Proteinbolaget blir återförsäljare av ICANIWILL!
Hem
Sök
Historik
Bonusar
Här hittar du ny inspiration varje vecka!

Vi är återförsäljare av ICANIWILL!I CAN I WILL på en post it-lapp.

ICANIWILLs resa började i Uppsala med en post-it lapp på grundaren Gustaf Ollas badrumsspegel. På lappen stod det: I Can I Will. Ett motto som kommer ur tanken att det alltid är bra att utmana sig själv och resten av världen. 2012 tog Gustaf sitt eget råd och sa upp sig från sitt heltidsjobb som personlig tränare för att satsa 110% på ICANIWILL.

I uppstarten av ICANIWILL såg Gustaf en stor potential i att nischa sig mot fitness- och crossfitvärlden. Med slagordet I Can I Will i bakhuvudet började Gustaf läsa på om produktion och textilkonstruktion för att sedan kunna hitta leverantörer som passade in i ICANIWILLs vision. 2014 började bitarna falla på plats och företaget flyttade till sitt första kontor med en leverans på 100 träningstights.

Mer än bara träningskläder.

2015 flyttade ICANIWILL till sitt andra kontor i Sollentuna. Dom första 100 träningstightsen hade helt plötsligt blivit 100 till och företaget hade fått snabb spridning i sociala medier. Trots den uppenbara efterfrågan bestämde sig ICANIWILL för att låta processen ta tid. Allt måste klaffa, från passform och material till design och detaljer. Även om det betyder att processen tar 6 till 12 månader från idé till färdig produkt.

ICANIWILL har en vision om att vara mer än bara ett klädvarumärke, dom har en genuin önskan om att vara en bidragande faktor i varje kunds personliga träningsresa. För att göra sina kunder unika väljer ICANIWILL att producera sina kollektioner i begränsade upplagor.
För en bra sak

En av ICANIWILLs mest uppmärksammade kollektioner är kollektionen dom gjorde tillsammans med Ung Cancer i januari 2019. Tillsammans tog Ung Cancer och ICANIWILL fram en design inspirerad av dom klassiska färgglada Fuck Cancer-armbanden som Ung Cancer säljer. För varje par träningstights sålda går 100 kr oavkortat till Ung Cancers verksamhet.

”Vi på ICANIWILL har byggt upp en stor följarbas under de senaste åren och känner att det lite är vår plikt att göra något bra av det när vi ändå når ut till så många samtidigt. Nästan alla känner vi någon som har haft cancer eller har en relation till cancer. Därför kändes det här samarbetet både roligt och viktigt för oss och vi är väldigt stolta över att få göra det här med Ung Cancer.”


Du hittar ICANIWILL hos oss!

Vi är stolta att ha gjort ICANIWILL till en del av vårt sortiment. Du hittar allt från träningstights till träningshoodies, i både dam- och herrkollektioner.

Tankar på inlägget? Skriv en kommentar nedan
Inga kommentarer
Bli först att kommentera:
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
Ange koden: wNgZyw (motverkar spam)
Mer från Inspiration
Julmust från GAAM Nutrition

Julmust från GAAM Nutrition

2019-11-04
Tomten nu orkar dela ut alla paket ett i sänder. Ett hus och barn i taget. Med en julmust från GAAM Nutrition i sina händer. Är julen räddad tack vare Proteinbolaget!
Läs mer
En julfavorit i repris önskar NOCCO

En julfavorit i repris önskar NOCCO

2019-10-22
Längtar du efter vintern och allt som hör därtill. Då kommer den här nyheten göra dig lika glad som ett barn på julafton. Idag välkomnar nämligen NOCCO tillbaka sina julfavoriter!
Läs mer
Motivationssnack med Jonas Evers

Motivationssnack med Jonas Evers

2019-10-10
Vi träffade vår ambassadör och energiknippet Jonas Evers och snackade lite om motivation, hur man hittar sin motivation och hur man behåller den.
Läs mer
Hur du växer på Instagram!

Hur du växer på Instagram!

2019-09-12
Funderar du på vad du kan göra för att börja växa på Instagram? Då tycker vi att du ska hänga med vår Social Media Coordinator Jenna när hon går igenom 7 värdefulla Instagram-tips!
Läs mer
Drickbara sommarfavoriter

Drickbara sommarfavoriter

2019-08-07
Augusti är äntligen här och det är lite bitterljuvt att vi är inne på sommarens sista månad. Men det finns fortfarande tid att njuta av sommar, sol och goda drycker.
Läs mer