Proteinbollar
Hem
Sök
Visade produkter

En lyxig tvist på vanliga chokladbollar, men kanske lite godare. 


Ingredienser:

● 2 dl 100% Casein Cookie Dough.

● 75 g smör (eller kokosolja).

● ½ dl honung.

● ½ - 1 dl havremjölk.

● 3 dl havregryn.

Kanel och kardemumma efter smak. 

● Proteinella till topping.

● Kokosflingor till topping.


Så här gör du:

1. Blanda kasein, smör (eller kokosolja), honung, havremjölk, havregryn, kanel och kardemumma i en bunke.

2. Rulla smeten till bollar.

3. Rulla i kokos.

4. Ställ in i kylen.

5. Toppa med proteinella.

6. Servera!


Recept av: Linn Appelskog.

Det finns ännu inga kommentarer till detta inlägg.
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Ange koden xy7dj7:
Kommentarer:
Fortsätt »