Sista chansen

17
Veckokampanj
20

GAAM Beta alanine, 200 g

99 kr / 79 kr
Antal: 

Lägg till ett tillbehör

Välj produkt i listan ovanför
(5)

Fler varianter:

1 st
79 kr -20%
2 st
158 kr -20%
3 st
238 kr -20%

30 dagars öppet köp

Betala med Klarna

Prisgaranti

Fri frakt över 499 kr

0 kr fakturaavgift

Fri retur

Klarna
BankID
Instabox
Visa
Budbee
Mastercard
Postnord
Schenker

Mest populära från Beta-alanin

 • Beskrivning
 • Rent mikroniserat beta-alanin från GAAM. Perfekt för dig som vill ha lite extra pump eller blandar dina egna pre-workout drinkar.
  GAAM Beta alanine innehåller rent beta-alanin, vilket är en aminosyra som har förmågan att vidga blodkärlen och därmed öka näringstillförseln, öka blodflödet och effektivt transportera bort mjölksyra samt andra slaggprodukter i muskeln.

  • Ökar uthålligheten
  • Ökar blodflödet
  • Ökar pumpen
  • Minskar mjölksyra


  Ökad prestationsförmåga

  Beta-alanin kan vara bra för dig som tränar då det har många positiva egenskaper som påverkar prestationsförmågan. Beta-alanin är det ämnet i pre-workout produkter som ger dig den där stickande känslan, det är helt ofarligt och beror på att blodkärlen vidgas och blodflödet ökar. Du har säkert upplevt det även när du kommer in ifrån kylan.

  GAAM Beta alanine är 100% rent och smaklöst, det är även lättlösligt och du blandar det enkelt med valfri dryck, ca 30 minuter innan fysisk aktivitet.


  Doseringsförslag:

  blanda ca 1 skopa (3 g) med valfri dryck och konsumera 30 min före fysisk aktivitet.

  Storlek:
  200 g.

  Diet:
  Vegan, Vegetarisk
  Form:
  Pulver
  Fri från:
  Ägg, Aspartam, Färgämnen, Fisk, Gelatin, Gluten, Koffein, Kolsyra, Laktos, Mjölk, Mjölkprotein, Nötter, Palmolja, Socker, Soja
  Målsättning:
  Bygga muskler, Uthållighet
  Smak:
  Naturell
  Storlek:
  200 g
 • Innehåll
 • InnehållPer. port
  Beta-alanin3000 mg

  Ingredienser: 100% rent mikroniserat beta-alanin.

Recensioner (5)

5 omdömen
Proteinbolaget ansvarar inte för innehållet i publicerade recensioner. Beskrivna effekter upplevs individuellt och kan inte generaliseras.
Niclas Larsson 2021-09-15
sjukt bra produkt som levererar bra resultat
Stefano 2021-08-23
Väldig bra produkt, som gör man piggare innan en träning, oavsett om det handlar om styrketräning eller kondition. Jag brukar träna tidigt på morgonen, och denna produkt gjorde faktiskt skillnaden, i samband med citrulline-malate och en enkel espresso. Man börjar dagen med energi! :)
Mirja 2021-07-15
Efter två veckor med produkten är alla pass bra. Som andra skriver en sjukt kvalitativ produkt för en liten peng, väldigt underskattad!
Mattias 2021-06-22
Ett av få kosttillskott som faktiskt fungerar och höjer din prestation och dessutom sjukt billigt och drygt. Finns ingen anledning att inte använda????
Visa fler
5 Recensioner
Nedan kan du betygsätta på en skala från 0-5. Om du vill kan du även skriva en kommentar till det betyg du har valt att ge artikeln.
Ditt namn kommer att visas som avsändare.


Shop Instagram

Våra kunder älskar oss!

Läs våra 3.000+ omdömen på Trustpilot. Det är ofta vi får höra att vi har supersnabba leveranser och schyssta villkor. Men det är ju lätt att påstå. Se vad våra kunder faktiskt tycker om oss:

Prisjakt

4.7 / 5

Pricerunner

4.8 / 5

Google

4.8 / 5