Proteinbolaget Magazine
Här hittar du ny inspiration varje vecka!

Ge inte upp på sås!

Kommer du ihåg senaste tillfället du kämpade med att trycka i dig en torr kycklingfilé eller tuggade i dig en sallad likt en borttappad hungrig kanin för att du bestämt dig för överge all typ av dressing och sås? Det är inget ovanligt scenario när man följer ett kostschema eller en typisk fitnessdiet.


Dom flesta håller nog med om att sås är gott, för sås är gott. Gott och smakrikt, men tyvärr ofta också fett och energirikt. Fel sorts sås kan lätt förstöra en i övrigt nyttig måltid, så det är egentligen inte konstigt att sås ofta utesluts från alla typer av dieter. Men måste du verkligen ge upp sås om du vill leva ett hälsosammare liv? Du kommer förmodligen vara tvungen att ge upp
fel sorts sås. Fel sorts sås i det här sammanhanget är sås som till exempel innehåller mycket fett eller kolhydrater. Men det finns ingen anledning att du ska undvika rätt sorts sås. 

Rätt sås är GAAM Sauce

GAAM Sauce är det senaste tillskottet i GAAM Nutritions breda sortiment. Som du säkert redan räknat ut är GAAM Sauce ett gäng lågkalorisåser. GAAM Nutrition har visionen att GAAM Sauce ska vara ett naturligt val för dig som älskar sås men ibland känner dig begränsad på grund av att vanliga såser ofta innehåller ingredienser som inte går hand i hand med att gå på diet.



Du kommer aldrig behöva skippa såsen med GAAM Sauce. Den innehåller endast 3 kalorier per servering och är fri från både socker och fett. GAAM Sauce finns i smakerna BBQ, Curry och Spicy Garlic. Med GAAM Sauce behöver du inte leva ett liv utan sås. 

Tankar på inlägget? Skriv en kommentar nedan
Inga kommentarer
Bli först att kommentera:
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
Ange koden: AcT9MM (motverkar spam)
Mer från Tips & råd
Guide till veganskt proteinpulver: Fördelar, tips och jämförelser

Guide till veganskt proteinpulver: Fördelar, tips och jämförelser

2024-03-26
Även om du försöker äta så många veganska livsmedel med så hög proteinhalt som möjligt, som tofu och tempeh, finns det fortfarande en chans att du inte får tillräckligt med protein i din kost - särskilt om du är aktiv. Det är här ett proteinpulver kan vara en vegans bästa vän. Vår guide till veganska proteinpulver ger dig all information du behöver om växtbaserade proteiner; de olika typerna, vad du ska leta efter, vilka ingredienser du bör undvika.
Läs mer
Fettförbrännare bäst i test: Vi jämför 4 populära sorter

Fettförbrännare bäst i test: Vi jämför 4 populära sorter

2024-03-19
För vissa personer är fettförbränningspiller ett säkert och effektivt alternativ för viktminskning. I denna artikel går vi igenom fyra av våra mest populära fettförbrännande kosttillskott från märkena GAAM, Stacker2, Elit Nutrition och JNX Sports.
Läs mer
Q10 bäst i test 2024: Vi jämför 4 populära sorter

Q10 bäst i test 2024: Vi jämför 4 populära sorter

2024-03-04
Är du trött på att försöka navigera bland alla Q10-tillskott på marknaden? Med olika doser, priser och påstådda fördelar kan det vara överväldigande att välja det rätta. Men oroa dig inte längre! Vi har jämfört fyra populära Q10-tillskott från märkena GAAM, Elexir Pharma, Great Earth och Better You för att hjälpa dig hitta det perfekta valet för dina behov. Låt oss ta en titt på våra toppval och hitta det som passar dig bäst!
Läs mer
Clear Whey bäst i test 2024: Vi jämför 4 populära sorter

Clear Whey bäst i test 2024: Vi jämför 4 populära sorter

2024-03-01
Den hetaste trenden inom proteinpulver är Clear Whey. Med sin saftliknande konsistens och uppfriskande smak är det perfekt för att släcka törsten och återhämta musklerna efter ett svettigt träningspass. Men med så många olika märken och smaker på marknaden, hur vet du vilket du ska välja? Här jämför vi fyra populära Clear Whey proteinpulver från välkända varumärkena GAAM, Optimum Nutrition, Aware Nutrition och Leader Performance.
Läs mer
Betakaroten bäst i test 2024: Vi jämför 4 populära sorter

Betakaroten bäst i test 2024: Vi jämför 4 populära sorter

2024-02-20
Vinka hejdå till blek vinterhud och välkomna i stället en solkysst hud - eller behåll den gyllenbruna hudfärgen under vinterhalvåret med betakaroten. Du bestämmer! I denna artikel jämför vi fyra populära kosttillskott med betakaroten (eller så kallade brun-utan-sol tabletter eller kapslar) från märkena GAAM, Scitec Nutrition, Elexir Pharma och Better You.
Läs mer