Missa inte dessa erbjudanden!

44
Golden Deals!
Paketpris
Senast köpt för minuter sedan
Hög efterfrågan
Köpt 68 gånger under de senaste dagarna

Aware Nutrition Aware PWO 400 g

359 kr / 229 kr
Summa av lösa artiklar:
Smak
Honungsmelon Lagervara Bäst före: Sour Pineapple Lagervara Bäst före: Sour Skulls Lagervara Bäst före: Sour Strawberry Lagervara Bäst före: Sur Vattenmelon Lagervara Bäst före: Sura Colanappar Lagervara Bäst före: Sweet Peach Lagervara Bäst före:

Rekommenderad produkt att lägga till

29 kr 49 kr
Välj produkt i listan ovanför
(94)
ID: PB-6241

Mest populära från Pre Workout / PWO

 • Beskrivning
 • Extrem PWO från Aware Nutrition som är framställd för att kunna ge dig full fokus och ökad pump och en uppiggande känsla.
  Aware Nutrition Aware PWO är en PWO som är framställd för dig som vill ha det där extra pumpet, vakenheten och fokuset under hela träningspasset! Med denna produkt kommer du kunna öka ditt fokus enormt på gymmet på grund av dess fantastiska formula.

  Aware Nutrition Aware PWO kan bidra till:
  • Ökad Pump
  • Ökad styrka
  • Ökad fokus
  • Känsla av ökat välmående och självförtroende
  • Uppiggande och långvarig energi


  Aware Nutrition har efter en lång bearbetning av noga utvalda ingredienser i kombination med den senaste forskningen, skapat en extremt potent pre-workout. Aware PWO gör vad den ska - tar dig till nya nivåer, som du tidigare bara drömt om.

  Aware Nutrition Aware PWO är berikad med ett högt värde av ingredienser som hjälper kroppen att få både bättre pump fokus och styrka för att kunna erbjuda det bästa resultatet av träning.

  Doseringsförslag: Blanda 1-2 skopor med 300 ml vatten och drick 20-30 minuter innan fysisk aktivitet. Maximal dos är 2 skopor per dag. Rekomenderas ej till gravida, barn, ammande eller personer med medicinska tillstånd.

  Storlek: 400 g.
  Form:
  Pulver
  Innehåller:
  Koffein
  Målsättning:
  Bli stark, Bygga muskler, Energi, Uthållighet
  Smak:
  Cola, Melon, Persika, Surskallar, Vattenmelon
  Storlek:
  400 g
  Kosttillskott ersätter ej en varierad kost. Rekommenderad dosering bör ej överskridas. Förvaras torrt, svalt, väl förslutet och oåtkomligt för barn.
 • Innehåll
 • Innehållsförteckning: 11 gram (1 skopa)/22 gram (2 skopor)

  1 Skopa / (2 Skopor (12g / 24g)

  4000 mg / 8000 mg Citrullinmalat
  2000 mg / 4000 mg Beta-alanin
  2000 mg / 4000 mg AAKG (Arginin Alfaketoglutarat)
  750 mg / 1500 mg ALC (Acetyl-L-Karnintin)
  500 mg / 1000 mg L-tyrosine
  200 mg / 400 mg L-teanin
  200 mg / 400 mg Koffein


  Ingredienser:
  Citrullin malat, klumpförebyggande medel: (Isomalt, trikalciumfosfat), beta-alanin,, arginin alfa-ketoglutarat, arom, sötningsmedel: aspartam (E951), ace-K (E950), surhetsreglerande ämne (äppelsyra), n-acetyl-l-karnitin, l-tyrosin, l-teanin, koffein
 • Vanliga frågor och svar om Pre-workout (PWO)

  Hur använder jag PWO på bästa sätt?
  Att använda pre-workout-tillskott (PWO) för bäst effekt kräver noggrannhet och anpassning till dina individuella träningsmål, kropp och tolerans. Läs etiketten och följ doseringsanvisningarna. Tajma också intaget cirka 20-30 minuter före ditt träningspass. PWO kan vara diuretika, se därför till att hålla dig hydrerad. Undvik också att överanvända ditt nya PWO-tillskot och kombinera det med en balanserad kost och träning. På så sätt maxar du resultaten från ditt PWO!

  Hur många kalorier har PWO?
  Pre-workout-tillskott (PWO) i sig innehåller vanligtvis väldigt få kalorier eller inga kalorier alls. Dock kan vissa PWO-tillskott innehålla tillsatta ingredienser som kan bidra med några få kalorier, men det är vanligtvis en minimal mängd.

  Kan jag få biverkningar av PWO?
  Pre-workout-tillskott (PWO), liksom andra kosttillskott, kan potentiellt ha biverkningar och negativa reaktioner. Vissa som använder PWO med koffein kan uppleva ångest och skakningar. PWO-tillskott med kreatin eller beta-alanin kan orsaka magbesvär, uppblåshet eller diarré hos vissa. Vill du undvika stickningar i huden kan ett PWO-tillskott utan beta-alanin vara värt att testa.
 • FAQ

Recensioner (94)

94 omdömen
Proteinbolaget ansvarar inte för innehållet i publicerade recensioner. Beskrivna effekter upplevs individuellt och kan inte generaliseras.
Alex 2024-05-26
Köpte sour melon, trevlig smak som påminner om godiset! Inte särskilt sur i mitt tycke vilket faller mig i smaken. Upplever att jag får betydligt mer energi och mer pump på gymmet. Jag tar endast en skopa med typ 300ml iskallt vatten ~45 min innan pass. Sjukt nöjd! Rekommenderas!
Ella 2024-03-18
Köpte sour pineapple, själva smaken är dunder, värt att notera som nödvändigtvis inte är negativt är att den inte är så sur, ganska söt snarare, så gillar du en pwo mer åt de söta hållet så köp! När det kommer till själva innehållet och effekten har jag bara positiva åsikter. Den kliar inte så värst men ger endå en kick, vilket jag föredrar! Har svårt å sätta ord på vad exakt den gör men märker stor skillnad när jag tränar med pwo vs inget. Orkar köra några extra reps, aa uthålligheten ökar något helt enkelt. Något men denna jag uppskattar är att den inte innehåller taurin eller kreatin, då jag redan får i mig de två ämnena varje dag på andra håll, och ej vill överdosera!
Hampus Bengtsson 2024-02-01
Körde sour skullz och den är ganska sur men ta lite mer vatten bara men good effekten av pwon va sjukt jäkla bra har bra fokus varje pass under hela paset och man får otroligt bra pump energin sitter bra som den ska kunde vart lite böttre dock men det har lite va dman äter också.. men iaf jämfört med andra pwon så är den här defentivt en bra pwo att testa om du är nybörjare på pwon eller så och alla ingredienser och allt är jääkligt bra jämfört med pris osv. Om du är den som är ute för att verkligen känna det här sticket av beta alanin och mycket skillnad så kommer du absolut känna det med den här jag svär, även om det inte är den starkaste pwon så känner mig jag min ändå som en jävla beast typ asså. 15år
Helena Finnman 2023-12-29
Väldigt bra smak, smakar inte kemiskt som det kan göra.
Visa fler
94 Recensioner
Nedan kan du betygsätta på en skala från 0-5. Om du vill kan du även skriva en kommentar till det betyg du har valt att ge artikeln.
Ditt namn kommer att visas som avsändare.


Våra kunder älskar oss!

Läs våra 3.000+ omdömen på Trustpilot. Det är ofta vi får höra att vi har supersnabba leveranser och schyssta villkor. Men det är ju lätt att påstå. Se vad våra kunder faktiskt tycker om oss:

Prisjakt

4.7 / 5

Pricerunner

4.8 / 5

Google

4.8 / 5