Sista chansen

175
Kampanj
10
Senast köpt för minuter sedan
Hög efterfrågan
Köpt 100+ gånger under de senaste dagarna

GAAM Creatine Monohydrate 500 g

1 st
269 kr -10%
2 st
529 kr -12%
3 st
799 kr -11%
299 kr / 269 kr
279 kr

Tidigare lägsta pris

279 kr
OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan det aktuella priset började gälla. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.
Antal: 

Rekommenderad produkt att lägga till

Lägg i varukorg
Välj produkt i listan ovanför
(98)
Lagervara: 1-3 arbetsdagar ID: PB-96835 Rabattkoder gäller ej på denna produkt

Mest populära från Kreatin monohydrat

 • Beskrivning
 • GAAM Creatine Monohydrate - Samma innehåll - Ny design!
  Kreatin är ett väldigt populärt kosttillskott som gör mer energi tillgänglig för dina muskler vid tunga pass. Det underlättar också musklernas återhämtning efter träningspasset.

  Välstuderad prestationshöjare som har funnits på marknaden länge. Kreatin är aktuellt för dig som vill öka styrka, muskelvolym och hjälpa dina muskler att återhämta sig snabbare.

  • Kvalitativ muskelökning.
  • Förbättrar återhämtningen.
  • Förbättrar uthålligheten.
  • Förbättrar styrkan.

  GAAM 100% Premium Creatine består av mikroniserat kreatin. När du använder dig av kreatintillskott ökar du mängden kreatinfosfat i kroppen. Kreatinfosfat ser till att mer energi blir tillgänglig för dina muskler att använda sig av när du tränar. Ju mer energi det finns i dina muskler desto snabbare blir återuppladdningen vilket resulterar i att du blir både uthålligare och starkare.

  För att höja effekten av kreatin rekommenderas det att tas i kurer. Det innebär att du tar det under x antal veckor och sedan gör ett uppehåll på x antal veckor.

  Kreatin är ett ämne som förekommer naturligt i livsmedel som kött och fisk. Men det är sällan vår mat innehåller den mängd kreatin vi behöver för att den ska bli prestationshöjande. Ett underskott av kreatin innebär att dina musklers energi bryts ned och inte laddas upp igen tillräckligt effektivt för att du ska få snabba resultat.

  Bra att veta är att kreatin binds i musklerna med hjälp av vatten. Därför är det inte helt ovanligt att många går upp cirka ett till två kilo i vikt under de första dagarna på en kreatinkur. Det är en viktuppgång som till största del består av vatten som binds i dina muskler.


  Doseringsförslag:

  För en portion: Blanda knappt en halv skopa (5g) med 2 - 4 dl vatten och inta en gång dagligen.

  Dag 1 - 5: Blanda och drick fyra portioner utspridda under dagen. Förslagsvis en gång på morgonen, en gång på förmiddagen, en gång på eftermiddagen och en gång på kvällen. 

  Dag 6 och framåt: Blanda en portion med 2 - 4 dl vatten på morgonen eller i samband med träning.

  OBS! - Skopa medföljer ej

  Storlek:
  500 g.
  Info:
  Rabattkoder gäller ej på denna produkt
  Form:
  Pulver
  Fri från:
  Ägg, Färgämnen, Gelatin, Gluten, Laktos, Mjölk, Mjölkprotein, Nötter, Palmolja, Socker, Soja
  Målsättning:
  Bli stark, Bygga muskler, Energi, Gå upp i vikt, Uthållighet
  Storlek:
  500 g
 • Innehåll
 • Innehåll per100g5g
  Kreatin monohydrat100g5g


  Allergiinformation: Tillverkad i en fabrik som hanterar mjölk, ägg och soja.

  Ingredienser: Kreatinmonohydrat, aromer, klumpförebyggande medel: kiseldioxid, sötningssmedel: aspartam*, acelsulfam-l

  -Innehåller en källa till fenylalanin.

Recensioner (98)

98 omdömen
Proteinbolaget ansvarar inte för innehållet i publicerade recensioner. Beskrivna effekter upplevs individuellt och kan inte generaliseras.
Vild 2023-03-16
Bra shaker, enda problemet är att det är lite svårt att se hur mycket vätska som är i flaskan med måtten på sidan, eftersom den är så mörk.
Malin T 2023-02-16
Bra produkt! Inga magproblem och upplever ökad styrka. Bra pris.
Sarah Lins 2023-02-11
I absolutely love Gaam Monohydrate Creatine! It is an amazing product that has drastically improved my workout and overall health. I love that it is a natural product, made with only the best ingredients - none of those artificial chemicals or additives you often find in other creatine supplements. The results from using this product have been nothing short of incredible, from significantly increased muscular strength and endurance to enhanced recovery time after workouts. Additionally, it is definitely one of the more affordable and cost-effective brands out there, making it accessible even for us on tighter budgets! All in all, if you're looking for a quality creatine supplement to drastically improve your physical performance, then Gaam Monohydrate Creatine is definitely the way to go!
Patrik 2023-02-05
GAAM Creatine Monohydrate har visat sig vara en exceptionell prestationshöjande supplement. Som en regelbunden användare har jag upplevt en ökning i min fysiska styrka och uthållighet under träning, samt en ökning i muskelmassa. Att ta GAAM Creatine Monohydrate är enkel och bekväm, och jag har inte upplevt några negativa biverkningar under min användning. Jag har mycket tilltro till denna produkt och rekommenderar den varmt till andra som söker en pålitlig och effektiv prestationshöjare. GAAM Creatine Monohydrate har definitivt gjort en positiv inverkan på min träning och jag ser fram emot att fortsätta att använda det i framtiden
Visa fler
98 Recensioner
Nedan kan du betygsätta på en skala från 0-5. Om du vill kan du även skriva en kommentar till det betyg du har valt att ge artikeln.
Ditt namn kommer att visas som avsändare.


Shop Instagram

30 dagars öppet köp

Betala med Klarna

Prisgaranti

0 kr fakturaavgift

Fri retur

Klarna
BankID
Instabox
Visa
Budbee
Mastercard
Postnord
Schenker

Våra kunder älskar oss!

Läs våra 3.000+ omdömen på Trustpilot. Det är ofta vi får höra att vi har supersnabba leveranser och schyssta villkor. Men det är ju lätt att påstå. Se vad våra kunder faktiskt tycker om oss:

Prisjakt

4.7 / 5

Pricerunner

4.8 / 5

Google

4.8 / 5