Proteinella-kladdis!
Hem
Sök
Visade produkter

Vad säger fredagsfika bättre än kladdkaka? Eller ja en variant på en kladdkaka. Gör din fredag ännu bättre med en Proteinella-kladdis! 


Ingredienser:

● 4 ägg 

● 1,5 dl kokosmjöl 

● 2 dl proteinella hasselnöt 

● 1 krm bakpulver 

● 1 krm vaniljpulver


Så här gör du: 


1. Sätt ugnen på 175 grader.

2. Blanda ägg, kokosmjöl, 2 dl proteinella, bakpulver och vaniljsocker i en bunke. 

3. Använd gärna en elvisp för att få allt till en slät smet, det kan bli lite trixigt att blanda ut proteinellan för hand. 

4. Häll över smeten i en form.

5. Grädda i ugnen i cirka 12 - 15 minuter.

6. När du tagit ut kladdisen ur ugnen ska du ställa in den direkt i kylen och låta stå i 3h.

7. Toppa med vit proteinella innan servering! 


Recept av My Carlsson


Det finns ännu inga kommentarer till detta inlägg.
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Ange koden MGbEyZ:
Kommentarer:
Fortsätt »