Klarna kampanj
Hem
Sök
Visadeprodukter
Bonusar
Klarna kampanj

- Hur fungerar kampanjen "Köp nu, betala i X (månad)"?

När du väljer att betala med någon av Klarnas kampanjer (Köp nu, betala i X månad) får du skjuta upp din betalningen utan ränta mot en uppläggningskostnad på 29 kronor per köp.

Fakturan skickas via post samma månad den ska betalas och har ett förfallodatum i slutet av månaden. För att betala klart hela kampanjköpet/-köpen på en gång, väljer du beloppet som står angivet under "Betala enligt villkor" på fakturan. Det finns även möjlighet att dela upp betalningen om du vill betala i din egen takt. I samband med det ändras dina villkor till Klarna baskontovillkor. Mer information om detta finns att läsa på fakturan.

Om du redan har ett Klarna Konto med pågående delbetalningar kommer ditt eller dina kampanjköp hamna på samma kontofaktura som dem. Skulle du sakna din kontofaktura den 25 i månaden är du välkommen att kontakta Klarnas kundservice via telefonnummret 08-120 120 10 så hjälper de dig med betalningsuppgifter.


- Kostnadsfri faktura och 14 dagars betalningsvillkor.

Vi erbjuder även dig som vill betala mot faktura en helt kostnadsfri tjänst där du mot 0 kr i betalning får en faktura från Klarna som betalas efter 14 dagar. Detta alternativ är alltså helt kostnadsfritt och du får hem dina varor från oss innan du behöver betala fakturan.


För mer information om Klarnas betalningsalternativ och kostnader för delbetalning ect, gå till Klarnas hemsida.
Klicka här!