Missa inte dessa erbjudanden!

200
Kampanj
17
Paketpris
Senast köpt för minuter sedan
Hög efterfrågan
Köpt 100+ gånger under de senaste dagarna

GAAM Creatine Monohydrate 500 g Kreatin

1 st
249 kr -17%
2 st
498 kr -12%
3 st
747 kr -8%
299 kr / 249 kr
229 kr

Tidigare lägsta pris

229 kr
OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan det aktuella priset började gälla. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.
Summa av lösa artiklar:
 

Rekommenderad produkt att lägga till

39 kr 59 kr
Lägg i varukorg
Välj produkt i listan ovanför
(124)

Mest populära från Kreatin monohydrat

 • Beskrivning
 • GAAM Creatine Monohydrate - Samma innehåll - Ny design!
  Kreatin är ett väldigt populärt kosttillskott som gör mer energi tillgänglig för dina muskler vid tunga pass. Det underlättar också musklernas återhämtning efter träningspasset.

  Välstuderad prestationshöjare som har funnits på marknaden länge. Kreatin är aktuellt för dig som vill öka styrka, muskelvolym och hjälpa dina muskler att återhämta sig snabbare.

  • Kvalitativ muskelökning.
  • Förbättrar återhämtningen.
  • Förbättrar uthålligheten.
  • Förbättrar styrkan.

  GAAM 100% Premium Creatine består av mikroniserat kreatin. När du använder dig av kreatintillskott ökar du mängden kreatinfosfat i kroppen. Kreatinfosfat ser till att mer energi blir tillgänglig för dina muskler att använda sig av när du tränar. Ju mer energi det finns i dina muskler desto snabbare blir återuppladdningen vilket resulterar i att du blir både uthålligare och starkare.

  För att höja effekten av kreatin rekommenderas det att tas i kurer. Det innebär att du tar det under x antal veckor och sedan gör ett uppehåll på x antal veckor.

  Kreatin är ett ämne som förekommer naturligt i livsmedel som kött och fisk. Men det är sällan vår mat innehåller den mängd kreatin vi behöver för att den ska bli prestationshöjande. Ett underskott av kreatin innebär att dina musklers energi bryts ned och inte laddas upp igen tillräckligt effektivt för att du ska få snabba resultat.

  Bra att veta är att kreatin binds i musklerna med hjälp av vatten. Därför är det inte helt ovanligt att många går upp cirka ett till två kilo i vikt under de första dagarna på en kreatinkur. Det är en viktuppgång som till största del består av vatten som binds i dina muskler.


  Doseringsförslag:

  För en portion: Blanda knappt en halv skopa (5g) med 2 - 4 dl vatten och inta en gång dagligen.

  Dag 1 - 5: Blanda och drick fyra portioner utspridda under dagen. Förslagsvis en gång på morgonen, en gång på förmiddagen, en gång på eftermiddagen och en gång på kvällen. 

  Dag 6 och framåt: Blanda en portion med 2 - 4 dl vatten på morgonen eller i samband med träning.

  OBS! - Skopa medföljer ej

  Storlek:
  500 g.
  Form:
  Pulver
  Fri från:
  Ägg, Färgämnen, Gelatin, Gluten, Laktos, Mjölk, Mjölkprotein, Nötter, Palmolja, Socker, Soja
  Målsättning:
  Bli stark, Bygga muskler, Energi, Gå upp i vikt, Uthållighet
  Smak:
  Naturell
  Storlek:
  500 g
  Kosttillskott ersätter ej en varierad kost. Rekommenderad dosering bör ej överskridas. Förvaras torrt, svalt, väl förslutet och oåtkomligt för barn.
 • Innehåll
 • Innehåll per100g5g
  Kreatin monohydrat100g5g


  Allergiinformation: Tillverkad i en fabrik som hanterar mjölk, ägg och soja.

  Ingredienser: Kreatinmonohydrat, aromer, klumpförebyggande medel: kiseldioxid, sötningssmedel: aspartam*, acelsulfam-l

  -Innehåller en källa till fenylalanin.  Kosttillskott ersätter ej en varierad kost.
  Rekommenderad dosering bör ej överskridas.
  Förvaras torrt, svalt, väl förslutet och oåtkomligt för barn.
 • Vanliga frågor och svar om kreatinmonohydrat

  När ska jag ta kreatinmonohydrat?
  Det spelar ingen stor roll om du tar det före eller efter träningen, eller vid en annan tidpunkt under dagen, så länge du är konsekvent med din dosering. En vanlig dos är cirka 3-5 gram per dag. 

  Finns det några allergener i Kreatinmonohydrat som jag bör vara medveten om?
  Ren kreatinmonohydrat i sig självt är nödvändigtvis inte ett allergen eftersom det är en enkel kemisk förening som inte vanligtvis orsakar allergiska reaktioner. Det är viktigt att komma ihåg att allergiska reaktioner är vanligtvis kopplade till proteiner och inte till rena kemiska ämnen som kreatin.

  Kan kreatinmonohydrat orsaka biverkningar?
  Kreatinmonohydrat anses vara säkert för de flesta människor när det används enligt doseringsanvisningarna. Det kan dock orsaka milda biverkningar som magbesvär eller vätskeretention hos vissa individer. Det är viktigt att dricka tillräckligt med vatten när du tar kreatin för att undvika vätskeretention.

 • FAQ

Recensioner (124)

124 omdömen
Proteinbolaget ansvarar inte för innehållet i publicerade recensioner. Beskrivna effekter upplevs individuellt och kan inte generaliseras.
Gabriel 2024-04-05
Verifierat köp
vädligt bra
Ronny Bergström 2024-04-02
Bra kreatin, löses sig enkelt i vatten och smakar ingenting. Effekten vet jag inte ngt om eftersom jag inte märkt något, kanske ligger jag innan på ett bra kreatenin värde och effekten uteblir. Behöver inte gå på toaletten med detta kreatin som med andra kreatin.
Elias Ornbrant 2024-03-28
Jag har alltid varit fascinerad av kroppens potential och hur man kan förbättra prestanda på ett naturligt sätt. När det kommer till kosttillskott är jag alltid på jakt efter produkter som verkligen lever upp till sitt löfte och ger mätbara resultat. GAAM är ett grymt märke och jag har köpt flera olika produkter bl.a. proteinpulver och proteingröt, därför var jag nyfiken på GAAM Creatine. Efter att ha använt det under en tid kan jag med fullt förtroende säga att det har överträffat mina förväntningar på alla sätt. När det gäller effektivitet har jag märkt en märkbar ökning av min styrka och uthållighet sedan jag började använda GAAM Creatine regelbundet. Mina träningspass har blivit mer intensiva och jag kan känna att jag kan pressa mig själv till nya gränser varje gång. Dessutom har min återhämtningstid förbättrats avsevärt, vilket gör att jag kan träna hårdare och mer frekvent utan att riskera överträning eller skador. Jag är också imponerad av GAAM Creatines renhet och brist på oönskade tillsatser. Som någon som prioriterar sin hälsa är det viktigt för mig att jag vet exakt vad jag stoppar i min kropp, och med den här produkten känner jag mig trygg och säker.
Magnus Lundkvist 2024-03-03
Beställde GAAM Kreatin efter att ha varit sjuk och borta från gymmet mellan 3-4 veckor, hade dessutom gått ner 6-7kg. Jag trodde inte att återhämtningen skulle gå så fort. 15 dagar tog det, lyfter som jag gjorde innan jag blev sjuk samt är uppe på 90kg igen. Kommer aldrig köpa kreatin någon annan stans. Återhämtade mig som om jag vore 15 år yngre. Rekommenderar denna 💪👍
Visa fler
124 Recensioner
Nedan kan du betygsätta på en skala från 0-5. Om du vill kan du även skriva en kommentar till det betyg du har valt att ge artikeln.
Ditt namn kommer att visas som avsändare.


Våra kunder älskar oss!

Läs våra 3.000+ omdömen på Trustpilot. Det är ofta vi får höra att vi har supersnabba leveranser och schyssta villkor. Men det är ju lätt att påstå. Se vad våra kunder faktiskt tycker om oss:

Prisjakt

4.7 / 5

Pricerunner

4.8 / 5

Google

4.8 / 5