NOCCO ger dig sommar i Miami!
Hem
Sök
Visadeprodukter
Bonusar
Här hittar du ny inspiration varje vecka!

NOCCO ger dig sommar i Miami!

NOCCOs tidigare sommarsmaker har blivit stora suceér hos folket. Carnival och Carribbean är forna sommarsmaker som än i dag är fortsatta storfavoriter hos många av våra kunder. Vi har stort förtroende för sommarens smak 2019 - NOCCO Miami kommer att bli minst lika omtyckt. Sommar i Miami, hur kan det slå fel?


Varför NOCCO?

Har du någonsin suttit och stirrat på vår hemsida och tänkt för dig själv: Varför ska jag beställa hem ett flak NOCCO från Proteinbolaget? Jo, det kan vi förklara för dig. Det är ingen hemlighet att NOCCO är en väldigt populär och uppskattad dryck hos atleter som vardagsmänniskor. En burk NOCCO uppfyller nämligen mer än en funktion. Bland annat innehåller NOCCO BCAA (grenade aminosyror), grönt te-extrakt, koffein och vitaminer. Aminosyrorna underlättar din återhämtning och förbättrar din muskelreparation, samtidigt som vitaminerna och koffeinet ger dig ihållande energi.

Om aminosyror och vitaminer inte intresserar dig så kanske NOCCOs goda smaker fångar ditt intresse? NOCCO finns i flertal fräscha smaker som Päron, Carribbean, och Carnival för att nämna ett par favoriter hos oss. NOCCO har inte gått överstyr med kolsyran heller så du behöver inte oroa dig för att den inte ska vara lättdrucken - för det är den!

Jordgubbar i Miami

På tal om fräscha smaker så hintas det om att NOCCO Miami smakar jordgubbar med en något söt men ändå lite syrlig smak. En riktigt kall NOCCO Miami påminner oss om en god soda påväg till stranden. Det känns ju väldigt amerikanskt, eller hur?Du kan alltid mixa ditt flak hos oss. Beställ hem ett flak med alla sommarfavoriter eller var trogen din favoritsmak. Du väljer!

Omnämnda Produkter
PB-4025
27
24 x NOCCO BCAA, 330 ml, Miami Summer Edition Strawberry
PB-2059
27
24 x NOCCO BCAA / BCAA+, 330 ml
Tankar på inlägget? Skriv en kommentar nedan
Inga kommentarer
Bli först att kommentera:
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
Ange koden: qcukyh (motverkar spam)