Clean Drink gör smak med Ben Mitkus!
Hem
Sök
Historik
Bonusar
Här hittar du ny inspiration varje vecka!

Clean gör ny smak med Ben Mitkus!Clean Drink är tillbaka med en ny smak som är något utöver det vanliga. För första gången har Clean gjort en special edition, tillsammans med Ben Mitkus. Det väckte helt klart vårt intresse på Proteinbolaget så vi ringde upp Sebastian Kvissberg, VD och grundare av Clean, för att snacka lite om Cleans första special edition.


En genuin relation med Ben Mitkus

Vi ringde som sagt upp Sebastian Kvissberg, som tillsammans med sin bror Hugo Rosas är grundare av Clean Drink, för en liten pratstund. Han förklarade gladeligen samarbetet med Ben Mitkus och hur dom helhjärtat satsat på allt från smak till design.

- Vi har samarbetat med Ben ett tag och målet har varit att så småningom göra en edition tillsammans. Dels för att Clean Drink klingar bra med vem Ben är som person men också för att det är en chans att ge tillbaka allt stöd som Ben gett Clean under åren.

Sebastian förklarar också att samarbetet grundar sig i en lite djupare aspekt. I skolåldern blev Ben retad för sitt annorlunda efternamn och för att inte gå under helt så kom han på sitt eget sätt att fylla på med energi för att orka med. Han gick ut på sin balkong och skrek sitt efternamn så högt han kunde, bara rakt ut.

Idag förknippas Ben med en helt annan energi, och det är den energin som Clean Drink vill ge till sina kunder och följare. Därför har samarbetet med Ben känts så naturligt.


Allt går tillbaka till Ben

Sebastian förklarade att hela samarbetet varit en kreativ process som i slutändan leder tillbaka till Ben, varje liten detalj.

- Clean är en funktionsdryck som ger energi vilket Ben har gott om, och så är ett av hans smeknamn Ben Kaktus så därav smaken kaktus/lime och kaktusen på burken. Ben har bara blivit rätt person för Clean Drink och rätt person för vår första special edition. Han har hjälpt oss mycket och gett oss spridning i och med att han är en stor profil så vi känner att vi vill ta chansen att ge Ben någonting tillbaka.
Varför just Clean?

Clean Drink är ett företag som satsar på kvalité före kvantitet. Varje burk ska vara en smakupplevelse och ha potential för att bli en favorit. Sebastian förklarar att ett stabilt och välsmakande grundsortiment är viktigare än special editions.

- Just nu satsar Clean Drink på ett riktigt bra bassortiment där alla smaker vi har ska vara den bästa på marknaden. Vi har inget behov av att släppa special editions hit och dit, vi vill satsa på att göra limited editions med personer som verkligen passar för Clean.

Clean Drink vill göra det annorlunda. Dom skiljer sig redan från andra produkter på marknaden genom att tillverka sina drycker på nordiskt källvatten. En burk Clean innehåller varken socker, taurin, färgämnen eller konserveringsmedel. Däremot innehåller en burk Clean tio olika vitaminer som boostar ditt välmående samt aminosyror som hjälper din kropp och dina muskler att återhämta sig efter fysisk aktivitet.


Exklusiv hos oss

Vi kan med sprudlande glädje informera om att vi kommer vara först med att sälja Clean Drink Kaktus/Lime Mitkus Edition online. Det är lite coolt, måste vi ändå säga. Genom att beställa ett flak Clean Drink hos oss behöver du aldrig fundera på hur du ska ladda upp med ny energi under dagen. Clean Drink och Ben Mitkus got your back! 🌵


Relaterade produkter
PB-3819
25
24 x Clean Drink, 330 ml
Mixflak
Fler varianter
CleanDrink
24 x Clean Drink, 330 ml
449 kr (600 kr)
Tankar på inlägget? Skriv en kommentar nedan
2 Kommentarer
#1
Albin Hjorth Svensson
Kunde varit koffein fri också. Gör någon ny koffein fri clean drink.
Den 28 maj 2019
#1
Molly, Content Coordinator
@Albin Hjorth Svensson: Har vi tur kanske den här kommer som en koffeinfri variant också :-)
Den 03 juni 2019
Skriv kommentar:
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
Ange koden: PdCm44 (motverkar spam)
Mer från Tips & råd
Välj rätt PWO!

Välj rätt PWO!

2020-05-10
Vad ska man tänka på när man väljer PWO? Det beror på vilken effekt du är ute efter. Fokus, pump eller uthållighet?
Läs mer
Vi välkomnar NAIA*!

Vi välkomnar NAIA*!

2019-10-22
Hur står man ut när marknaden för energi- och funktionsdrycker aldrig varit större? I den här artikeln informerar vi om NAIA*, nästa generations energidryck som tror sig veta precis hur.
Läs mer
Ännu en favorit med smak av päron!

Ännu en favorit med smak av päron!

2019-10-16
I den här artikeln välkomnar vi BCAA Drink Pear genom att uppmärksamma några andra päronfavoriter. Helt pearfect för dig som gillar päron!
Läs mer
BCAA eller EAA?

BCAA eller EAA?

2019-10-09
Vad är egentligen skillnaden mellan BCAA och EAA? Det är en fråga som dyker upp till och från som vi besvarar i veckans artikel!
Läs mer
Celsius lanserar årets Winter Edition!

Celsius lanserar årets Winter Edition!

2019-09-30
Ladda upp inför vintern tillsammans med Celsius Frozen Berry - 2019 Winter Edition. Vi har provsmakat den och är helt klart nöjda med den nya smaken!
Läs mer
Sök