Celsius energidryck & dryck i alla smaker

010 - 138 88 50

Vardagar 07:30 - 16:00

X

Användarnamn


Prisgaranti
Snabb leverans
Fri frakt från 499kr
MENY

Celsius

Celsius Dryck är en populär produkt att använda sig av och det är lätt att förstå varför. En avgörande aspekt av energidrycker är att de ska fungera, och där kan Celsius verkligen skina. Celsius energidryck har nämligen fått mängder av utmärkelser världen över, där de kanske främsta kommer från CPS Retailer Choice Best New Product Contest och Beverage Innovation Awards, som utsett Celsius till Bästa funktionella dryck. Med andra ord gör du rätt i att prova Celsius, som verkligen levererar resultat. Du hittar mängder av smaker och varianter från Celsius här hos oss på Proteinbolaget!
Topplista
Celsius dryck 355ml
Fler varianter
Vill du köpa en hel platta Celsius (24st) till kampanjpris (19,54:-/st - 469:-/platta)
...
22 kr
24 x Celsius dryck 355ml
Ederer Athletes
Ambassadör - Grupp 2
synlig Februari kampanj
Ambassadör - Grupp 1
Fler varianter
Celsius är en funktionell dryck för människor som gillar smaken hos läsk och e...
379 kr
529 kr
Celsius BCAA 330ml
Fler varianter
Funktionsdryck från Celsius med hela 7000mg grenade aminosyror.
30 kr
24 x Celsius BCAA 330ml
Ambassadör - Grupp 1
Ambassadör - Grupp 2
Ederer Athletes
Fler varianter
Funktionsdryck från Celsius med hela 7000mg grenade aminosyror.
499 kr
720 kr
24 x Celsius + 6 x FAST ROX Protein Bar 55g på köpet!
Fler varianter
1 flak Celsius och 6st ROX protein bars.
679 kr
Celsius headwear
Fler varianter
Köp ett flak Celsius och få en headwear på köpet!
49 kr
Ytterligare information
Det är en sak att hävda att man, som energidryck, kan lämna stora positiva avtryck på din träning – det är en helt annan sak att faktiskt kunna bevisa det. Celsius energidryck har utsatts för en mängd laboratorietester, där det idag finns hela sex vetenskapliga studier publicerade om Celsius funktioner, både när det gäller i kombination med träning och den effekten den har under en normal vardag. Många vill kunna göra hälsosamma och aktiva val för sin egen hälsas skull, och av den anledningen har användandet av just Celsius ökat enormt.

Billigt och effektivt
Effekten i Celsius energidryck är med andra ord bevisad i många olika tillfällen, vilket gör drycken till ett självklart val för många sportentusiaster världen över. Energidrycken kan stimulera både kropp och sinne så att vi kan prestera bättre i många olika lägen – från träning till framför datorn på jobbet. Du kommer dessutom att hitta Celsius i en mängd olika smaker, vilket gör det lätt för dig att hitta den variant som passar dig och din smak bäst. Vad sägs om Celsius Päron, Celsius Cola, Celsius Lime eller kanske Celsius Vilda Bär? Det finns väldigt mycket att välja på från Celsius energidryck och du hittar dem här hos oss på Proteinbolaget!