Sista chansen

307
Kampanj
Golden Deals!
Senast köpt för minuter sedan
Hög efterfrågan
Köpt 100+ gånger under de senaste dagarna

GAAM Candy Series Burn 240 g

1 st
149 kr -40%
2 st
298 kr -40%
3 st
447 kr -40%
249 kr / 149 kr
149 kr

Tidigare lägsta pris

149 kr
OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan det aktuella priset började gälla. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.
Smak
Mango Lemon Lagervara Nyhet Bäst före: Sour Apple Lagervara Bäst före: Sour Cola Tillfälligt slut Bäst före: Supersurt Lagervara Bäst före: Sour Raspberry Twist Tillfälligt slut Bäst före: Raspberry boats Lagervara Bäst före: Sour Pops Lagervara Bäst före: Sura Körsbär Tillfälligt slut Bäst före: Cactus lime Lagervara Nyhet Bäst före:

Rekommenderad produkt att lägga till

Välj produkt i listan ovanför
(600)
ID: PB-8426

Mest populära från Uppiggande fettförbrännare

 • Beskrivning
 • Candy Series BURN är en revolutionerande fettförbrännare med en spännande sammansättning aktiva ämnen som håller vad de lovar. Det har aldrig smakat godare att bränna fett!
  Candy Series BURN kan ha följande effekt på dig:
  • Thermogen effekt
  • Uppiggande
  • Hög koffeinhalt
  • Ökad ämnesomsättning
  • Minskad hungerkänsla

  GAAM ger dig de bästa förutsättningarna för att du ska minska ditt underhudsfett på ett så snabbt och smidigt sätt som möjligt, och i sann Candy Series anda så är också smaken i fokus!

  Doseringsförslag:
  blanda ca 1/2 skopa (8 g) med 250 ml vatten i en shaker och intag 15 min innan frukost. Upprepa på eftermiddagen för maximal effekt.

  Storlek:
  - Innehåller 240 g (30 portioner).
  - Burkens totala kapacitet 750 ml.

  Diet:
  Vegan, Vegetarisk
  Form:
  Pulver
  Fri från:
  Ägg, Gelatin, Gluten, Laktos, Mjölk, Mjölkprotein, Nötter, Palmolja, Socker, Soja
  Innehåller:
  Koffein
  Målsättning:
  Energi, Viktminskning
  Smak:
  Cola, Hallon, Körsbär, Lemon, Lime, Mango, Sour Pops, Supersurt
  Storlek:
  240 g
 • Innehåll
 • Innehåll per dosering / Content per dosage (ca 8 g)

  Inulin1000 mg
  Koffein200 mg
  Hallonextrakt100 mg
  Mangoextrakt100 mg
  Ginseng50 mg
  Grönt te-extrakt50 mg
  Svartpepparextrakt7 mg
  Chilifruktextrakt2 mg

  Cactus Lime:
  Ingredienser: inulin, koffein, hallonextrakt, mangoextrakt, grönt te-extrakt, svartpepparextrakt, chilifruktextrakt, aromer, klumpförebyggande medel: kiseldioxid, färgämne: (e101), (e131), sötningsmedel: (aspartam*, acelsulfam-k).
  *Innehåller en källa till fenylalanin

  Raspberry Boats, Sour Raspberry Twist, Sour Cherry:
  Ingredienser: inulin, koffein, hallonextrakt, mangoextrakt, grönt te-extrakt, svartpepparextrakt, chilifruktextrakt, aromer, klumpförebyggande medel: kiseldioxid, färgämne: (e162), sötningsmedel: (aspartam*, acelsulfam-k).
  *Innehåller en källa till fenylalanin

  Sour Apple, Super Sour, Sour Pops:
  Ingredienser: inulin, koffein, hallonextrakt, mangoextrakt, grönt te-extrakt, svartpepparextrakt, chilifruktextrakt, aromer, klumpförebyggande medel: kiseldioxid, färgämne: (e141), sötningsmedel: (aspartam*, acelsulfam-k).
  *Innehåller en källa till fenylalanin

  Sour Cola:
  Ingredienser: inulin, koffein, hallonextrakt, mangoextrakt, grönt te-extrakt, svartpepparextrakt, chilifruktextrakt, aromer, klumpförebyggande medel: kiseldioxid, färgämne: (e150), sötningsmedel: (aspartam*, acelsulfam-k).
  *Innehåller en källa till fenylalanin

  Varning: hög koffeinhalt (200 mg/dos). Rekommenderas inte för gravida eller ammande kvinnor samt personer som är känsliga för koffein.

  Kosttillskott ersätter ej en varierad kost.
  Rekommenderad dosering bör ej överskridas.
  Förvaras torrt, svalt, väl förslutet och oåtkomligt för barn.

  Bäst före: se förpackning.

Recensioner (600)

600 omdömen
Proteinbolaget ansvarar inte för innehållet i publicerade recensioner. Beskrivna effekter upplevs individuellt och kan inte generaliseras.
Alexandra 2023-03-19
Valde smaken Sour Cherry och WOW! Den är så god och passar perfekt på morgonen för oss som behöver koffein men vägrar dricka kaffe. Extra bonus för att den är vegansk 😍
Emelie Olsson 2023-03-16
En bra produkt, ger mig energi och minskat sötsug. Tar den på morgonen vid frukost och vid lunch. Ibland vid middag om jag jobbar. Köpte mango lemon och den är jättegod 😋
Anastasia Gerani 2023-03-16
Verifierat köp
Bästa produkter ever .Jag hjälpa mig varje dag till känner energi och för Mitt vikt
Lovisa 2023-03-14
Denna fettförbrännare är otroligt god och har gjort underverk för mig! Jag har testat smakerna sour cola och sour apple och jag måste säga att båda är fantastiska, men om ni väljer mellan båda så rekommenderar jag äpple. Jag brukar dricka den på morgonen innan frukost för att få energi och ge magen de bästa förutsättningarna. Jag har absolut märkt av en minskad hunger under dagarna och minskad sötsug. Jag upplever även att matsmältningen fungerar lite bättre eftersom jag inte har lika mycket problem med känslig mage! Rekommenderar 100%
Visa fler
600 Recensioner
Nedan kan du betygsätta på en skala från 0-5. Om du vill kan du även skriva en kommentar till det betyg du har valt att ge artikeln.
Ditt namn kommer att visas som avsändare.


Shop Instagram

30 dagars öppet köp

Betala med Klarna

Prisgaranti

0 kr fakturaavgift

Fri retur

Klarna
BankID
Instabox
Visa
Budbee
Mastercard
Postnord
Schenker

Våra kunder älskar oss!

Läs våra 3.000+ omdömen på Trustpilot. Det är ofta vi får höra att vi har supersnabba leveranser och schyssta villkor. Men det är ju lätt att påstå. Se vad våra kunder faktiskt tycker om oss:

Prisjakt

4.7 / 5

Pricerunner

4.8 / 5

Google

4.8 / 5