Scitec Nutrition Jumbo 4,4kg - - Proteinbolaget.se

010 - 138 88 50

Vardagar 09:30 - 15:30

X

Användarnamn


Prisgaranti
Snabb leverans
Fri frakt från 499kr
MENY

Tillagd i varukorgen

Scitec Nutrition Jumbo i gruppen Gainer hos Proteinbolaget.se (PB-1082)

Scitec Nutrition Jumbo

Handla vidare
Gå till kassan
Scitec Nutrition Jumbo i gruppen Gainer hos Proteinbolaget.se (PB-1082)
Ambassadör - Grupp 1
Ambassadör - Grupp 2
Ederer Athletes
Scitec Nutrition Jumbo

Scitec Nutrition Jumbo

Storlek: 
Smak: 
Antal: 
Leveransinfo

Om du beställer fler produkter är det leveranstiden angett på den vara som har längst leveranstid som gäller. Observera att din beställning kan delas upp på flera leveranser.

Lagersaldo:
Prisgaranti

Vi erbjuder alla våra kunder en prisgaranti, vilket innebär att om du otroligt nog skulle hitta samma produkt till ett billigare pris hos någon annan svensk webshop så matchar vi priset! Kontakta kundservice.

Prisgaranti
Fri retur

När du handlar hos oss kan du alltid känna dig trygg. Vi erbjuder dig helt kostnadsfri retur om du inte är nöjd med produkterna du fått.

Fri retur
29kr frakt. Fraktfritt vid 499kr

Frakten hos oss kostar endast 29kr. Men om du handlar för mer än 499kr så bjuder vi på frakten!

29kr frakt. Fraktfritt vid 499kr
Snabb leverans

Du ser produktens leveranstid under köpknappen på varje produkt. Köper du en lagervara så kan du alltid förvänta dig 1-2 dagars leverans. Köper du en beställningsvara så är leveranstiden något längre.

Snabb leverans
Artnr: PB-1082
Kampanj:
Antal:
Kampanjstart:
Kampanjstopp:
Info: Innehåll Artikellista
JUMBO innebär stor! JUMBO betyder stark! Det är ett vetenskapligt faktum att människor underskattar sitt näringsintag i samband med bantning, men också överskattar den faktiska livsmedelskonsumtionen när man försöker få muskler. Med andra ord, äter de mindre än de tror och vad de behöver för stadiga och betydande framsteg!

  • 50g protein per portion
  • Både snabba & långsamma kolhydrater
  • Innehåler vassleprotein
  • Tillsatta aminosyror
  • Särskilt framtagen för hardgainers (De som har svårt att gå upp i vikt)
  • Inga konstgjorda sötningsmedel
  • Avancerad kreatinmatrix

Alla söker en mirakelmedicin och bortser från det faktum att inget är mer kraftfullt än en konsekvent konsumtion av rätt total mängd av kalorier, energigivande kolhydrater och muskeluppbyggande protein. Kombinera detta med det faktum att många idrottare inte investerar tid och energi på den beprövade metoden att föra logg över sitt näringsintag så blir den enda praktiska lösningen för de flesta att lita på den dagliga användningen av en JUMBO typ shake som praktiskt taget garanterar dig att ha tillräckligt med näringsämnen i ditt system för att göra framsteg. Med 50 gram av högsta kvalitet av protein per portion, en stor dos av både snabba och långsamt frisatta kolhydrater, är den näringsmässiga sidan av ekvationen betydligt förbättrad för dig genom JUMBO. JUMBO är utformad med snabbverkande vassleprotein för att göra den lämplig för användning före, under och efter träning enligt ordination av banbrytande vetenskap när det gäller näringsämnens lämpliga användningstider. Dessutom, inkluderandet av regelbunden fast föda i ens kost betyder att långsamt nedbrutna proteinkällor släpper ut aminosyror i blodet under ett stort antal timmar (4-6), tillskott bör därför innehålla snabba proteinkällor, speciellt om man vill använda dem kring träning för de största ökningarna. JUMBO innehåller inga sötningsmedel alls!

Doseringsförslag:
4 rågade skopor (220g) blandas med 4 dl vatten eller mjölk 1-2 gånger om dagen, förslagsvis direkt efter träning och/eller som mellanmål mellan större måltider.

Storlekar:
4400g - 20 portioner
8800g - 40 portionerOmdöme
Se fler varor
Scitec Nutrition Revex-16, 108 caps
Fler varianter
Revex-16 är en effektiv fettförbrännare från Scitec Nutrition.
249 kr
Scitec Nutrition Essential Amino Matrix 300g
Fler varianter
Scitec Nutritions formel innehåller alla de nio essentiella aminosyrorna.
169 kr
Scitec Nutrition Vita-C 1100, 100 caps
Fler varianter
Vitamin C hjälper till att skydda cellerna mot oxidativ stress och bidrar till normal kollage...
119 kr