BCAA Drink Pear joinar andra favoriter | Proteinbolaget Magazine
Hem
Sök
Historik
Bonusar
Här hittar du ny inspiration varje vecka!

Ännu en favorit med smak av päron!BCAA Drink Pear

Nykomlingen BCAA Drink har snabbt blivit en favorit hos många. Nu hänger GAAM Nutrition på en riktigt klassisk smak och lanserar BCAA Drink Pear!

BCAA Drinks päronsmak går att likna vid päronsplitt. Drycken i sig har en frisk smak av päron (som går mot det lite sötare hållet). Kolsyran kan upplevas åt det lättare hållet men kompletteras bra av att päronsmaken får stå i centrum.


NOCCO Päron

NOCCO Päron ligger många NOCCO-älskare varmt om hjärtat. Trots andra kanske lite mer spännande smaker är den klassiska smaken av päron en storsäljare.

Päronsmaken från NOCCO är väldigt smakrik och passar dig som gillar mycket smak. NOCCO Päron innehåller BCAA vilket kan göra sig lite påmint i smaken om man är duktig på att urskilja smaken av aminosyror.


Celsius Crispy Pear

När Celsius släppte Crispy Pear togs den emot med väldigt glada miner. Många var redo att välkomna Celsius tillbaka till päronklubben.

Päronsmaken när det kommer till Crispy Pear är lite mot det mildare hållet. Men trots en mildare smak är det fortfarande en väldigt krispig smak av päron. Som alla drycker från Celsius kan du känna en touch av ingefära i smaken vilket kompletterar Crispy Pear väldigt bra.

Relaterade produkter
PB-0481
38
24 x GAAM Nutrition Functional Drink/ BCAA Drink, 330 ml
Mixflak
PB-4733
15
24 x Celsius, 355 ml, Crispy Pear
PB-5031
34
Kampanj
24 x NOCCO Päron, 330 ml
Tankar på inlägget? Skriv en kommentar nedan
Inga kommentarer
Bli först att kommentera:
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
Ange koden: phRrn8 (motverkar spam)
Mer från Tips & råd
Vi välkomnar NAIA*!

Vi välkomnar NAIA*!

2019-10-22
Hur står man ut när marknaden för energi- och funktionsdrycker aldrig varit större? I den här artikeln informerar vi om NAIA*, nästa generations energidryck som tror sig veta precis hur.
Läs mer
Ännu en favorit med smak av päron!

Ännu en favorit med smak av päron!

2019-10-16
I den här artikeln välkomnar vi BCAA Drink Pear genom att uppmärksamma några andra päronfavoriter. Helt pearfect för dig som gillar päron!
Läs mer
BCAA eller EAA?

BCAA eller EAA?

2019-10-09
Vad är egentligen skillnaden mellan BCAA och EAA? Det är en fråga som dyker upp till och från som vi besvarar i veckans artikel!
Läs mer
Celsius lanserar årets Winter Edition!

Celsius lanserar årets Winter Edition!

2019-09-30
Ladda upp inför vintern tillsammans med Celsius Frozen Berry - 2019 Winter Edition. Vi har provsmakat den och är helt klart nöjda med den nya smaken!
Läs mer
D-vitaminets dag!

D-vitaminets dag!

2019-09-23
Idag är det den 23 september och det betyder två saker: D-vitaminets dag och höstdagsjämning! I samband med att vi går mot mörkare tider är det extra viktigt att komma ihåg att tillgodose behovet av D-vitamin!
Läs mer