Swedish Supplements F#cked Up Halo Edition - - Proteinbolaget.

010 - 138 88 50

Vardagar 07:30 - 16:00

X

Användarnamn


Prisgaranti
Snabb leverans
Fraktfritt vid 499kr
MENY
Swedish Supplements F#cked Up Halo Edition i gruppen Prestationshöjare / PWO / Uppiggande & Fokus hos Proteinbolaget.se (PB-1363)
Swedish Supplements F#cked Up Halo Edition

Swedish Supplements F#cked Up Halo Edition

Smak: 
Antal: 
Leveransinfo

Om du beställer fler produkter är det leveranstiden angett på den vara som har längst leveranstid som gäller. Observera att din beställning kan delas upp på flera leveranser.

Lagersaldo:
Prisgaranti

Vi erbjuder alla våra kunder en prisgaranti, vilket innebär att om du otroligt nog skulle hitta samma produkt till ett billigare pris hos någon annan svensk webshop så matchar vi priset! Kontakta kundservice.

Prisgaranti
Bonusprodukter i kassan

Vi erbjuder alla våra kunder massor av bonusprodukter du kan välja i kassan!

Bonusprodukter i kassan
29kr frakt. Fraktfritt vid 499kr

Frakten hos oss kostar endast 29kr. Men om du handlar för mer än 499kr så bjuder vi på frakten!

29kr frakt. Fraktfritt vid 499kr
Snabb leverans

Du ser produktens leveranstid under köpknappen på varje produkt. Köper du en lagervara så kan du alltid förvänta dig 1-2 dagars leverans. Köper du en beställningsvara så är leveranstiden något längre.

Snabb leverans
Artnr: PB-1363
Kampanj:
Antal:
Kampanjstart:
Kampanjstopp:
Info: Innehåll Artikellista

Fucked Up Halo! En av marknadens starkaste PWO produkter nu i ny version. Förebered dig på att få mer energi och fokus än du trodde var möjligt.

Swedish Supplements F#cked Up Halo, uppföljaren till F#cked Up, är en potent pre-workoutprodukt med fokus på styrka och uthållighet, energi och mental fokus.

Fucked Up Halo kan ge dig:

  • Ger dig både explosiv och långvarig energi.
  • Främjar förbättrad uthållighet.
  • Främjar ökat fokus.
  • Innehåller kreatinnitrat – främjar ökad styrka, muskeltillväxt och explosivitet.
  • Innehåller beta-alanin – hämmar mjölksyraproduktionen.

 

Nu kommer uppföljaren till den legendariska PWOn Fucked up. Upplev pump uthållighet samtidigt som du får en energiboost som tar dig genom dina mest påfrestande träningspass med ett leende på läpparna. Fucked up har det lilla extra som särskiljer dig från mängden. I varje portion får du en vetenskapligt effektiv dos av kreatin i form av kreatin nitrat samt betaalanin. Kreatinnitrat har överlägsna egenskaper då den löser sig väl i vatten och tas upp lätt av kroppen. Dessutom frigörs Nitrat som kommer att ge en kväveutöndring i blodkärlen varvid pump känslan infinner sig. Betaalanin ger en känsla av stickningar i huden och fungerar genom att den hjälper till att buffra karosinnivåerna i musklerna och därmed minska mjölksyran. 

Fucked up tar din mentala kapacitet till högre höjder. Det fokus och den energi du får kommer att göra att du vill krossa vikterna i gymmet. Hemligheten är blandningen av Amaranthus cruentus extrakt och andra ämnen vilka bland annat innehåller olika centralstimulerande alkaloider. Vidare finner vi Schizandra samt Rosenrot och Koffein skapar en högre grad av vakenhet och medvetande. Pröva den idag – du lär inte bli besviken.

Doseringsförslag:
Som ett kosttillskott tag ½ till 1 skopa och blanda med 3dl kallt vatten 20-30 minuter före träning. 

Storlek:
230g
Omdöme
2015-03-22 @ 15:02:24
Alla är olika byggd och reagerar på olika saker. Så fult att skriva ''köp inte'' istället för ''denna produkt fungerade inte alls'' typ. Ris ger inte samma effekt på mig som en vän? Bara för de kan jag inte säga köp inte ris de fungerar inte.. jäkla pajas, lär dig!

2014-07-30 @ 15:30:35
Köp inte!!!Har provat denna nu i ca 2 veckor och kunde lika gärna dricka vatten för denna känner du absolut ingenting av. Du får varken någon Kick eller mer Pump, värdelös!Köp istället The Curse eller Berzerk

Se fler varor
Swedish Supplements T-Power 200 caps
Nu har Swedish Supplements lanserat en helt ny revolutionerande testo-booster med en sammansä...
389 kr
Swedish Supplements Go Hard 2.0
Nå en hård och slimmad fysik med Go Hard, en nyskapande och skräddarsydd fettfö...
349 kr
Swedish Supplements Slow Casein
Swedish Supplements Slow Casein är en långsam proteinkälla utvunnen från mj...
299 kr