Hitta de bästa produkterna för gymträning | Proteinbolaget
Hem
Sök
Historik
Bonusar

Gym

Gymträning är bland de vanligaste sätten folk använder för att få motion. Där kan du vanligtvis köra både styrketräning med maskiner och konditionspass som spinning, aerobics eller en blandad kompott som cirkelträning, powerlift, bodypump och så vidare.Vi på Proteinbolaget har handplockat produkter som passar utmärkt för träning på gym – både för dig som tränar i en gymlokal och för dig som tränar hemma och vill ha ett litet minigym i vardagsrummet eller källaren.
Läs mer
Kategorier
Filtrera / Sortera
PB-3431
Gasp Pro Mesh Shorts Black
PB-9980
GASP Hardcore Wrist Wraps Black/Grey
PB-37818
GASP Original Mesh Pants, Black
PB-3827
GASP Original Mesh Pants, Grey
PB-6701
Gasp Pro Mesh Shorts Grey
PB-5123
25
Veckokampanj
Better Bodies Lifting Straps
PB-6640
GASP Pro Shorts, Black
PB-2801
25
Veckokampanj
Better Bodies Womens Training Gloves Black
PB-21893
GASP Utility Tee Black
PB-0450
GASP Sweat Pants Black
PB-6299
GASP Pro Stringer, Yellow
PB-2837
GASP Original Tee, Black
PB-2798
GASP Utility Tee White
PB-12554
Gasp Training Belt
PB-8888
Gasp No 89 Mesh Pants Black
PB-8595
GASP Original Hoodie Black
PB-0991
25
Veckokampanj
Better Bodies Leather Lifting Straps
PB-9483
GASP Original Hoodie Greymelange
PB-7250
GASP Pro Stringer, Black
PB-3003
25
Veckokampanj
Better Bodies Elastic Wrist Wraps
PB-9484
GASP Thermal Gym Sweater, Asphalt
PB-7711
GASP Shaker 700 ml
PB-8377
25
Veckokampanj
Better Bodies Basic Gym Belt Black
PB-4712
GASP Sweat Pants Greymelange
PB-83212
Gasp Long Sleeve Thermal Hoodie, Maroon
PB-8698
Gorilla Wear Lifting Grips
PB-5955
Gorilla Wear 4 Inch Nylon Belt
PB-3333
GASP Vintage T-Back, Black
Artikel 1-28 av 177

Senast besökta produkter

Ta med dig gymmet överallt

Även om du har ett årskort på gym så kan det vara skönt att ha utrustning som du kan ta med dig i resväskan eller att träna hemma med om du av någon anledningen inte kan eller vill bege dig iväg till gymmet. Beroende på vad du tränar (tyngdlyft, spinning, cirkelträning med mera) kan du köpa anpassade gymprodukter här hos oss.

Våra favoritprodukter

Det bästa med att träna på gym är att du har ett sådant stort urval av träningstyper. En dag kan du köra stenhård styrketräning, en annan varierar du med ett svettigt spinningpass. Den bästa träningen är mångsidig och varierande och det är våra produkter också! Här får du ett urval av våra handplockade favoriter.

  • För tyngdlyftning – Satsa på ett stabilt träningsbälte för midjan, handledsskydd, dragremmar, lyftarskor med mera. Under tyngdlyftning är det viktigt att kroppen är stadig och att du lyfter på rätt sätt så du inte skadar dig.

  • För spinningpasset – Sköna träningstights och toppar som tål att svettas i samt en rejäl vattenflaska är nödvändigt när du kör spinning. Räkna med att bälga i dig vätska och ha gärna en handduk för att torka av både dig och cykeln. Även en träningsklocka för att mäta puls och kaloriförbränning är ett bra tips.

  • Under bodypump-passet – Bodypump är övningar med skivstång där du både tränar styrka och får upp flåset. Hos oss kan du även hitta tillbehör som skivstångslås, kettlebells, handskar och träningsbälte och mycket annat för att pusha din kropp.

  • Cirkelträning hemma eller på gym – Botanisera bland elastiska band, pilatesbollar, pull up-stänger, träningsmattor, hopprep, battle rope och mindre hantlar. Cirkelträning innehåller många olika övningar och brukar vara roliga pass som lika gärna kan tränas hemma eller på hotellrummet om du har rätt produkter.

  • Träningskläder för konditionspass – När du tränar kondition i grupp på gym eller om du tränar hemma kommer du att svettas järnet! Vi har de bästa träningskläderna från noga utvalda märken – kläder som är snabbtorkande och tåliga under de allra tuffaste uthållighetspassen som spinning, power step och annan cardioträning.

Proteinbolagets många gymrelaterade produkter är alla av hög kvalitet så att du kan använda dem om och om igen. Vi ger gärna tips och råd genom vår support om du har vidare frågor eller synpunkter angående din träning.
1  2  3  4  5  6  ..7  Nästa »