Fudge med Cookies & Cream
Kommentarer (0)

Ibland vill en ju bara ha något litet (eller helt enkelt kunna äta FLER med gott samvete) och då är de här små godbitarna perfekta! Len chokladfudge sprängfylld med kakor, visst låter det smarrigt? Det är det!
Ingredienser:
● 100g sockerfri mjökchoklad, exempelvis N!CK’s.
● 1 msk kokosolja.
● 4 msk (cirka 30g) Candy Series Casein, Mjölkchoklad.
● 8 st Women’s Best Protein Cookies, Cookies & Cream.
Så här gör du:
1. Hacka/krossa kakorna till grova bitar, ställ sedan åt sidan.2. Bryt ned chokladen i en skål. Klicka i kokosoljan.
3. Smält försiktigt ihop över ett vattenbad eller i micro.
4. Rör ner kasein, rör tills det är en slät smet.
5. Rör ner de krossade kakorna.
6. Lägg ett bakplåtspapper i en form, (15 x 15 cm) och häll över chokladsmeten.
7. Jämna till ytan.
8. Ställ in i kylen tills smeten stelnat.
9. Skär i rutor.
10. Servera och njut!
Recept av Fanny Roethlisberger 🍧
www.roethlisberger.se | @roethlisbergerphoto.
Relaterade produkter
79 kr
Tankar på inlägget? Skriv en kommentar nedan
Inga kommentarer