NOCCO ger dig sommar i Miami!
Hem
Sök
Historik
Bonusar
Här hittar du ny inspiration varje vecka!

NOCCO ger dig sommar i Miami!

NOCCOs tidigare sommarsmaker har blivit stora suceér hos folket. Carnival och Carribbean är forna sommarsmaker som än i dag är fortsatta storfavoriter hos många av våra kunder. Vi har stort förtroende för sommarens smak 2019 - NOCCO Miami kommer att bli minst lika omtyckt. Sommar i Miami, hur kan det slå fel?


Varför NOCCO?

Har du någonsin suttit och stirrat på vår hemsida och tänkt för dig själv: Varför ska jag beställa hem ett flak NOCCO från Proteinbolaget? Jo, det kan vi förklara för dig. Det är ingen hemlighet att NOCCO är en väldigt populär och uppskattad dryck hos atleter som vardagsmänniskor. En burk NOCCO uppfyller nämligen mer än en funktion. Bland annat innehåller NOCCO BCAA (grenade aminosyror), grönt te-extrakt, koffein och vitaminer. Aminosyrorna underlättar din återhämtning och förbättrar din muskelreparation, samtidigt som vitaminerna och koffeinet ger dig ihållande energi.

Om aminosyror och vitaminer inte intresserar dig så kanske NOCCOs goda smaker fångar ditt intresse? NOCCO finns i flertal fräscha smaker som Päron, Carribbean, och Carnival för att nämna ett par favoriter hos oss. NOCCO har inte gått överstyr med kolsyran heller så du behöver inte oroa dig för att den inte ska vara lättdrucken - för det är den!

Jordgubbar i Miami

På tal om fräscha smaker så hintas det om att NOCCO Miami smakar jordgubbar med en något söt men ändå lite syrlig smak. En riktigt kall NOCCO Miami påminner oss om en god soda påväg till stranden. Det känns ju väldigt amerikanskt, eller hur?Du kan alltid mixa ditt flak hos oss. Beställ hem ett flak med alla sommarfavoriter eller var trogen din favoritsmak. Du väljer!

Relaterade produkter
PB-4025
25
24 x NOCCO BCAA, 330 ml, Miami Summer Edition Strawberry
PB-2059
25
24 x NOCCO BCAA / BCAA+, 330 ml
Mixflak
Tankar på inlägget? Skriv en kommentar nedan
Inga kommentarer
Bli först att kommentera:
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
Ange koden: RuDGun (motverkar spam)
Mer från Tips & råd
Vi välkomnar NAIA*!

Vi välkomnar NAIA*!

2019-10-22
Hur står man ut när marknaden för energi- och funktionsdrycker aldrig varit större? I den här artikeln informerar vi om NAIA*, nästa generations energidryck som tror sig veta precis hur.
Läs mer
Ännu en favorit med smak av päron!

Ännu en favorit med smak av päron!

2019-10-16
I den här artikeln välkomnar vi BCAA Drink Pear genom att uppmärksamma några andra päronfavoriter. Helt pearfect för dig som gillar päron!
Läs mer
BCAA eller EAA?

BCAA eller EAA?

2019-10-09
Vad är egentligen skillnaden mellan BCAA och EAA? Det är en fråga som dyker upp till och från som vi besvarar i veckans artikel!
Läs mer
Celsius lanserar årets Winter Edition!

Celsius lanserar årets Winter Edition!

2019-09-30
Ladda upp inför vintern tillsammans med Celsius Frozen Berry - 2019 Winter Edition. Vi har provsmakat den och är helt klart nöjda med den nya smaken!
Läs mer
D-vitaminets dag!

D-vitaminets dag!

2019-09-23
Idag är det den 23 september och det betyder två saker: D-vitaminets dag och höstdagsjämning! I samband med att vi går mot mörkare tider är det extra viktigt att komma ihåg att tillgodose behovet av D-vitamin!
Läs mer