Mål till sommaren: Träna med stil!
Hem
Sök
Historik
Bonusar
Här hittar du ny inspiration varje vecka!

Mål till sommaren: Träna med stil!

Här på Proteinbolaget gillar vi att se saker från den ljusa sidan. Idag är det sista veckan i mars men om cirka 90 dagar är det äntligen sommar. Vilken pepp! Hur ser dina planer inför sommaren ut? I fyra artiklar kommer vi att gå igenom vanliga sommarmål för att hjälpa dom vi kan på vägen. I den här artikeln går vi igenom vikten av snygga och bekväma träningskläder. 

Är det viktigt för dig att vara snygg eller bekväm på gymmet, eller kanske snygg och bekväm? Tur att vi kommit så långt att man kan vara både och. Det blir allt vanligare att träningskläder ska vara snygga för att dom ofta agerar som vardagskläder också. Det är ju alltid bra när man kan slå två flugor i en smäll.
Roligare att träna med rätt kläder

Det är viktigt med rätt kläder. Det kan betyda att dina träningskläder ska vara både funktionella och snygga. Det är nog ingen som känner sig bekväm i tights som glider ner i ett knäböj, shorts som fladdrar eller alldeles för tighta t-shirts. Rätt material är såklart också viktigt så du inte blir sjöblöt av svett eller att det finns sömmar som skaver. Sen är det ju alltid en boost att känna sig snygg.

Allt fler träningskläder erbjuder en bekväm och trendig look till och med till vardags. Street fashion från New York visar hur sport bh:ar, trackpants och träningstights är det man ska ha för att vara snygg och bekväm till vardags. Helt perfekt nu när det snart är sommar!Vi kittar dig inför sommaren!

Oavsett om du gillar att ha träningskläder till vardags eller om du tycker att träningskläder bara är för att ha gymmet så har vi något som passar dig. Allt från varma hoodies till mulna dagar från crop tops och linnen till dagar då solen skiner. Snygga och trendiga träningstights som är lika snygga i ett knäböj som en shoppingrunda på stan. Känn dig snygg redan innan sommaren eller spara kläderna tills det är premiär för sommarträningen.

Relaterade produkter
PB-3045
CLN Hitch WS Tank Deep Blue
PB-57822
25
CLN Lindsey Pants Shadow
PB-3550
25
Workout Empire Strike Leggings Obsidian Black
Tankar på inlägget? Skriv en kommentar nedan
Inga kommentarer
Bli först att kommentera:
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
Ange koden: p7UBwF (motverkar spam)
Mer från Tips & råd
Vi välkomnar NAIA*!

Vi välkomnar NAIA*!

2019-10-22
Hur står man ut när marknaden för energi- och funktionsdrycker aldrig varit större? I den här artikeln informerar vi om NAIA*, nästa generations energidryck som tror sig veta precis hur.
Läs mer
Ännu en favorit med smak av päron!

Ännu en favorit med smak av päron!

2019-10-16
I den här artikeln välkomnar vi BCAA Drink Pear genom att uppmärksamma några andra päronfavoriter. Helt pearfect för dig som gillar päron!
Läs mer
BCAA eller EAA?

BCAA eller EAA?

2019-10-09
Vad är egentligen skillnaden mellan BCAA och EAA? Det är en fråga som dyker upp till och från som vi besvarar i veckans artikel!
Läs mer
Celsius lanserar årets Winter Edition!

Celsius lanserar årets Winter Edition!

2019-09-30
Ladda upp inför vintern tillsammans med Celsius Frozen Berry - 2019 Winter Edition. Vi har provsmakat den och är helt klart nöjda med den nya smaken!
Läs mer
D-vitaminets dag!

D-vitaminets dag!

2019-09-23
Idag är det den 23 september och det betyder två saker: D-vitaminets dag och höstdagsjämning! I samband med att vi går mot mörkare tider är det extra viktigt att komma ihåg att tillgodose behovet av D-vitamin!
Läs mer