Boosta din kropp med vitaminer från GAAM Nutrition Health Series!
Hem
Sök
Historik
Bonusar
Här hittar du ny inspiration varje vecka!

Boosta din kropp med vitaminer från GAAM Nutrition Health Series!

Vad är vitaminer?

Många gånger har du säkert läst om vitaminer och mineraler, och att det är bra för vår kropp. Men vad är egentligen vitaminer och mineraler?

Ordet vitamin har sitt ursprung från det latinska ”vita”. Det betyder liv, och syftar på det som är livsviktigt för vår kropp. Eftersom att vår kropp inte kan tillverka vitaminer själv, undantag för D-vitamin. Så är det klokt att ta vitaminer dagligen, för att boosta kroppen och se till så du får allt du behöver.

Vilka vitaminer ska jag ta?

Det är inte lätt att veta vilka vitaminer man bör ta, och varför man ska ta dem. Här nedan tipsar vi om 4 nyheter från GAAM Nutrition Health Series!Turmeric

GAAM Nutrition Turmeric är ett kosttillskott som innehåller antioxidanten gurkmeja. Ursprungligen så kommer gurkmeja från Asien, där man använt örten i samband med Ayurveda och matlagning.

Hälsoeffekter av gurkmeja

Flera av oss upplever ständig stress i vardagen, och fler och fler blir mer medvetna om vår hälsa. Hur aktiva vi är och vad vi äter har stor påverkan på vår hälsa, därför har fler fått upp ögonen för gurkmeja och alla dess hälsofördelar. 

Gurkmeja innehåller även kurkumin, det är ämnet som färgar gurkmejan gul. Man tror idag med hjälp av forskning tror att det kan finnas flera hälsofördelar på grund av de antioxidativa effekter som kurkumin innehåller.

Flera studier påvisar även att det kan dämpa inflammationer, hjälpa matsmältningen som gör det till en riktigt nyttig ört! Det kan även hjälpa till att minska ditt sötsug. 

Biverkningar av gurkmeja?

Det finns idag inga kända biverkningar av gurkmeja, så länge du håller dig till den doseringen som är angiven. Om du där emot äter gurkmeja i stora mängder så kan det uppkomma biverkningar som huvudvärk och diarré. 

Vem ska ta GAAM Nutrition Turmeric?

Detta kosttillskott är perfekt för dig som vill boosta ditt immunförsvar med kraftiga antioxidanter, om du har problem med dina leder så kan gurkmeja öka din flexibilitet och även hjälpa dig som har ledgångsreumatism. Det kan även motverka och förebygga inflammationer. L-Carnitine

L-carnitine från GAAM Nutrition är en stimulansfri fettförbrännare, samt en aminosyra. Det är en effektiv fettförbrännare, som hjälper kroppen att transportera fett genom cellmembranen så att kroppen kan nyttja det som energi.

Fördelar med L-Carnitine

En av de viktigaste aminosyror vid en viktnedgång är L-carnitine, samtidigt som proteinet i aminosyran hjälper dig att bibehålla din muskelmassa. Oavsett om ditt mål är att gå ned i vikt eller bygga muskler, så kan L-carnitine vara ett viktigt hjälpmedel för att du ska kunna nå dina mål!

Vem ska ta GAAM Nutrition L-Carnitine?

L-carnitine passar dig som vill hjälpa kroppen att omvandla fett till energi, samt dig som vill gå ned i vikt eller bara bibehålla din muskelmassa. Det är även ett bra komplement till vegetarianer/veganer, eftersom man annars får i sig carnitin genom konsumera rött kött.MSM

Metylsulfonylmetan är en form av organiskt svavel, också kallat MSM. När man använder kosttillskottet MSM så gynnar man produktionen av kollagen i sin kropp. Kollagen är bra för både hår, hud och naglar. 

En sund hälsa med MSM

För att kunna vara hälsosam och ha en sund livsstil så behöver vi börja inifrån. De celler som vi har i vår kropp måste vi ta hand om, när våra celler är friska och unga så är dem både flexibla och elastiska. När vi människor åldras så lagras det så kallade toxiner inne i våra celler, som gör de mindre flexibla och elastiska. För att kunna motverka detta, så finns det flera alternativ som kan vara hjälpsamma. Att träna regelbundet tillsammans med en hälsosam och varierad kost är viktigt. Samt tillsätta vitaminer, det är några faktorer som kan ha en positiv påverkan på dina celler. 

Vem ska ta GAAM Nutrition Health Series MSM?

MSM är ett bra tillskott för dig som vill boosta ditt hår, din hud och dina naglar. Även för dig som vill förbättra din återhämtning, förbättra dina leders funktion och ta hand om din hälsa inifrån och ut. Vitamin C

C-vitamin är en vitamin som gör mycket nytta för oss. Vid dåligt immunförsvar kan man tillsätta C-vitamin i kosten, för att hjälpa immunförsvaret att bli starkare. Det kan även hjälpa till att skydda våra celler mot oxidativ stress, samt minska utmattning.

Vem ska ta GAAM Nutrition Health Series Vitamin C

Denna vitamin är bra för dig som vill boosta ditt immunförsvar, för att hålla dig frisk! Samt om du känner dig både trött och utmattad. Tillsätt vitamin-c i din kost, och ta del av alla fördelar.


Det finns ett brett sortiment av vitaminer och mineraler från GAAM Nutrition Health Series, vi hoppas du hittar dig en favorit hos oss på Proteinbolaget! 

Relaterade produkter
PB-9060
33
GAAM Week
Majkampanjer
GAAM Nutrition Health Series L-Carnitine, 60 caps - Nyhet
PB-9051
33
GAAM Week
Majkampanjer
GAAM Nutrition Health Series Vitamin C, 90 caps - Nyhet
PB-9048
33
Majkampanjer
GAAM Week
GAAM Nutrition Health Series MSM, 90 caps - Nyhet
PB-9045
33
GAAM Week
Majkampanjer
GAAM Nutrition Health Series Turmeric, 60 caps - Nyhet
Tankar på inlägget? Skriv en kommentar nedan
Inga kommentarer
Bli först att kommentera:
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
Ange koden: xmwf4c (motverkar spam)
Förklaring av aerob och anaerob träning

Förklaring av aerob och anaerob träning

2020-04-27
Aerob och anaerob träning handlar om kroppens förmåga att ta hand om och utnyttja den energi som tillförs. Ibland kan det vara svårt att ha koll på vad som betyder vad och därför ska vi göra ett litet inlägg som förklarar skillnader och processer.
Läs mer
Tricepsövningar

Tricepsövningar

2020-03-27
Vill du öka muskelmassan på dina triceps så kan du läsa om triceps övningar hemma, på gym och med hantlar. Tips för alla nivåer.
Läs mer
Ta träningen från gymmet till hemmet!

Ta träningen från gymmet till hemmet!

2020-03-23
Hemmaträning är både enkelt och effektivt. Du behöver inte ha tillgång till ett gym eller avancerad träningsutrusning för att kunna träna hemma.
Läs mer