Crumble Apple pIe
Kommentarer (0)
Höstens alla äpplen ska plockas och då måste man passa på att baka appelpaj! Denna lite nyttigare variant av smulpaj har Wiktoria Ahlin knåpat ihop.
4-6 normal stora äpplen
Kanel efter smak
75g smör
1 skopa 100% Whey Delicious Vanilla
1/2 dl sötströ
1 dl mjöl
2 dl havregryn
1. Starta ugnen på 175°C
2. Skala och kärna ur äpplena.
3. Skär smala klyftor och fördela i en smord form.
4. Förgrädda äpplena i ugnen i ca 10 min.
5. Knåda ihop de övriga ingredienserna och smula sedan över äpplena.
6. Låt grädda i ugnen tills pajdegen får en gyllene färg, ca 20 min.
7. Servera tillsammans med Propud Milkshake Vanilj
185 kr
209 kr
Tankar på inlägget? Skriv en kommentar nedan
Inga kommentarer