Unlimited sommar med Celsius!
Hem
Sök
Historik
Bonusar
Här hittar du ny inspiration varje vecka!

Unlimited sommar med Celsius!

Celsius har tidigare gett oss favoriter som Guava och Peach Vibe i limited edition. Men den här sommaren behöver du inte oroa dig för att din favoritsmak kommer att försvinna. Lagom till varmare väder och ljusare kvällar lanserar Celsius inte bara nya smaker utan ett helt nytt koncept - Celsius Unlimited.

Celsius Unlimited

Snart levererar Celsius som sagt två helt nya smaker som ingår i Celsius Unlimited, Strawberry Breeze och Grapefruit Breeze. Med en lite sötare smak och en lite bittrare kompletterar Celsius Unlimited varandra helt perfekt. Två uppfriskande smaker inspirerade av allt sommaren kan ha att erbjuda.

Något annat som är helt nytt med Celsius Unlimited är innehållet. I sann Celsius-anda innehåller Unlimited bland annat yerba mate, gröna kaffebönor, gurkmeja och acerola. Med andra ord ingredienser som ger dig energi, fokus och boostar dig med vitaminer samtidigt som den innehåller mindre koffein. Du läste rätt, Celsius Unlimited innehåller enbart 75 mg koffein (21 mg/ 100 ml).


Passion i sommar

Förutom det nya konceptet med Celsius Unlimited får Celsius tillökning i sitt standardsortiment i form av passionsfrukt. En riktigt fruktig och fräsch smak. Den är berikad med Celsius klassiska ingredienser som bland annat grönt te-extrakt, koffein (200 mg), taurin, ingefära-extrakt och guarana.


Relaterade produkter
PB-6831
15
24 x Celsius Unlimited, 355 ml, Grapefruit Breeze
PB-1326
15
24 x Celsius, 355 ml
Mixflak
PB-8776
15
24 x Celsius Unlimited, 355 ml, Strawberry Breeze
Tankar på inlägget? Skriv en kommentar nedan
Inga kommentarer
Bli först att kommentera:
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
Ange koden: dqSED6 (motverkar spam)
Mer från Tips & råd
Vi välkomnar NAIA*!

Vi välkomnar NAIA*!

2019-10-22
Hur står man ut när marknaden för energi- och funktionsdrycker aldrig varit större? I den här artikeln informerar vi om NAIA*, nästa generations energidryck som tror sig veta precis hur.
Läs mer
Ännu en favorit med smak av päron!

Ännu en favorit med smak av päron!

2019-10-16
I den här artikeln välkomnar vi BCAA Drink Pear genom att uppmärksamma några andra päronfavoriter. Helt pearfect för dig som gillar päron!
Läs mer
BCAA eller EAA?

BCAA eller EAA?

2019-10-09
Vad är egentligen skillnaden mellan BCAA och EAA? Det är en fråga som dyker upp till och från som vi besvarar i veckans artikel!
Läs mer
Celsius lanserar årets Winter Edition!

Celsius lanserar årets Winter Edition!

2019-09-30
Ladda upp inför vintern tillsammans med Celsius Frozen Berry - 2019 Winter Edition. Vi har provsmakat den och är helt klart nöjda med den nya smaken!
Läs mer
D-vitaminets dag!

D-vitaminets dag!

2019-09-23
Idag är det den 23 september och det betyder två saker: D-vitaminets dag och höstdagsjämning! I samband med att vi går mot mörkare tider är det extra viktigt att komma ihåg att tillgodose behovet av D-vitamin!
Läs mer