Proteinbolaget Magazine
Här hittar du ny inspiration varje vecka!

Letar du godsaker till alla hjärtans dag?

På torsdag är det alla hjärtans dag. Oavsett om du firar med din partner, din familj, dina vänner eller med dig själv så är det en chans för att sprida lite extra kärlek. Och vad passar bättre till alla hjärtans dag än något gott att bjuda på, eller att äta själv?

1. Bjud på något gott

Har du planerat på att bjuda över någon eller några och spendera alla hjärtans dag hemma? Då tror vi att det här tipset passar dig. På Nutelladagen kokade vår Community Manager ihop ett riktigt gott recept på pannkaksrullar med proteinella i (receptet hittar du här). Det krävdes bara två ingredienser och var klart på nolltid. Alla hjärtans dag till ära kan du slänga in några jordgubbar och lite grädde som tillbehör så har du allt som ingår i alla hjärtans dags kostcirkel.


Köp GAAM Pancake Mix + HealthyCo Proteinella


2. Nästan som godis

Kanske lutar dina alla hjärtans dag-planer mot träning istället? Det kanske är svårt att smuggla in en box med geléhjärtan på gymmet men det betyder ju inte att du ska avstå från godis på självaste alla hjärtans dag.

Vi löser problemet åt dig genom att tipsa dig om AminoPRO Candy Edition och GAAM Protein Bar. Candy Edition är en funktionsdryck som finns i tre olika smaker av välkända godisfavoriter och GAAM Protein Bar är en mjuk och krämig bar som också kommer i tre (lite extra) goda smaker. Det blir ungefär som att äta godis på alla hjärtans dag, fast inte riktigt.


Köp AminoPRO Candy Edition + GAAM Protein bar


3. Proteinbolagets outlet.

Inte vad du förknippar med alla hjärtans dag kanske? Men faktum är att miljön alltid är i behov av lite extra kärlek. Därför vill vi tipsa om vår outlet-sida där vi säljer ut produkter till ett rabatterat pris. Det kan vara att vi mycket av produkten på lager eller att produktens bästföre-datum börjar närma sig. Du hittar allt från drycker och bars till kläder och kosttillskott. Så vill du skänka lite extra kärlek till miljön på alla hjärtans dag är du varmt välkomen att kika runt på vårt outlet. ❤️

Tankar på inlägget? Skriv en kommentar nedan
Inga kommentarer
Bli först att kommentera:
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
Ange koden: ZbYmKB (motverkar spam)
Mer från Tips & råd
Ashwagandha bäst i test: Vi jämför 4 populära sorter

Ashwagandha bäst i test: Vi jämför 4 populära sorter

2024-04-09
I den pulserande hälsovärlden, där ålderdomliga läkemedel möter moderna livsstilar, har superörten gjort sig ett namn - Ashwagandha. Och det är nog ingen som missat ashwagandhas intåg på hälsomarknaden. Du har säkert hört talas om de många fördelarna som kommer genom att ta kosttillskott med ashwagandha. Men bland alla alternativ, vilket ashwagandhatillskott är egentligen bäst? Vi har jämfört fyra populära sorter från GAAM, Elexir Pharma, Elit Nutrition och Olimp Sport Nutrition för att ta reda på detta.
Läs mer
Guide till veganskt proteinpulver: Fördelar, tips och jämförelser

Guide till veganskt proteinpulver: Fördelar, tips och jämförelser

2024-03-26
Även om du försöker äta så många veganska livsmedel med så hög proteinhalt som möjligt, som tofu och tempeh, finns det fortfarande en chans att du inte får tillräckligt med protein i din kost - särskilt om du är aktiv. Det är här ett proteinpulver kan vara en vegans bästa vän. Vår guide till veganska proteinpulver ger dig all information du behöver om växtbaserade proteiner; de olika typerna, vad du ska leta efter, vilka ingredienser du bör undvika.
Läs mer
Fettförbrännare bäst i test: Vi jämför 4 populära sorter

Fettförbrännare bäst i test: Vi jämför 4 populära sorter

2024-03-19
För vissa personer är fettförbränningspiller ett säkert och effektivt alternativ för viktminskning. I denna artikel går vi igenom fyra av våra mest populära fettförbrännande kosttillskott från märkena GAAM, Stacker2, Elit Nutrition och JNX Sports.
Läs mer
Q10 bäst i test 2024: Vi jämför 4 populära sorter

Q10 bäst i test 2024: Vi jämför 4 populära sorter

2024-03-04
Är du trött på att försöka navigera bland alla Q10-tillskott på marknaden? Med olika doser, priser och påstådda fördelar kan det vara överväldigande att välja det rätta. Men oroa dig inte längre! Vi har jämfört fyra populära Q10-tillskott från märkena GAAM, Elexir Pharma, Great Earth och Better You för att hjälpa dig hitta det perfekta valet för dina behov. Låt oss ta en titt på våra toppval och hitta det som passar dig bäst!
Läs mer
Clear Whey bäst i test 2024: Vi jämför 4 populära sorter

Clear Whey bäst i test 2024: Vi jämför 4 populära sorter

2024-03-01
Den hetaste trenden inom proteinpulver är Clear Whey. Med sin saftliknande konsistens och uppfriskande smak är det perfekt för att släcka törsten och återhämta musklerna efter ett svettigt träningspass. Men med så många olika märken och smaker på marknaden, hur vet du vilket du ska välja? Här jämför vi fyra populära Clear Whey proteinpulver från välkända varumärkena GAAM, Optimum Nutrition, Aware Nutrition och Leader Performance.
Läs mer