BCAA Drink Pear joinar andra favoriter | Proteinbolaget Magazine
Hem
Sök
Historik
Bonusar
Här hittar du ny inspiration varje vecka!

Ännu en favorit med smak av päron!BCAA Drink Pear

Nykomlingen BCAA Drink har snabbt blivit en favorit hos många. Nu hänger GAAM Nutrition på en riktigt klassisk smak och lanserar BCAA Drink Pear!

BCAA Drinks päronsmak går att likna vid päronsplitt. Drycken i sig har en frisk smak av päron (som går mot det lite sötare hållet). Kolsyran kan upplevas åt det lättare hållet men kompletteras bra av att päronsmaken får stå i centrum.


NOCCO Päron

NOCCO Päron ligger många NOCCO-älskare varmt om hjärtat. Trots andra kanske lite mer spännande smaker är den klassiska smaken av päron en storsäljare.

Päronsmaken från NOCCO är väldigt smakrik och passar dig som gillar mycket smak. NOCCO Päron innehåller BCAA vilket kan göra sig lite påmint i smaken om man är duktig på att urskilja smaken av aminosyror.


Celsius Crispy Pear

När Celsius släppte Crispy Pear togs den emot med väldigt glada miner. Många var redo att välkomna Celsius tillbaka till päronklubben.

Päronsmaken när det kommer till Crispy Pear är lite mot det mildare hållet. Men trots en mildare smak är det fortfarande en väldigt krispig smak av päron. Som alla drycker från Celsius kan du känna en touch av ingefära i smaken vilket kompletterar Crispy Pear väldigt bra.

Omnämnda Produkter
PB-0481
38
24 x GAAM Nutrition Functional Drink/ BCAA Drink, 330 ml
Mixflak
PB-4733
26
Kampanj
24 x Celsius, 355 ml, Crispy Pear
PB-5031
28
24 x NOCCO Päron, 330 ml
Tankar på inlägget? Skriv en kommentar nedan
Inga kommentarer
Bli först att kommentera:
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
Ange koden: 9YszTm (motverkar spam)