Letar du godsaker till Alla hjärtans dag?
Hem
Sök
Visadeprodukter
Bonusar
Här hittar du ny inspiration varje vecka!

Letar du godsaker till alla hjärtans dag?

På torsdag är det alla hjärtans dag. Oavsett om du firar med din partner, din familj, dina vänner eller med dig själv så är det en chans för att sprida lite extra kärlek. Och vad passar bättre till alla hjärtans dag än något gott att bjuda på, eller att äta själv?

1. Bjud på något gott

Har du planerat på att bjuda över någon eller några och spendera alla hjärtans dag hemma? Då tror vi att det här tipset passar dig. På Nutelladagen kokade vår Community Manager ihop ett riktigt gott recept på pannkaksrullar med proteinella i (receptet hittar du här). Det krävdes bara två ingredienser och var klart på nolltid. Alla hjärtans dag till ära kan du slänga in några jordgubbar och lite grädde som tillbehör så har du allt som ingår i alla hjärtans dags kostcirkel.


Köp 2 ProteinPRO Pancake Mix 400g + Proteinella 200g för 189 kr. 


2. Nästan som godis

Kanske lutar dina alla hjärtans dag-planer mot träning istället? Det kanske är svårt att smuggla in en box med geléhjärtan på gymmet men det betyder ju inte att du ska avstå från godis på självaste alla hjärtans dag.

Vi löser problemet åt dig genom att tipsa dig om AminoPRO Candy Edition och Pandy Protein Candy Bar. Candy Edition är en funktionsdryck som finns i tre olika smaker av välkända godisfavoriter och Candy Bar är en mjuk och krämig bar som också kommer i tre (lite extra) goda smaker. Det blir ungefär som att äta godis på alla hjärtans dag, fast inte riktigt.Köp ett flak AminoPRO Candy Edition för 199kr och en mixlåda Pandy Protein Candy Bar för 199kr. 


3. Proteinbolagets outlet.

Inte vad du förknippar med alla hjärtans dag kanske? Men faktum är att miljön alltid är i behov av lite extra kärlek. Därför vill vi tipsa om vår outlet-sida där vi säljer ut produkter till ett rabatterat pris. Det kan vara att vi mycket av produkten på lager eller att produktens bästföre-datum börjar närma sig. Du hittar allt från drycker och bars till kläder och kosttillskott. Så vill du skänka lite extra kärlek till miljön på alla hjärtans dag är du varmt välkomen att kika runt på vårt outlet. ❤️

Tankar på inlägget? Skriv en kommentar nedan
Bli först att kommentera:
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
Ange koden: w7gASc (motverkar spam)
Inga kommentarer