Letar du godsaker till Alla hjärtans dag?
Hem
Sök
Historik
Bonusar
Här hittar du ny inspiration varje vecka!

Letar du godsaker till alla hjärtans dag?

På torsdag är det alla hjärtans dag. Oavsett om du firar med din partner, din familj, dina vänner eller med dig själv så är det en chans för att sprida lite extra kärlek. Och vad passar bättre till alla hjärtans dag än något gott att bjuda på, eller att äta själv?

1. Bjud på något gott

Har du planerat på att bjuda över någon eller några och spendera alla hjärtans dag hemma? Då tror vi att det här tipset passar dig. På Nutelladagen kokade vår Community Manager ihop ett riktigt gott recept på pannkaksrullar med proteinella i (receptet hittar du här). Det krävdes bara två ingredienser och var klart på nolltid. Alla hjärtans dag till ära kan du slänga in några jordgubbar och lite grädde som tillbehör så har du allt som ingår i alla hjärtans dags kostcirkel.


Köp 2 ProteinPRO Pancake Mix 400g + Proteinella 200g för 189 kr. 


2. Nästan som godis

Kanske lutar dina alla hjärtans dag-planer mot träning istället? Det kanske är svårt att smuggla in en box med geléhjärtan på gymmet men det betyder ju inte att du ska avstå från godis på självaste alla hjärtans dag.

Vi löser problemet åt dig genom att tipsa dig om AminoPRO Candy Edition och Pandy Protein Candy Bar. Candy Edition är en funktionsdryck som finns i tre olika smaker av välkända godisfavoriter och Candy Bar är en mjuk och krämig bar som också kommer i tre (lite extra) goda smaker. Det blir ungefär som att äta godis på alla hjärtans dag, fast inte riktigt.Köp ett flak AminoPRO Candy Edition för 199kr och en mixlåda Pandy Protein Candy Bar för 199kr. 


3. Proteinbolagets outlet.

Inte vad du förknippar med alla hjärtans dag kanske? Men faktum är att miljön alltid är i behov av lite extra kärlek. Därför vill vi tipsa om vår outlet-sida där vi säljer ut produkter till ett rabatterat pris. Det kan vara att vi mycket av produkten på lager eller att produktens bästföre-datum börjar närma sig. Du hittar allt från drycker och bars till kläder och kosttillskott. Så vill du skänka lite extra kärlek till miljön på alla hjärtans dag är du varmt välkomen att kika runt på vårt outlet. ❤️

Tankar på inlägget? Skriv en kommentar nedan
Inga kommentarer
Bli först att kommentera:
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
Ange koden: fNLj78 (motverkar spam)
Mer från Tips & råd
Vi välkomnar NAIA*!

Vi välkomnar NAIA*!

2019-10-22
Hur står man ut när marknaden för energi- och funktionsdrycker aldrig varit större? I den här artikeln informerar vi om NAIA*, nästa generations energidryck som tror sig veta precis hur.
Läs mer
Ännu en favorit med smak av päron!

Ännu en favorit med smak av päron!

2019-10-16
I den här artikeln välkomnar vi BCAA Drink Pear genom att uppmärksamma några andra päronfavoriter. Helt pearfect för dig som gillar päron!
Läs mer
BCAA eller EAA?

BCAA eller EAA?

2019-10-09
Vad är egentligen skillnaden mellan BCAA och EAA? Det är en fråga som dyker upp till och från som vi besvarar i veckans artikel!
Läs mer
Celsius lanserar årets Winter Edition!

Celsius lanserar årets Winter Edition!

2019-09-30
Ladda upp inför vintern tillsammans med Celsius Frozen Berry - 2019 Winter Edition. Vi har provsmakat den och är helt klart nöjda med den nya smaken!
Läs mer
D-vitaminets dag!

D-vitaminets dag!

2019-09-23
Idag är det den 23 september och det betyder två saker: D-vitaminets dag och höstdagsjämning! I samband med att vi går mot mörkare tider är det extra viktigt att komma ihåg att tillgodose behovet av D-vitamin!
Läs mer