Missa inte dessa erbjudanden!

9
Summer Sale
Paketpris
Senast köpt för minuter sedan
Hög efterfrågan
Köpt 0 gånger under de senaste dagarna

Elit Nutrition X-tream Shred 308 g

399 kr / 339 kr
Summa av lösa artiklar:
Smak
Ice Tea Lime Lagervara Bäst före: Ice Tea Peach Lagervara Bäst före:
Välj produkt i listan ovanför
(12)
ID: PB-3080

Mest populära från Mjölksyrahämmande

 • Beskrivning
 • X-TREAM SHRED från Elit Nutrition är en innovativ PWO som utvecklats från populära X-tream 2,0. 
  Om du är på jakt efter en kraftfull PWO som samtidigt bidrar till ökad fettförbränning, då är X-tream Shred en PWO du måste ha! Vidareutvecklingen på välbeprövade X-tream har lett oss till sammansättningen för X-trem Shred som kommer hjälpa dig att maximera din träning och prestation.

  • Ingredienser för explosiv energi, pump och fettförbränning!
  • Förbättrad prestation och mentalt fokus genom hela passet.
  • Kraftfull kombination av ingredienser för fettförbränning och viktkontroll.
  • En PWO för dig som är på diet, 100% sockerfri!
  • Spännande & goda smakvarianter.

  X-tream Shred är kombinationen av ingredienser som tillsammans interagerar för maximal prestationsförmåga avseende din träning och viktkontroll. 
  Varje portion av X-tream Shred innehåller en kraftfull mängd av beprövade och tillförlitliga ingredienser som tillsammans utgör en mix för explosivitet, pump och fettförbränning. 
  Basen för explosivitet, styrka och pump utgörs av nyckelingredienserna AAKG (Argining Alfa-Ketoglutarat), Beta-alanine, Coleus forskohlii som tillsammans bl.a bidrar till ökad kvävoxidproduktionen som därigenom ökar blodflödet till musklerna vilket resulterar i enorm pump, bättre återhämtning samt ökar mjölksyratåligheten. 
  Basen för fettförbränning och fokus utgörs av Koffein, Camellia sinensis, L-carnitine, Chilliextrakt samt Grön kaffeböna. Dessa ingredienser har termogena effekter vilket innebär att kroppen ökar förbränningen vid intag av denna blandning. Fettförbränningen sker genom att kroppen konverterar lagrat fett till energikälla i kroppen. Dessutom gör denna mix dig pigg, dämpar aptiten samt ökar ditt fokus.


  Rekommenderad dos:
  1 skopa (ca 11 g) blandas med 3 dl vatten i en shaker 30 minuter före fysisk aktivitet.

  Storlek:
  308g
  Smak:
  Lime, Persika
  Storlek:
  308 g
  Kosttillskott ersätter ej en varierad kost. Rekommenderad dosering bör ej överskridas. Förvaras torrt, svalt, väl förslutet och oåtkomligt för barn.
 • Innehåll
 • Innehållper portion (11 g)
  Beta-alanin3200 mg
  L-Argin-AKG2000 mg
  L-carnitine1000 mg
  Camellia sinensis1000 mg
  L-tyrosin500 mg
  Koffein300 mg
  Vitamin C250 mg (312%RDI)
  Coleus forskohlii25 mg
  Grön kaffeböna20 mg
  Chiliextrakt10 m
  Vitamin B125 mcg (200%RDI)  Ingredienser: Beta-alanin, L-argin-akg, L-tyrosin, L-karnitin-tartrat, Koffein, Surhetsreglerande medel (äppelsyra), Vitaminer (askorbinsyra, nikotinamid, pyrodoxin hcl, cyanocobalamin), Aromer, Coleus forskohlii, Oxystorm®, Capsicum annuum extrakt. Sötningsmedel: (aspartam, acesulfam-K) Färgämnen: (Klorofyllin-kopparkomplex), innehåller en källa till fenylalanine.

 • Vanliga frågor och svar om Pre-workout (PWO)

  Hur använder jag PWO på bästa sätt?
  Att använda pre-workout-tillskott (PWO) för bäst effekt kräver noggrannhet och anpassning till dina individuella träningsmål, kropp och tolerans. Läs etiketten och följ doseringsanvisningarna. Tajma också intaget cirka 20-30 minuter före ditt träningspass. PWO kan vara diuretika, se därför till att hålla dig hydrerad. Undvik också att överanvända ditt nya PWO-tillskot och kombinera det med en balanserad kost och träning. På så sätt maxar du resultaten från ditt PWO!

  Hur många kalorier har PWO?
  Pre-workout-tillskott (PWO) i sig innehåller vanligtvis väldigt få kalorier eller inga kalorier alls. Dock kan vissa PWO-tillskott innehålla tillsatta ingredienser som kan bidra med några få kalorier, men det är vanligtvis en minimal mängd.

  Kan jag få biverkningar av PWO?
  Pre-workout-tillskott (PWO), liksom andra kosttillskott, kan potentiellt ha biverkningar och negativa reaktioner. Vissa som använder PWO med koffein kan uppleva ångest och skakningar. PWO-tillskott med kreatin eller beta-alanin kan orsaka magbesvär, uppblåshet eller diarré hos vissa. Vill du undvika stickningar i huden kan ett PWO-tillskott utan beta-alanin vara värt att testa.
 • FAQ

Recensioner (12)

12 omdömen
Proteinbolaget ansvarar inte för innehållet i publicerade recensioner. Beskrivna effekter upplevs individuellt och kan inte generaliseras.
Dominykas 2023-05-19
Verifierat köp
Riktigt bra pwo, jag har testat flera andra och ingen har varit som denna, man får riktigt bra stickningar som inte är för jobbiga och pumpen är helt fantastiskt, det är riktigt värt priset, jag rekommenderar starkt ice tea peach för den var riktigt god och inte som andra pwos som smakar beskt.
Jonas 2023-05-08
Verifierat köp
Vet inte är faktiskt kluven har aldrig användt pwo och har fått stickar kanske 3 ggr av alla användningar. Men ja man blir pigg iallafall 🤣
David Hoggen 2023-05-07
Verifierat köp
Förvånansvärt bra PWO för det priset, får lika bra pump och goa stickningar som när jag kör med andra som kostar det dubbla . Köpte Ice tea peach denna gång och den är en solklar 5/5.
Igor 2023-04-26
Beställde denna PWO med smaken Ice Tea Peach. Kommer köpa och köra på denna framöver. Rekommenderar den starkt. Smaken var god, läste att andra skrev att den funkar, men det beror väll på person till person antar jag. Har testat ett par olika PWO’s och inte riktigt kunnat säga att jag fastnat på någon som denna innan. Den ger en rejäl kick efter 15-20 min samt så svettas man mycket mer än vanligt har jag märkt. Den får 5 av 5 möjliga av mig faktiskt 🌟
Visa fler
12 Recensioner
Nedan kan du betygsätta på en skala från 0-5. Om du vill kan du även skriva en kommentar till det betyg du har valt att ge artikeln.
Ditt namn kommer att visas som avsändare.


Våra kunder älskar oss!

Läs våra 3.000+ omdömen på Trustpilot. Det är ofta vi får höra att vi har supersnabba leveranser och schyssta villkor. Men det är ju lätt att påstå. Se vad våra kunder faktiskt tycker om oss:

Prisjakt

4.7 / 5

Pricerunner

4.8 / 5

Google

4.8 / 5