Har du upptäckt vårt skönhetssortiment?
Hem
Sök
Visadeprodukter
Bonusar
Här hittar du ny inspiration varje vecka!

Har du upptäckt vårt skönhetssortiment?

Att träning är bra för både kroppen och knoppen vet vi redan. Det finns en hel del positiva fördelar med att träna och ta hand om sin kropp inifrån. Men hur viktigt är det att ta hand om sin kropp utifrån?

Gillar du att klicka omkring på hemsidan i hopp om att upptäcka nya saker har du kanske redan märkt att vi gjort en otippad utökning av vårt sortiment. Vi har tagit in en hel del skönhetsprodukter. Du läste rätt, Proteinbolaget säljer sedan en tid tillbaka allt från ansiktsvård till ekologiska skönhetsprodukter. Varför då? För att vi vill ge dig chansen att må bra inifrån och ut, helt enkelt.

Ansiktsvård + träning = ?

Så hur går träning och ansiktsvård ihop? Jo, när vi svettas så blir huden av med slaggprodukter, vilket är bra i sig. Porerna öppnas och smuts och orenheter “tvingas ut”. Men är man dålig på att sedan tvätta bort blandningen av salt svett och olja som uppstår på huden när man tränar så kan det orsaka problem. Svett och olja sjunker nämligen gärna tillbaka ner och täpper till porerna igen.

Är du en person som har vanan att träna med smink så kan det vara bra att vara extra uppmärksam på att rengöra huden efter träning. När huden blir varm (och porerna öppnar sig) så absorberar den lätt smink, speciellt bas. Det leder till att svetten stängs inne och bidrar till orenheter. Att träna med smink skapar en sluten miljö för dina porer, en varm och fuktig miljö som är väldigt attraktivt för bakterier som kan orsaka dålig hy.Vad kan man göra?

Så hur hanterar man den härliga blandningen av svett och olja efter träningen? Det bästa rådet är att tvätta bort den så fort som möjligt. Men det är inte alltid man känner att det är läge för ett ansiktsbad i omklädningsrummet efter träningen. De flesta föredrar nog att rengöra ansiktet hemma i badrummet, i lugn och ro. Men tills du kommer hem kan det vara bra att skölja av ansiktet med vatten direkt efter träningen. I vårt skönhetssortiment hittar du ekologiska rengöringar, serum och krämer. Produkter som är schyssta mot ditt ansikte och mot miljön. Vi har även en ansiktsmask som är framtagen för att hjälpa din hy återhämta sig efter träning, den är både återfuktande och välgörande.

Fukt är något som dom flesta behöver så här års. Det är inte helt ovanligt att din hy fortfarande känns lite trött från vinterhalvåret. Återfukta den och försök att vistas utomhus, det brukar kicka igång en fräsch hy. Som tur är har vi även en del återfuktande krämer i vårt nya skönhetssortiment.

Kontinuitet är A och O när det kommer till skönhetstips. För att göra en skillnad för din hud, oavsett om det är din kropp eller ditt ansikte, måste du göra det regelbundet. Investera några extra minuter morgon och kväll för att ta hand om din hy, det är värt det. Speciellt om du tränar regelbundet och ofta utsätter din hy för den härliga blandningen av svett och olja som gärna täpper till porerna.Ett naturligt sortiment

I vårt skönhetssortiment hittar du ekologiska och naturliga produkter. Det betyder att det innehåller naturliga ingredienser som är schyssta mot dig och mot miljön. Det är viktigt för oss att kunna erbjuda ett sortiment med produkter som är bra för dig, så du kan ta hand om dig själv från inifrån och ut.

Men för dig som inte hittat till vårt skönhetssortiment så hittar du det i menyn där du hittar alla andra kategorier. Eller så klickar du bara här! 🌱Tankar på inlägget? Skriv en kommentar nedan
Bli först att kommentera:
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
Ange koden: C2m6qK (motverkar spam)
Inga kommentarer