Kokos- och hallonbollar
Kommentarer (0)
Superfräscha kokos- och hallonbollar med Whey gräddkola. En riktigt härlig kombination av smaker!
Ingredienser:
● 250g naturell kvarg
● 1 skopa whey gräddkola
● 3dl havregryn
● 1/2 dl kallt kaffe
● 4 msk kakao
● Kokosflarn och torkade hallon till topping
Så här gör du:
1. Blanda kvarg, whey gräddkola, havregryn och kakao i en bunke.
2. Blanda runt alla ingredienser.
3. Häll ner 1/2 dl kallt kaffe i smeten och blanda lite till.
4. Rulla sedan bollarna till en bra storlek.
5. Ta sedan och rulla bollarna i kokosflarnen eller de torkade hallonen som topping.
6. Ställ in i kylen och låt stå cirka 10 minuter.
7. Servera!
Recept av: Alexandra Sjöberg
Tankar på inlägget? Skriv en kommentar nedan
Inga kommentarer