NäringsvärdenPer. 100 gPer. 30 g
  Energi

  1590 kj/380 kcal

  477 kj/114 kcal

  Fett10 g3 g
  - varav mättat6,4 g1,92 g
  Kolhydrater6 g1,8 g
  - varav sockerarter3 g0,9 g
  Kostfiber7,5 g2,25 g
  Protein65 g19,5 g
  Salt1 g0,3 g

  Ingredienser: Ärtproteinisolat, vegetabiliskt fett (kokos) avfettat kakaopulver (gäller chokladsmaker), inulin, emeulgeringsmedel: (solroslecithin, E466), aromer, salt (natriumklorid) sötningsmedel: sukralos, acesulfam-K.

  Allergiinformation: Tillverkad i en fabrik som hanterar mjölk och ägg.

  Kosttillskott ersätter ej en varierad kost.
  Rekommenderad dosering bör ej överskridas.
  Förvaras torrt, svalt, väl förslutet och oåtkomligt för barn.
 • FAQ

Recensioner (34)

34 omdömen
Proteinbolaget ansvarar inte för innehållet i publicerade recensioner. Beskrivna effekter upplevs individuellt och kan inte generaliseras.
Nassia K. 2024-04-21
Eyes wide open at first try! Knowing that it's a good vegan protein is one thing, but tasting that good is another! I didn't have my expectations high (low even, I saw some bad reviews), but honestly. Great milkshak-y vanilla flavor that tastes the same even with water, besides milks, whisked normally, enjoyed in any way, no side effects. Plus, quick delivery and gift drink🙌🏻 Fan!
Ola 2023-09-20
Verifierat köp
Jag ville tycka om den men den var en stor besvikelse när det gäller smak och konsistens. Jag provade vanilj smak, och jag känner att jag måste tvinga mig i det. Rekommenderar ej, andra veganska märken/produkter är mycket bättre.
Peter 2023-07-27
Verifierat köp
De utlovade smakerna av choklad och vanilj saknas i princip helt, döp om den till naturell med sötningsmedel. I övrigt en helt okay smak, synd hade kunnat vara bra med smakerna.
Hugo 2023-07-15
Nice
Visa fler
34 Recensioner
Nedan kan du betygsätta på en skala från 0-5. Om du vill kan du även skriva en kommentar till det betyg du har valt att ge artikeln.
Ditt namn kommer att visas som avsändare.


Våra kunder älskar oss!

Läs våra 3.000+ omdömen på Trustpilot. Det är ofta vi får höra att vi har supersnabba leveranser och schyssta villkor. Men det är ju lätt att påstå. Se vad våra kunder faktiskt tycker om oss:

Prisjakt

4.7 / 5

Pricerunner

4.8 / 5

Google

4.8 / 5