Om Proteinbolaget

010 - 138 88 50

Vardagar 09:30 - 15:30

X

Användarnamn


Prisgaranti
Snabb leverans
Fri frakt från 499kr
MENY

Om Proteinbolaget


Proteinbolaget i Sverige AB är idag en av Sveriges ledande återförsäljare när det gäller kosttillskott, hälsotillskott, träningskläder och träningstillbehör. Vi erbjuder marknadens största varumärken från Sverige, USA, Ungern och resterande världen. Därtill lanserade Proteinbolaget sitt egna kosttillskott varumärke i början av 2014, döpt GAAM Nutrition efter företagets grundare. Produkter från GAAM Nutrition tillverkas i Sverige av svenska råvaror och håller högsta möjliga kvalitet. Samtidigt som de kan erbjudas till bra konkurrenskraftiga priser eftersom inga mellanhänder är inkopplade. Proteinbolaget har idag ett stort antal nöjda och återkommande kunder!

Proteinbolaget grundades år 2012 av Mårten Åkeson och Adam Gillberg. Båda studerade på den tiden flygteknik i Västerås och företaget drevs då från ett studentrum på endast 24 kvadratmeter. Efter sex månader flyttade företaget med dem hem till Karlskoga och de första inköpen gjordes till det nya lagerutrymmet i källaren på Adams föräldrars hus. Idag har man inte bara en mycket populär fysisk butik i centrala Karlskoga, utan även ett nytt huvudkontor samt ett lager som mäter 1000 kvadratmeter med över 3000 artiklar i lager. Det är i runda slängar 40 gånger så stort som ytan i studentrummet där företaget fick sin start i början av 2012. Framtidsplanerna för Proteinbolaget är ett fortsatt stort fokus på online försäljningen i Sverige och i norden.

När vi startade Proteinbolaget var målsättningen att bli en framgångsrik aktör i branschen samt att tillhandahålla och saluföra produkter av hög kvalitet riktade till konsumenter med intresse för hälsa och träning. Denna målsättning gäller än idag. Produkterna skall dessutom finnas tillgängliga till förmånliga och konkurrenskraftiga priser, med så korta leveranstider som möjligt. Service är ett annat av våra ledord. Stort fokus har lagts på att utveckla en effektiv kundtjänst med stor tillgänglighet och snabba svarstider.

Proteinbolaget säljer träningskläder från marknadens ledande varumärken, samt under eget varumärke. Våra egna kläder tillverkas i Polen och på fabriken finns stor kunskap om textil och läder. Proteinbolaget beställer även träningsredskap och tillbehör från ledande kinesiska och ungerska fabriker inom tyg och plastproduktion.

Vår filosofi är att helheten är viktig. Det ska vara roligt att få paket från Proteinbolaget. Därför har vi tagit fram en tilltalande grafisk profil som kännetecknar oss och våra värderingar. När du beställer från oss får du produkter av hög kvalitet förpackade i designade och märkta kartonger som sticker ut från mängden. Visionen är att alla våra kunder skall känna sig som en del av Proteinbolagets gemenskap.

Proteinbolaget har sedan starten haft en mycket stark tillväxt och har på några få år nått stora framgångar. Idag är vi som sagt en av de ledande inom branschen och vi har etablerat oss som det självklara valet när de riktiga eldsjälarna inom hälsa och träning får välja.


Proteinbolaget lager / warehouse
Proteinbolaget lager / warehouse
Proteinbolaget lager / warehouse
Proteinbolaget lager / warehouse