Missa inte dessa erbjudanden!

84
Golden Deals!
37
Paketpris
Senast köpt för minuter sedan
Hög efterfrågan
Köpt 14 gånger under de senaste dagarna

GAAM Betakaroten 60 caps

60 caps
69 kr -37%
120 caps
178 kr -15%
180 caps
267 kr -8%
109 kr / 69 kr
69 kr

Tidigare lägsta pris

69 kr
OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan det aktuella priset började gälla. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.
Summa av lösa artiklar:
 
Lägg i varukorg
Välj produkt i listan ovanför
(10)

Mest populära från Betakaroten

 • Beskrivning
 • Betakaroten är ett kosttillskott i smidig kapsel från GAAM Health Series. Det är ett tillskott med extra antioxidanter som också hjälper din hud att få en naturligt solbrun nyans.
  Betakaroten är ett förstadium till vitamin A som är en av de viktigaste vitaminerna som finns i kroppen. Med sin Betakaroten ser GAAM till att hålla din hud och dina slemhinnor friska och fungerande. Det spelar också roll för immunförsvaret. Vid behov kan kroppen omvandla karotener du får i dig till vitamin A.

  • Visst skydd mot solen.
  • Hälsosammare hudton.
  • Goda egenskaper mot nattblindhet.
  • Friskare hud.

  Varför blir man brun av betakaroten?

  Det är pigmentet i betakaroten som till exempel ger morötter sin orange:a färg. Det fungerar liknande när du använder betakaroten som kosttillskott. GAAMs Betakaroten aktiverar hudens pigmentprocess vilket leder till att du får en naturligt brunare hudton. Betakaroten aktiverar också hudcellernas process att producera melanin vilket till viss del ger dig ett naturligt skydd mot solens skadliga strålar.

  Är betakaroten farligt?

  Betakaroten från GAAM Health Series är inte farligt. När din kropp inte har något behov av mer vitamin A lagras betakarotenet i fettvävnaden istället. Får du i dig för mycket betakaroten under en längre tid kan du riskera att få karotenemi. Det märks oftast i och med att fotsulor och handflator blir gula medan huden går från brun till en mer orange färg. Det är ett helt ofarligt tillstånd och går ofta över av sig självt.


  Doseringsförslag:
  1 kapsel dagligen.

  Storlek:
  60 kapslar.
  Form:
  Kapslar
  Fri från:
  Gluten
  Målsättning:
  Må bra
  Storlek:
  60 caps
  Kosttillskott ersätter ej en varierad kost. Rekommenderad dosering bör ej överskridas. Förvaras torrt, svalt, väl förslutet och oåtkomligt för barn.
 • Innehåll
 • InnehållPer. 1 kapsel
  Betakaroten25 mg
  Varav
  Retinolekvivalenter2000 mg 250% DRI*
  *DRI: Dagligt rekommenderat intag

  Ingredienser: betakaroten, fyllnadsmedel: mikrokristallin cellulosa, kiseldioxid, magnesiumstearat, kapsel: gelatin (bovint).

  Kosttillskott ersätter ej en varierad kost.
  Rekommenderad dosering bör ej överskridas.
  Förvaras torrt, svalt, väl förslutet och oåtkomligt för barn.
 • FAQ

Recensioner (10)

10 omdömen
Proteinbolaget ansvarar inte för innehållet i publicerade recensioner. Beskrivna effekter upplevs individuellt och kan inte generaliseras.
Jenny 2023-07-08
Verifierat köp
Tagit dessa varje dag och märker en liten skillnad i hudfärg, nu har jag inte varit i solen så mycket, så dessa tabletter och en massa sol så tror jag man får hjälp att få en fin bränna. :)
Emily 2023-03-23
Verkar helt tipp topp än så länge 👍
Linnea Noren 2022-06-15
Sommaren har ju inte visat sin bästa sidan än, men sist hjälpte dessa mig att behålla brännan längre. Inte nödvändigtvis bli brunare men det höll mycket längre. Man blir inte orange som många tror. Bra produkt!
Thomas 2022-06-07
Funkar, kanske... det är soligt nu så använder dem i höst/vinter istället
Visa fler
10 Recensioner
Nedan kan du betygsätta på en skala från 0-5. Om du vill kan du även skriva en kommentar till det betyg du har valt att ge artikeln.
Ditt namn kommer att visas som avsändare.


Våra kunder älskar oss!

Läs våra 3.000+ omdömen på Trustpilot. Det är ofta vi får höra att vi har supersnabba leveranser och schyssta villkor. Men det är ju lätt att påstå. Se vad våra kunder faktiskt tycker om oss:

Prisjakt

4.7 / 5

Pricerunner

4.8 / 5

Google

4.8 / 5