Go Bananas bread!
Kommentarer (0)
Vem älskar inte bananbröd? Detta bananbröd passar lika perfekt till frukost som till mellisen eller varför inte som en lite nyttigare fika?
Baktid: ca 40 min.
2-3 mogna bananer
1 tsk Superfruit Foods EKO Kokosolja
1 nypa salt
1 msk sötströ
1 stort ägg
1 tsk bakpulver
1 tsk vaniljextrakt
3,5 dl mjöl
Lite kokosolja till formen
1. Sätt ugnen på 175°C.
2. Vispa ägget hårt.
3. Mosa bananerna och blanda med ägget.
4. Blanda i de övriga ingredienserna.
5. Smörj en avlång brödform med lite kokosolja.
6. Häll i smeten i formen och låt stå i mitten ugnen i ca 25 min eller tills brödet är gyllenbrunt.
Går alldeles utmärkt att äta både varm och kall. Serveras gärna tillsammans med chokladpudding och jordgubbar!
Recept av Tia Holm Brodin
129 kr
169 kr
Tankar på inlägget? Skriv en kommentar nedan
Inga kommentarer