Köp ett träningsbälte eller lyftarbälte hos Proteinbolaget

010 - 138 88 50

Vardagar 07:30 - 16:00

X

Användarnamn


Prisgaranti
Snabb leverans
Fraktfritt vid 499kr
MENY

Träningsbälten & lyftarbälten

Ett träningsbälte är många gånger en förutsättning för att träningen ska bli så stabil, bra och säker som du vill att den ska vara. Bälten kan ha flera olika funktioner till många olika former av träning, men kanske är det så att de är som mest populära inom gymträning och de som lyfter riktigt tungt. De är också för dem som dessa träningsbälten, i den här kategorin, lämpar sig bäst för att hålla kroppen i en bra position som inte äventyrar den när det är dags att försöka sig på ett personligt bästa!
Topplista
Better Bodies Basic Gym Belt Black
Stabilt och bekvämt bälte från Better Bodies
277 kr
369 kr
Better Bodies Womens gym belt, Black/pink
Better Bodies Womens gym belt är designad efter en kvinnas anatomi för en nära...
349 kr
Better Bodies Womens Gym Belt Black/aqua
Better Bodies Womens gym belt är designad efter en kvinnas anatomi för en nära och ...
349 kr
Better Bodies Weight Lifting Belt, black
Better Bodies Weight Lifting Belt är ett högkvalitativt bälte som ger riktigt bra s...
449 kr
Better Bodies Pro Lifting Belt
Pro Lifting Belt från Better Bodies är ett bälte som ger maximalt med stöd med...
349 kr
Gasp Training Belt
Extra starkt och tjockt träningsbälte för stöd av ländryggen vid tung sty...
899 kr
Better Bodies Basic Gym Belt Black Red
Stabilt och bekvämt bälte från Better Bodies
277 kr
369 kr
Ytterligare information
Vi lever alla med våra individuella ambitioner. Det innebär att vi har olika mål och syften med vår träning, och att det samtidigt har resulterat i att vi ligger på olika nivåer i vår träning. Många har som mål att lyfta deras träning till nya nivåer, men det finns omständigheter som begränsar och gör att riskerna för skador ökar, speciellt när det kommer till att lyfta tungt. Ett träningsbälte är ett smart och enkelt träningstillbehör att använda sig av, som underlättar för dig i din träning – samtidigt som du ser till att kroppen klarar sig från allvarliga skador.

Många delar utsätts
Med ett lyftarbälte på dig så är du bra förberedd på att ta dig an nya utmaningar på gymmet. Med hjälp av ett träningsbälte får du nämligen många saker gratis – du minimerar skadorna på axlar, ben, knän och nacke på samma gång som din kropp får betydligt bättre stabilitet. Med ett träningsbälte ger du alltså dig själv bättre förutsättningar att lyckas i gymmet, utan att riskera plågsamma skador som istället stjälper din träning.

Här på Proteinbolaget hittar du ett stort utbud av marknadens mest populära träningsbälten, från ledande tillverkare inom sportvärlden, i slitstarkt material som exempelvis läder och neopren.