Missa inte dessa erbjudanden!

19
Kampanj
17
Paketpris

fitnessjunkie Creatine 300 g Kreatin

1 st
149 kr -17%
2 st
289 kr -12%
3 st
399 kr -15%
179 kr / 149 kr
129 kr

Tidigare lägsta pris

129 kr
OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan det aktuella priset började gälla. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.
Summa av lösa artiklar:
 

Rekommenderad produkt att lägga till

39 kr 49 kr
Lägg i varukorg
Välj produkt i listan ovanför
(3)

Mest populära från Kreatin monohydrat

 • Beskrivning
 • Om du är seriös med din träning och vill uppnå bästa möjliga resultat, så är kreatinmonohydrat ett tillskott du borde överväga. Kreatin är en av de mest studerade och effektiva tillsatserna för att förbättra styrka, uthållighet och muskeltillväxt.
  Kreatin hjälper till att öka din fysiska styrka, vilket gör det möjligt för dig att lyfta tyngre vikter och utföra mer intensiv träning. Med kreatinmonohydrat kan du träna längre och mer intensivt, vilket är avgörande för att uppnå dina träningsmål.

  • Förbättrad uthållighet
  • Ökad återhämtning
  • Ökad styrka
  • Muskeltillväxt


  Maximera ditt träningsresultat med kreatin!


  Kreatin främjar muskeltillväxt genom att öka cellvätska och därmed skapa en gynnsam miljö för muskeluppbyggnad. Efter träning är en snabb återhämtning avgörande. Kreatin hjälper dig att återhämta dig snabbare, vilket innebär att du kan träna mer frekvent.

  Om du vill maximera ditt träningsresultat och uppnå dina mål snabbare, då är kreatinmonohydrat det perfekta tillskottet för dig. Beställ din kreatinmonohydrat idag och ta ditt träningspass till nästa nivå!


  Doseringsförslag:
  Blanda en portion dagligen med valfri vätska, snabba kolhydrater förbättrar upptaget. Tag ditt kreatin direkt efter träning eller före frukost på vilodagar.
  Form:
  Pulver
  Fri från:
  Aspartam, Färgämnen, Gluten, Laktos, Socker
  Målsättning:
  Bli stark, Bygga muskler, Uthållighet
  Smak:
  Naturell
  Storlek:
  300 g
  Kosttillskott ersätter ej en varierad kost. Rekommenderad dosering bör ej överskridas. Förvaras torrt, svalt, väl förslutet och oåtkomligt för barn.
 • Innehåll
 • Ingredienser: kreatinmonohydrat, klumpförebyggande medel (kalciumsilikat E552, trikalciumfosfat E341, kiseldioxid E551, maltodextrin).

  Användning: dag 1-5, blanda 1 skopa (5 g) med 200-400 ml vatten 4 gånger dagligen. Sprid ut intagen under dagen. Dag 6 och framåt: blanda 1 skopa (5 g) med 200-400 ml vatten 1 gång dagligen. Drick förslagsvis på morgonen eller före träning. Använd kreatinmonohydrat i 4-10 veckor. Ta ett uppehåll på minst 4 veckor och börja sedan om kuren direkt.
 • Vanliga frågor och svar om kreatinmonohydrat

  När ska jag ta kreatinmonohydrat?
  Det spelar ingen stor roll om du tar det före eller efter träningen, eller vid en annan tidpunkt under dagen, så länge du är konsekvent med din dosering. En vanlig dos är cirka 3-5 gram per dag. 

  Finns det några allergener i Kreatinmonohydrat som jag bör vara medveten om?
  Ren kreatinmonohydrat i sig självt är nödvändigtvis inte ett allergen eftersom det är en enkel kemisk förening som inte vanligtvis orsakar allergiska reaktioner. Det är viktigt att komma ihåg att allergiska reaktioner är vanligtvis kopplade till proteiner och inte till rena kemiska ämnen som kreatin.

  Kan kreatinmonohydrat orsaka biverkningar?
  Kreatinmonohydrat anses vara säkert för de flesta människor när det används enligt doseringsanvisningarna. Det kan dock orsaka milda biverkningar som magbesvär eller vätskeretention hos vissa individer. Det är viktigt att dricka tillräckligt med vatten när du tar kreatin för att undvika vätskeretention.

 • FAQ

Recensioner (3)

3 omdömen
Proteinbolaget ansvarar inte för innehållet i publicerade recensioner. Beskrivna effekter upplevs individuellt och kan inte generaliseras.
Marcus Wilder 2024-04-24
Verifierat köp
Ett bra pris och ett vanligt kreatinmonohydrat fungerar bra
Louise 2024-02-05
Köpte GAAM creatine innan. Stor skillnad tycker jag. Denna löser sig inte bra.
Anton 2023-12-13
Verifierat köp
Prisvärt och bra kreatin utan några konstigheter, smaklöst och löser sig bra!
Visa fler
3 Recensioner
Nedan kan du betygsätta på en skala från 0-5. Om du vill kan du även skriva en kommentar till det betyg du har valt att ge artikeln.
Ditt namn kommer att visas som avsändare.


Våra kunder älskar oss!

Läs våra 3.000+ omdömen på Trustpilot. Det är ofta vi får höra att vi har supersnabba leveranser och schyssta villkor. Men det är ju lätt att påstå. Se vad våra kunder faktiskt tycker om oss:

Prisjakt

4.7 / 5

Pricerunner

4.8 / 5

Google

4.8 / 5