Fluffiga frukostpannkakor
Kommentarer (0)
De här fluffiga pannkakorna har en hemlig ingrediens – kikärtor. Var inte orolig; de smakar naturligtvis inte kikärtor. Faktum är att kikärtor är ett fantastiskt sätt att både öka proteininnehållet, samt kunna utesluta både mjöl och en del fett i bakverk. Tre tips dock: skölj kikärtorna noga. Om du orkar; pilla bort ”hinnan”. Slutligen; smaksätt ordentligt.
Ingredienser: (1 portion / 5 mindre pannkakor)
● 100g kikärtor, väl sköljda och avrunna.● 1 stort ägg.
● 4 msk mjölk.
● 32g (2 msk) jordnötssmör.
● 1/2 dl (30g) Candy Series Whey, Peanut butter Cups.
● en nypa salt.
● 1 tsk bakpulver.
Så här gör du:
1. Mixa ihop alla ingredienser till en slät smet.2. Värm upp en stekpanna på medelvärme och smält en klick smör. Stek pannkakorna i 1-2 minuter per sida.
3. Servera hur du vill, förslagsvis med chokladsås.
Recept av Fanny Roethlisberger 🥞
Blogg: www.roethlisberger.se | Instagram: @roethlisbergerphoto.
Tankar på inlägget? Skriv en kommentar nedan
Inga kommentarer