Unlimited sommar med Celsius!
Hem
Sök
Visadeprodukter
Bonusar
Här hittar du ny inspiration varje vecka!

Unlimited sommar med Celsius!

Celsius har tidigare gett oss favoriter som Guava och Peach Vibe i limited edition. Men den här sommaren behöver du inte oroa dig för att din favoritsmak kommer att försvinna. Lagom till varmare väder och ljusare kvällar lanserar Celsius inte bara nya smaker utan ett helt nytt koncept - Celsius Unlimited.

Celsius Unlimited

Snart levererar Celsius som sagt två helt nya smaker som ingår i Celsius Unlimited, Strawberry Breeze och Grapefruit Breeze. Med en lite sötare smak och en lite bittrare kompletterar Celsius Unlimited varandra helt perfekt. Två uppfriskande smaker inspirerade av allt sommaren kan ha att erbjuda.

Något annat som är helt nytt med Celsius Unlimited är innehållet. I sann Celsius-anda innehåller Unlimited bland annat yerba mate, gröna kaffebönor, gurkmeja och acerola. Med andra ord ingredienser som ger dig energi, fokus och boostar dig med vitaminer samtidigt som den innehåller mindre koffein. Du läste rätt, Celsius Unlimited innehåller enbart 75 mg koffein (21 mg/ 100 ml).


Passion i sommar

Förutom det nya konceptet med Celsius Unlimited får Celsius tillökning i sitt standardsortiment i form av passionsfrukt. En riktigt fruktig och fräsch smak. Den är berikad med Celsius klassiska ingredienser som bland annat grönt te-extrakt, koffein (200 mg), taurin, ingefära-extrakt och guarana.


Omnämnda Produkter
PB-6831
28
Efterfesten
24 x Celsius Unlimited, 355 ml, Grapefruit Breeze
PB-1326
28
Efterfesten
24 x Celsius, 355 ml
PB-8776
28
Efterfesten
24 x Celsius Unlimited, 355 ml, Strawberry Breeze
Tankar på inlägget? Skriv en kommentar nedan
Inga kommentarer
Bli först att kommentera:
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
Ange koden: xy822p (motverkar spam)