Missa inte dessa erbjudanden!

43
Paketpris
Senast köpt för minuter sedan
Hög efterfrågan
Köpt 3 gånger under de senaste dagarna

GAAM Vegan Sleep Well 60 caps

60 caps
189 kr
120 caps
359 kr -5%
180 caps
509 kr -10%
189 kr
Summa av lösa artiklar:
 
Lägg i varukorg
Välj produkt i listan ovanför
(25)

Inspiration från andra

Mest populära från Återhämtning

 • Beskrivning
 • GAAM Vegan Sleep Well består av en unik och genomtänkt blandning av ingredienser som arbetar tillsammans för att optimera din sömnkvalitet och återhämtning.
  Med dagens stressande klimat kan det vara svårt att varva ner och slappna av. De skadliga effekterna av långvarig stress är allmänt kända och påverkar oss både fysiskt och mentalt.
  GAAM Vegan Sleep Well är utvecklad för att hjälpa dig att slappna av och för att bidra till en god natts sömn som är en viktig hörnsten för vår hälsa och vårat välbefinnande.


  • Förbättrad återhämtning
  • Ökad sömnkvalitet
  • Ökad energi
  • Veganska kapslar

  Noggrant utvalda ingredienser

  GAAM Vegan Sleep Well innehåller bland annat extrakt av kamomill, citronmeliss, L-Arginin och ashwagandha. Just ashwagandha är extra intressant tack vare dess förmåga att öka motståndskraften mot stress och därmed sänka produktionen av det nedbrytande hormonet kortisol.


  Doseringsförslag:
  2 kapslar innan sänggående.

  Storlek:
  60 kapslar.
  Diet:
  Vegan
  Form:
  Kapslar
  Fri från:
  Ägg, Gelatin, Gluten, Kolsyra, Laktos, Mjölk, Mjölkprotein, Nötter, Soja
  Målsättning:
  Energi
  Storlek:
  60 caps
  Kosttillskott ersätter ej en varierad kost. Rekommenderad dosering bör ej överskridas. Förvaras torrt, svalt, väl förslutet och oåtkomligt för barn.
 • Innehåll
 • InnehållPer. 2 kapslar
  Kamomill200 mg
  Citronmeliss200 mg
  L-Theanin200 mg
  L-Arginin AKG300 mg
  Ashwagandha200 mg

  Ingredienser: Extrakt av (kamomill, citronmeliss, ashwagandha) L-Arginin akg, l-teanin, mikrokristallin cellulosa, kiseldioxid, kapsel (E1204).

  Kosttillskott ersätter ej en varierad kost.
  Rekommenderad dosering bör ej överskridas.
  Förvaras torrt, svalt, väl förslutet och oåtkomligt för barn.
 • FAQ

Recensioner (25)

25 omdömen
Proteinbolaget ansvarar inte för innehållet i publicerade recensioner. Beskrivna effekter upplevs individuellt och kan inte generaliseras.
Eamon Gallagher 2022-11-28
Verifierat köp
Currently giving it a 3/5 . For me personally, I am not seeing a great difference in it assisting my sleeping. Somedays I think it's working and others not. I will however keep using it and see if anything changes in its duration.
Mo 2022-11-26
Stället för 2 stycken kan man ta 3 stycken.
V 2022-10-22
Verifierat köp
Har länge gått på starka sömnmedel kände mig stark o att jag nog skulle kunna testa något annat. Har nu testat dem typ 3-4v känner mig utvilad då jag vaknar inte o inte bakis. Jag känner mig piggare på något sätt. Tar dem 1-2tim innan sängen somnar fort. Så absolut lär testa dessa ett tag
Andreas 2022-09-13
Problem med insomningen. Tar dessa 2tim innan jag ska sova , så fort jag ligger i sängen o ska sova så somnar jag inom 10min.
Visa fler
25 Recensioner
Nedan kan du betygsätta på en skala från 0-5. Om du vill kan du även skriva en kommentar till det betyg du har valt att ge artikeln.
Ditt namn kommer att visas som avsändare.


Våra kunder älskar oss!

Läs våra 3.000+ omdömen på Trustpilot. Det är ofta vi får höra att vi har supersnabba leveranser och schyssta villkor. Men det är ju lätt att påstå. Se vad våra kunder faktiskt tycker om oss:

Prisjakt

4.7 / 5

Pricerunner

4.8 / 5

Google

4.8 / 5