Missa inte dessa erbjudanden!

2
Paketpris
Senast köpt för minuter sedan
Hög efterfrågan
Köpt 0 gånger under de senaste dagarna

Better You NAC 90 caps

319 kr
Summa av lösa artiklar:
 
Lägg i varukorg
Välj produkt i listan ovanför
(0)

Mest populära från Övriga aminosyror

 • Beskrivning
 • NAC är förkortningen på aminosyran N-acetylcystein. N-acetylcystein är en form av aminosyran cystein.
  Cystein är till exempel viktig när ny hud bildas och minimerar risken för att fria radikalers reaktioner som får huden att åldras. Den särskilda formen NAC är intressant för att det är en föregångare till den kraftfulla antioxidanten Glutation. Aminosyrorna cystein, glycin och glutamin behövs för tillverkningen av Glutation. NAC stödjer därmed kroppens nivåer av Glutation.

  • Föregångare till den kraftfulla antioxidanten Glutation
  • Bra för hår, hud och bindväv
  • Veganska kapslar


  Flera goda egenskaper!

  Cystein bidrar även till friskt hår. Cystein är även viktig för omsättningen av B6- vitamin och är delaktig för att bilda enzym till matsmältningsprocessen (som gör att vi kan smälta maten och ta upp näringen på ett bra sätt).

  Produkten innehåller 600 mg aktivt NAC. Utöver NAC så är även C-vitamin tillsatt. C vitamin bidrar till ett normalt immunsystem samt skyddar cellerna mot oxidativ stress


  Doseringsförslag:
  Intag 1 kapsel dagligen tillsammans med ett glas vatten eller annan valfri vätska. Kosttillskott bör inte användas som ett alternativ till en mångsidig och varierad kost. Tänk på vikten av en hälsosam livsstil.
  Rekommenderad dagsdos bör ej överskridas.

  Diet:
  Vegan
  Form:
  Kapslar
  Fri från:
  Gelatin
  Målsättning:
  Må bra
  Storlek:
  90 kapslar
  Kosttillskott ersätter ej en varierad kost. Rekommenderad dosering bör ej överskridas. Förvaras torrt, svalt, väl förslutet och oåtkomligt för barn.
 • Innehåll
 • Innehåll per:1 kapselDRI*
     
  N-Acetyl-L-Cystein600 mg**
  Vitamin C (syraneutral)80 mg100%
     
  *Dagligt Referensintag

  Ingredienser: Aminosyra (N-Acetyl-L-Cystein), kalciumaskorbat (vitamin C), stabiliseringsmedel (kiseldioxid, magnesiumsalter av fettsyror), vegetabilisk kapsel (hydroxipropylmetylcellulosa).
 • FAQ

Recensioner (0)

0 omdömen
Proteinbolaget ansvarar inte för innehållet i publicerade recensioner. Beskrivna effekter upplevs individuellt och kan inte generaliseras.

Den här produkten har inga recensioner.

0 Recensioner
Nedan kan du betygsätta på en skala från 0-5. Om du vill kan du även skriva en kommentar till det betyg du har valt att ge artikeln.
Ditt namn kommer att visas som avsändare.


Våra kunder älskar oss!

Läs våra 3.000+ omdömen på Trustpilot. Det är ofta vi får höra att vi har supersnabba leveranser och schyssta villkor. Men det är ju lätt att påstå. Se vad våra kunder faktiskt tycker om oss:

Prisjakt

4.7 / 5

Pricerunner

4.8 / 5

Google

4.8 / 5