The Naia Initiative hos Proteinbolaget! | Proteinbolaget Magazine
Hem
Sök
Historik
Bonusar
Här hittar du ny inspiration varje vecka!

Vi välkomnar NAIA*!

The Naia Initiative är en ny serie funktionella drycker som vill leda utvecklingen på energidryckesmarknaden genom att aldrig kompromissa med vare sig innehåll, smak eller samvete. De tänker lyckas genom att vara nytänkande, transparenta och kompromisslösa, samtidigt som de undviker stereotypa uttryck och förlegade värderingar. The Naia Initiative grundades i Stockholm 2018 och all tillverkning sker i Sverige.Sparkling Energy Water

Ett uppfriskande Sparkling Energy Water som är helt fritt från socker såväl som sötningsmedel. En osötad energikick med naturligt koffein från kaffebönor berikat med båda ginseng och guarana. Självklart innehåller Sparkling Energy Water flera nyttiga vitaminer som gör dig gott. En burk motsvarar en kopp kaffe.


Sparkling Energy Drink

Sparkling Energy Drink har en fräsch smak naturligt sötad från frukt. Likt NAIAs energivatten är även Sparkling Energy Drink berikad med vitaminer och naturligt koffein från kaffebönor och ginseng. En burk motsvarar en kopp kaffe.

Sparkling Energy BCAA

I Sparkling Energy BCAA hittar du en sockerfri och 100% vegansk BCAA-dryck. Berikad med grenade aminosyror (BCAA) från veganska källor tilltalar Sparkling Energy BCAA även veganer, vegetarianer och andra som av någon anledning inte äter animaliska produkter. Precis som ovanstående produkter är Sparkling Energy BCAA också fylld med vitaminer och ginseng. En burk motsvarar två koppar kaffe.Energy To Make A difference.

Att vara en positiv kraft och att göra skillnad på riktigt är ett fundament som funnits med sedan varumärket föddes.

– Det genomsyrar vilka aktiviteter vi genomför och hur vi gör det, vilka konsumenter vi vänder oss till och hur vi pratar med dem, och vilka personer vi samarbetar med och i vilka sammanhang vi syns. Det sammanfattas också i vår ledstjärna: Energy to make a difference, berättar Stefan Garvander som är produktchef för The Naia Initiative.Läs mer om The Naia Initiative.

Relaterade produkter
PB-4775
25
24 x NAIA* Drink, 330 ml
Mixflak
Fler varianter
NAIA*
24 x NAIA* Drink, 330 ml
449 kr (600 kr)
Tankar på inlägget? Skriv en kommentar nedan
Inga kommentarer
Bli först att kommentera:
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
Ange koden: THFbSD (motverkar spam)
Mer från Tips & råd
Välj rätt PWO!

Välj rätt PWO!

2020-05-10
Vad ska man tänka på när man väljer PWO? Det beror på vilken effekt du är ute efter. Fokus, pump eller uthållighet?
Läs mer
Vi välkomnar NAIA*!

Vi välkomnar NAIA*!

2019-10-22
Hur står man ut när marknaden för energi- och funktionsdrycker aldrig varit större? I den här artikeln informerar vi om NAIA*, nästa generations energidryck som tror sig veta precis hur.
Läs mer
Ännu en favorit med smak av päron!

Ännu en favorit med smak av päron!

2019-10-16
I den här artikeln välkomnar vi BCAA Drink Pear genom att uppmärksamma några andra päronfavoriter. Helt pearfect för dig som gillar päron!
Läs mer
BCAA eller EAA?

BCAA eller EAA?

2019-10-09
Vad är egentligen skillnaden mellan BCAA och EAA? Det är en fråga som dyker upp till och från som vi besvarar i veckans artikel!
Läs mer
Celsius lanserar årets Winter Edition!

Celsius lanserar årets Winter Edition!

2019-09-30
Ladda upp inför vintern tillsammans med Celsius Frozen Berry - 2019 Winter Edition. Vi har provsmakat den och är helt klart nöjda med den nya smaken!
Läs mer
Sök