Drickbara sommarfavoriter från Proteinbolaget! | Proteinbolaget Magazine
Hem
Sök
Historik
Bonusar
Här hittar du ny inspiration varje vecka!

Drickbara sommarfavoriter

Även om sommaren inte slagit några väderrekord i år så hoppas vi att du har njutit av den till fullo ändå. Oavsett om solen bränner på så är det viktigt att komma ihåg att dricka mycket i värmen. Förslagsvis är ju vatten det allra bästa men vill du varva vattenflaskan med något lite godare, som också är bra för dig, så tänkte vi summera några av sommarens dryckesfavoriter.BCAA Drink från GAAM Nutrition

Under sommaren har GAAM Nutrition lanserat en ny dryck i tre olika smaker. Först ut var Tropical Pineapple som togs emot med väldigt öppna armar. Sen kom smakerna Raspberry och Pineapple som, likt Tropical Pineapple, blev en ny favorit hos många av våra kunder och ambassadörer.

BCAA Drink från GAAM Nutrition är en färdigblandad BCAA-dryck. Det innebär att den innehåller färdigblandade aminosyror (i det här fallet grenade aminosyror), tillsammans med 180 mg koffein, vitaminer och mineraler. Aminosyror underlättar din återhämtning och förbättrar din muskelreparation samtidigt som vitaminerna och koffeinet ger dig ihållande energi. Vill du läsa mer ingående om BCAA Drink finns det en artikel på Proteinbolaget Magazine.Islatte med smak av gräddkola

Ett av sommarens mer uppskattade recept var receptet på en enkel men supergod islatte med smak av gräddkola och fudge. Perioden vi postade det här receptet hade solen precis börjat leta sig fram och en islatte gjorde sig perfekt i morgon- eller eftermiddagssolen. Du hittar hela receptet på Proteinbolaget Magazine
Mangosmoothie

Ett annat recept som gjorde sig populärt i sommarvärmen var receptet på en mangosmoothie. Ett enkelt och väldigt gott sätt att få i sig både protein och andra nyttigheter samtidigt som den svalkar bra i värmen. Du hittar hela receptet på Proteinbolaget Magazine.

Relaterade produkter
PB-1265-3
22
Påskkampanj
GAAM Nutrition Candy Series Whey, 1 kg, Gräddkola
PB-0481
48
Påskkampanj
24 x GAAM Nutrition Functional Drink/ BCAA Drink, 330 ml
Mixflak
PB-3771-5
Barebells Milkshake, 330 ml, Fudge
PB-1533-4
19
Aprilkampanjer
GAAM Nutrition 100% Whey Premium, 1 kg, Delicious Vanilla
Tankar på inlägget? Skriv en kommentar nedan
Inga kommentarer
Bli först att kommentera:
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
Ange koden: Jkkrct (motverkar spam)
Mer från Inspiration
Julmust från GAAM Nutrition

Julmust från GAAM Nutrition

2019-11-04
Tomten nu orkar dela ut alla paket ett i sänder. Ett hus och barn i taget. Med en julmust från GAAM Nutrition i sina händer. Är julen räddad tack vare Proteinbolaget!
Läs mer
En julfavorit i repris önskar NOCCO

En julfavorit i repris önskar NOCCO

2019-10-22
Längtar du efter vintern och allt som hör därtill. Då kommer den här nyheten göra dig lika glad som ett barn på julafton. Idag välkomnar nämligen NOCCO tillbaka sina julfavoriter!
Läs mer
Motivationssnack med Jonas Evers

Motivationssnack med Jonas Evers

2019-10-10
Vi träffade vår ambassadör och energiknippet Jonas Evers och snackade lite om motivation, hur man hittar sin motivation och hur man behåller den.
Läs mer
Hur du växer på Instagram!

Hur du växer på Instagram!

2019-09-12
Funderar du på vad du kan göra för att börja växa på Instagram? Då tycker vi att du ska hänga med vår Social Media Coordinator Jenna när hon går igenom 7 värdefulla Instagram-tips!
Läs mer
Drickbara sommarfavoriter

Drickbara sommarfavoriter

2019-08-07
Augusti är äntligen här och det är lite bitterljuvt att vi är inne på sommarens sista månad. Men det finns fortfarande tid att njuta av sommar, sol och goda drycker.
Läs mer