Sista chansen

Senast köpt för minuter sedan
Hög efterfrågan
Köpt 1 gånger under de senaste dagarna

Tiguar Fascia Roller Hård

239 kr
239 kr

Tidigare lägsta pris

239 kr
OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan det aktuella priset började gälla. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.
Antal: 
Lägg i varukorg
Välj produkt i listan ovanför
(0)

Fler varianter:

Mest populära från Crossfit

 • Beskrivning
 • Professionell roller från Tiguar.
  Tiguars fascia rullar är en produkt som kännetecknas av hög hårdhet. Sådana rullar är avsedda för avancerade användare och yrkesverksamma som har stor erfarenhet av att frigöra myofascial spänning. Produkten är inte avsedd för nybörjare.


  • För avancerade användare
  • Hög hårdhet
  • Slät cylindrisk yta
  • Frigör spänningar


  Fascia roller för avancerade användare  Tiguars fascia rullar har en slät, cylindrisk yta som gör det möjligt att frigöra myofascial spänningen hos de stora muskelgrupperna, vilket resulterar i en snabbare återhämtning. Rullen kan användas både före träningen för uppvärmningen av musklerna samt efter träningen för att frigöra myofascial-spänningen och påskynda återhämtningen.

  Storlek:
  30 x 15 cm.
  Färg:
  Svart
 • Innehåll

Recensioner (0)

0 omdömen
Proteinbolaget ansvarar inte för innehållet i publicerade recensioner. Beskrivna effekter upplevs individuellt och kan inte generaliseras.

Den här produkten har inga recensioner.

0 Recensioner
Nedan kan du betygsätta på en skala från 0-5. Om du vill kan du även skriva en kommentar till det betyg du har valt att ge artikeln.
Ditt namn kommer att visas som avsändare.


Shop Instagram

30 dagars öppet köp

Betala med Klarna

Prisgaranti

0 kr fakturaavgift

Fri retur

Klarna
BankID
Instabox
Visa
Budbee
Mastercard
Postnord
Schenker

Våra kunder älskar oss!

Läs våra 3.000+ omdömen på Trustpilot. Det är ofta vi får höra att vi har supersnabba leveranser och schyssta villkor. Men det är ju lätt att påstå. Se vad våra kunder faktiskt tycker om oss:

Prisjakt

4.7 / 5

Pricerunner

4.8 / 5

Google

4.8 / 5