Affiliate
Hem
Sök
Visade produkterTjäna pengar på att visa våra produkter!
 

Proteinbolaget.se är en av de ledande e-handelssajter i Sverige för kosttillskott och träningstillbehör. Intresset för träning och hälsa har blivit större än någonsin i Sverige de senaste åren, inte minst på sociala plattformar. Sociala plattformar som bloggar och Instagrams har ofta en anpassad och relevant målgrupp, en målgrupp som vi gärna vill nå. 

Du kan vara en affiliate för Proteinbolaget oavsett på vilken plattform du jobbar. Det som är viktigt för oss är att du har ett genuint intresse för träning och kan visa upp våra produkter i ett bra sammanhang för en anpassad målgrupp. Proteinbolaget har stort fokus på träning och hälsa vilket gör det enklare för dig att skapa ett intresse för våra produkter hos dina följare. 

Kort och gott är Affiliatemarknadsföring en helt resultatbaserad form av marknadsföring. Driver du en Instagram, blogg eller hemsida får du möjlighet att visa upp produkter åt oss på Proteinbolaget. Om dina följare sedan köper produkterna du rekommenderat så får du en viss procent av försäljningen. Enkelt va? 

Som affiliate till Proteinbolaget får du 10% i provision på alla ordrar som du förmedlar via spårningslänkar. Driver du en större hemsida finns det möjlighet till högre provision mot ökad synlighet. Vi samarbetar med Adrecord vilket är ett tryggt affiliatenätverk så du kan känna dig säker i ditt samarbete. Ansök till vårt affiliateprogram via Adrecord här


Varför Proteinbolaget?

● 10% provision på alla ordrar via dina spårningslänkar. 
● Välkända och populära varumärken som är lätta att sälja.
● Lockande kampanjer med proffsigt annonsmaterial.
● Statistikrapportering där du enkelt kan följa din provision.
● Proteinbolaget är välkända för service och kvalité.


Hur kommer jag igång?

● Ansök till vårt affiliatenätverk genom att klicka på länken ovan.
● Placera en spårningsbar affiliatelänk eller banner på din blogg, Instagram eller hemsida. De affiliatenätverk du väljer har bra support för att hjälpa dig med detta.
● Sätt igång att marknadsföra aktivt. Mer jobb - mer pengar! 


Support
Behöver du hjälp med att komma igång eller har du några funderingar? De affiliatenätverk du anslutit dig till har bra support och hjälper dig att komma igång. Annars kan du också kontakta vår Community Manager Jenny på jenny.johansson@proteinbolaget.se.