Breakfast cookies
Kommentarer (0)
Tröttnat på gröt till frukost? Då kommer här det perfekta tipset; frukostkakor! Basen är samma ingredienser som för gröt, och smaken kan varieras i oändlighet genom att variera smaken på vassle, använda andra nötter och bär eller ett annat nötsmör. Gillar du banan kan du byta ut äppelmos mot mosad banan också! Som sagt; möjligheterna är oändliga!
Ingredienser (cirka 7 stycken kakor):
● 1,5 dl (60g) havregryn● 1 dl (46g) 100% Whey Premium, Delicious Vanilla.
● 3/4 tsk bakpulver
● 2 msk (30g) 100% Almond Butter.
● 1 ägg
● 2 msk äppelmos
● 20g hackad mandel
● 10g torkade tranbär
Såhär gör du:
1. Sätt ugnen på 175 grader och lägg ett bakplåtspapper på en plåt.2. Rör ihop de torra ingredienserna (havregryn, vassle och bakpulver) i en skål.
3. Rör ihop mandelsmör, ägg och äppelmos i en annan skål tills helt slätt.
4. Vänd ner den torra blandningen i den blöta och arbeta ihop så att allt blandas.
5. Vänd sist ner den hackade mandeln och de torkade tranbären.
6. Klicka ut smeten på den förberedda plåten och platta till med baksidan av en sked eller fuktiga fingrar.
7. Grädda i 7-8 minuter, eller tills kakorna fått fin färg.
Recept av Fanny Roethlisberger 🥨
Blogg: www.roethlisberger.se | Instagram: @roethlisbergerphoto.
Tankar på inlägget? Skriv en kommentar nedan
Inga kommentarer