Cinnamon buns
Kommentarer (0)
Kanelbullar funkar året om och visserligen smakar de bäst nygräddade men funkar lika bra att värma upp några sekunder i micron!
Ger 3 rullar, ca 15 bullar
Degen
1,25 dl kokosmjöl
1 skopa 100% whey Cinnamon bun
1/2 tsk bakpulver
1/4 tsk salt
1 tsk Steviaströ
2 äggvitor
ca 4 msk mandelmjölk
Fyllning
Steviaströ efter smak
1.5 msk kanel
2 msk mandelmjöl
1.5-2 msk vatten
1. Starta ugnen på 200°C.
2. Blanda samman ingredienserna till degen i en bunke.
3. Forma degen till en boll och lägg på bakplåtspapper.
4. Kavla ut degen till en tunn rektangel. Använd kokosmjöl på degen om den fastnar.
5. Blanda alla ingredienser till fyllningen och sprid ut på degen.
6. Rulla ihop rektangeln och skär rullen i tre längder.
7. Låt grädda i mitten av ugnen i ca 20-25 minuter, tills de får en gyllenbrun yta.
8. Ta ut och låt svalna. Dela sedan varje längd till 4-5 bullar.
Recept av Julia Svensson.
79 kr
Tankar på inlägget? Skriv en kommentar nedan
Inga kommentarer