Kategorier
Filtrera
Sortera
Filtrera
Kategori
Varumärke
Smak
Diet
Fri från
Målsättning
Form
Pris
Visa kampanjartiklar
Finns i lager
-24%
Kort datum
0 Barebells Fast Food 500 ml Barebells Fast Food 500 ml
Fler varianter
-25%
Kampanj
9 Heey! Meal Shake 750 g Heey! Meal Shake 750 g
Fler varianter
Osäker på vilken måltidsersättning som är bäst? Hitta inspiration och de bästa måltidsersättningarna här.
-15%
Kampanj
3 Fairing Vegan Meal 1.4 kg Gainer Fairing Vegan Meal 1.4 kg Gainer
Fler varianter
Nyhet
-25%
Kampanj
0 Heey! Food Shake 1.4 kg Heey! Food Shake 1.4 kg
Fler varianter
Nyhet
-14%
Kampanj
0 Ehrmann Foodie 400 ml Ehrmann Foodie 400 ml
Fler varianter
Nyhet
-15%
Kampanj
0 6 x Ehrmann Foodie 400 ml 6 x Ehrmann Foodie 400 ml
Fler varianter
-15%
Kampanj
6 Fairing Proteingröt 1.4 kg Fairing Proteingröt 1.4 kg
Fler varianter
Artikel 23 av 23

Vad är en måltidsersättning?

Som namnet antyder är måltidsersättning näringsmässiga måltidslösningar som kan konsumeras för att ersätta dina måltider. De innehåller vanligtivs makronäringsämnen som kolhydrater och protein, samt mikronäringsämnen som vitaminer och mineraler. Detta säkerställer att ditt intag av näringsämnen som din kropp behöver för att bibehålla en hälsosam vikt inte påverkas, även om du försöker minska ditt kaloriintag. Att ersätta 2-3 måltider med våra shakes kan också leda till en snabb och betydande viktminskning. En måltidsersättning ska alltid användas i samband med en balanserad kost. 

Måltidsersättning för viktminskning

När man vill gå ner i vikt eller få kontroll över sitt kaloriintag kan en måltidsersättning vara behändig. Det är viktigt att få i dig färre kalorier för att uppnå det önskade resultatet. Samtidigt är det av stor vikt att du inte slarvar med näringsämnen, fetter, vitaminer och mineraler – något som kan gå förlorat när du äter lite mindre. En måltidsersättning, oavsett om det är i pulverform eller i form av en shake är praktiska och enkla att integrera i din kost. Eftersom du vet hur mycket näringsämnen och kalorier varje portion kommer att ge. Detta gör att du kan undvika att få i dig för mycket kalorier. 

Många upplever tidsbristen i vardagen som anledning till att äta ohälsosam och processad mat. Eftersom det går snabbt att få i sig mat och det är samtidigt praktiskt. Måltidsersättningar gör måltidsplaneringen enklare, eftersom de innehåller alla näringsämnen du behöver för att kunna ersätta någon av vardagens måltider - på ett snabbt, enkelt och praktiskt sätt. De hjälper dig också att äta mindre genom att mätta dig snabbare, vilket minskar suget att äta för mycket eller hetsäta.

Kom dock ihåg att en måltidsersättning är en endast en del av pusslet för att gå ner i vikt. Detta kosttillskott ska alltid kombineras med en hälsosam och aktiv livsstil för bästa resultat.

Stort utbud av måltidsersättning

Njut av en läcker och näringsrik måltidsersättning som en del av din dietplan med någon av våra måltidsersättningar. Särskilt utvecklade för att inkludera de vitaminer, mineraler och näringsämnen din kropp behöver när du går ner i vikt, kan du njuta av lågkalorimåltider samtidigt som du arbetar mot dina viktminskningsmål.

Alla våra måltider är snabba och enkla att göra. Detta gör dem perfekta för en snabb middag hemma när du inte har mycket tid att laga mat eller som en praktisk matlåda på jobbet – följ bara de lätta instruktionerna och din måltid är klar på nolltid.

Tillgängliga i olika smaker, med nya varianter som läggs till hela tiden. Dessutom smakar våra måltidsersättningar fantastiskt, vilket är lika viktigt! Du kanske blir förvånad över att du faktiskt äter en måltid med lågkalori!

Nyckeln till kostmässig framgång är att följa och hålla fast vid en hälsosam kost, en som passar in i din livsstil och också levererar näringsämnen och smak. Våra måltidsersätningsshakes erbjuder den perfekta kalorikontrollerade lösningen för att hjälpa dig stödja din viktminskningsresa. Ta en titt på vårt stora utbud och hitta en lösning som passar dig.


En kickstart för ett bättre leverne

Man brukar rekommendera att ta en måltidsersättning för viktminskning i cirka 2 veckor och sedan fortsätta med den vanliga kosthållningen. Måltidsersättning kan också vara ett bra sätt att starta sin nya kosthållning för att få en boost i rätt riktning och vänja kroppen långsamt vid färre kalorier. Eftersom måltidsersättningar ofta innehåller makronäringsämnen och vitaminer är de ett utmärkt sätt att uppnå ditt dagliga rekommenderade intag med en normal hälsosam kost. De kan bestå av diet-shakes för hälsosam viktminskning, proteinbars och hälsosamma snacks. Måltidsersättningar som innehåller protein kan också bidra till att bibehålla och öka muskelmassa, vilket hjälper till att stödja din framgång efter en intensiv träning - avgörande för alla oavsett ditt träningsmål. De kan också vara ett utmärkt sätt att förbättra känslor av mättnad, vilket i sin tur kan hjälpa dig att nå ditt viktnedgångsmål, eftersom om du känner dig mätt längre efter en måltid minskar suget efter sockerrika, ohälsosamma snacks.


Måltidsersättning billigt på Proteinbolaget

Det är viktigt att välja en måltidsersättning som smakar gott, annars finns risken att du slutar eller tröttnar. På Proteinbolaget hittar du både nyttiga, goda och billiga måltidsersättningar som innehåller allt din kropp behöver under en kortare period.