Prova Lohilos nya dryck!
Hem
Sök
Visadeprodukter
Bonusar
Här hittar du ny inspiration varje vecka!

Lohilos nya dryck!
Du känner säkert Lohilo som det drömmiga företaget som levererat marknadens kanske populäraste proteinglass. Nu tar Lohilo steget och lanserar tre helt nya funktionsdrycker. I sann Lohilo-anda kan du förvänta dig riktigt fräscha smaker med en Instagramvänlig-design.

Lohilo Functional BCAA Drink

Lohilo har lyckats med allt när det kommer till sin nya funktionsdryck. Alla tre drycker är tillverkade i Sverige och innehåller 50% av det dagliga innehållet vitaminer och mineraler som du behöver. Fyllda med 3200 mg BCAA (grenade aminosyror) ser Lohilo till att din muskeltillväxt får sig en boost under dina träningspass. Och härligt med fokus får du från 178 mg koffein. Du kan räkna med att Lohilo tänkt på allt!

Ta en sipp av strawberry lime, passionfruit mango eller honey melon och sväva på moln. Se världen genom rosa moln och regnbågar precis som Lohilo gör, du kommer inte att ångra dig.
Vi sammanfattar!

Är du ett fan av Lohilos proteinglass kommer du med säkerhet älska deras nya BCAA drycker. Lohilo har tänkt på allt från vitaminer och mineraler till BCAA och koffein. Smakerna är riktigt uppfriskande och speglar Lohilos varumärke med stolthet. Proteinglass eller dryck - Lohilo vet vad dom gör!

  • Helt vegansk.
  • Sockerfri.
  • Finns i tre smaker.
  • Innehåller vitaminer och mineraler.
  • Innehåller BCAA och koffein.Omnämnda Produkter
PB-4097
37
Kampanj
24 x Lohilo Functional BCAA Drink, 330ml, Strawberry Lime
PB-4099
37
Kampanj
24 x Lohilo Functional BCAA Drink, 330ml, Honey Melon
PB-4095
37
Kampanj
24 x Lohilo Functional BCAA Drink, 330ml
PB-4098
37
Kampanj
24 x Lohilo Functional BCAA Drink, 330ml, Mango Passion
Tankar på inlägget? Skriv en kommentar nedan
Bli först att kommentera:
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
Ange koden: GCfjCA (motverkar spam)
Inga kommentarer