Krämig Bananchokladkaka
Bananchokladkaka med Chokladfyllning:
Enkelt, gott & krämigt är ledorden i denna mättande kaka. En perfekt kombination, helt enkelt.
Bakas i en liten springform eller silikonform.
Bananchokladkakan:
60 g whey (30 g Banana Chocolate samt 30 g Chocolate Dream från GAAM Nutrition) Köp här!
100 g havremjöl (ev. havregryn som mixas till mjöl)
2 tsk (8 g) bakpulver
0,5-1 dl sötning
1 helt ägg
2 äggvitor
150 g kvarg
1 stor mosad banan
Fyllning:
35 g GAAM Nutrition Casein Chocolate Sundae
Gör såhär:
1. Börja med att sätta ugnen på 190 grader. Smörj din springform med kokosolja (hoppa över om du använder silikonform).
2. Häll whey, havremjöl, bakpulver och sötning i en bunke och blanda.
3. Tillsätt ägg, äggvitor, kvarg och den mosade bananen. Rör till blandat.
4. Häll i din form och skjutsa in i ugnen i ca 25 minuter.
5. Kakan kommer att vara något kladdig i mitten när du tar ut den, så låt den svalna innan du skär den i två.
6. Blanda kaseinet med vatten tills önskad konsistens uppnås. När du delat kakan i två (ett lock och en botten), brer du på kaseinet på botten innan du lägger på locket.
Ät och njut som den är, eller varför inte lyxa till det med en klick jordnöstsmör?