Mål till sommaren: Träna med stil!
Hem
Sök
Visadeprodukter
Bonusar
Här hittar du ny inspiration varje vecka!

Mål till sommaren: Träna med stil!

Här på Proteinbolaget gillar vi att se saker från den ljusa sidan. Idag är det sista veckan i mars men om cirka 90 dagar är det äntligen sommar. Vilken pepp! Hur ser dina planer inför sommaren ut? I fyra artiklar kommer vi att gå igenom vanliga sommarmål för att hjälpa dom vi kan på vägen. I den här artikeln går vi igenom vikten av snygga och bekväma träningskläder. 

Är det viktigt för dig att vara snygg eller bekväm på gymmet, eller kanske snygg och bekväm? Tur att vi kommit så långt att man kan vara både och. Det blir allt vanligare att träningskläder ska vara snygga för att dom ofta agerar som vardagskläder också. Det är ju alltid bra när man kan slå två flugor i en smäll.
Roligare att träna med rätt kläder

Det är viktigt med rätt kläder. Det kan betyda att dina träningskläder ska vara både funktionella och snygga. Det är nog ingen som känner sig bekväm i tights som glider ner i ett knäböj, shorts som fladdrar eller alldeles för tighta t-shirts. Rätt material är såklart också viktigt så du inte blir sjöblöt av svett eller att det finns sömmar som skaver. Sen är det ju alltid en boost att känna sig snygg.

Allt fler träningskläder erbjuder en bekväm och trendig look till och med till vardags. Street fashion från New York visar hur sport bh:ar, trackpants och träningstights är det man ska ha för att vara snygg och bekväm till vardags. Helt perfekt nu när det snart är sommar!Vi kittar dig inför sommaren!

Oavsett om du gillar att ha träningskläder till vardags eller om du tycker att träningskläder bara är för att ha gymmet så har vi något som passar dig. Allt från varma hoodies till mulna dagar från crop tops och linnen till dagar då solen skiner. Snygga och trendiga träningstights som är lika snygga i ett knäböj som en shoppingrunda på stan. Känn dig snygg redan innan sommaren eller spara kläderna tills det är premiär för sommarträningen.

Omnämnda Produkter
Tankar på inlägget? Skriv en kommentar nedan
Inga kommentarer
Bli först att kommentera:
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
Ange koden: r4Syuq (motverkar spam)