Mål till sommaren: Leva gott!
Hem
Sök
Visadeprodukter
Bonusar
Här hittar du ny inspiration varje vecka!

Mål till sommaren: Leva gott!

Här på Proteinbolaget gillar vi att se saker från den ljusa sidan. Idag är det sista veckan i mars men om cirka 90 dagar är det äntligen sommar. Vilken pepp! Hur ser dina planer inför sommaren ut? I fyra artiklar kommer vi att gå igenom vanliga sommarmål för att hjälpa dom vi kan på vägen. I den här artikeln går vi igenom varför det är viktigt att leva gott.

Att leva gott eller unna sig kanske inte är det första du tänker på när någon säker kosttillskott. Alla ser vi olika på vad det innebär att leva gott, vi tror inte att det finns rätt eller fel. Det är helt upp till var och en vad det innebär. Men att kunna njuta av livet varje dag låter väl inte helt fel?Det är inte alltid lätt

Att göra unnandet till vardagsmat kan vara en väg att gå. Här kommer vårt favoritord balans in igen. Hitta en balans mellan nyttig mat och mindre nyttig mat. Precis som du hittar balans mellan träning och vila. Känslan av att något är förbjudet är väldigt tråkig. Ibland är ett hälsosamt liv ett liv som innehåller lite onyttigheter om det gör dig till en gladare människa.

Det är också viktigt att uppmärksamma dom som faktiskt inte unnar sig. Det finns som sagt inga rätt eller fel när det kommer till att leva gott, alla gör det på sitt sätt. Dietar man eller tränar stenhårt inför ett visst mål kan det vara svårt att få in balans med unnandet (vilket är meningen såklart) och då får det vara så. Vi vill att du ska leva gott på dina villkor.

● Hitta balansen.

● Att förbjuda något helt kan bli tråkigt.

● Alla lever gott på olika sätt.Kosttillskott hjälper dig på vägen

Kosttillskott är kanske som sagt inte det första du tänker på när någon säger leva gott, men det går alldeles utmärkt att leva gott med kosttillskott. Men vill du unna dig något mer klassiskt kan vi gärna tipsa om produkter som definitivt faller inom ramarna att leva gott.

Att leva gott med färdigblandade BCAA-drycker har ju blivit vardagsunnande för väldigt många. Det är en perfekt törstsläckare som är lite roligare än att dricka vatten. Dom flesta funktionsdrycker innehåller, förutom aminosyror, uppiggande koffein och vitaminer. Aminosyrorna bidrar till en effektiv återhämtning och förbättrad muskelreparation medan vitaminerna och koffeinet ger dig en ihållande energi.

Är du inte törstig kanske du är hungrig eller bara småsugen? Då passar det perfekt att ta en god proteinbar eller en milkshake (en lite nyttigare såklart). Ett proteinrikt mellanmål är aldrig fel. Du får i dig någonting som smakar gott samtidigt som du skippar onödigt socker. De flesta bars på marknaden kommer i riktigt goda smaker med bra näringsvärden. Det samma med proteinmilkshakes, kan den kombinationen bli bättre eller?

Omnämnda Produkter
PB-0267
Nicks Chocolate
PB-5721
59
Lagerrensning
Efterfesten
24 x GAAM Nutrition Candy Series Drink, 330 ml
PB-3744
6
8 x Barebells Milkshake, 330 ml
Tankar på inlägget? Skriv en kommentar nedan
Inga kommentarer
Bli först att kommentera:
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
Ange koden: mZnTLt (motverkar spam)