Missa inte dessa erbjudanden!

2
Kampanj
Paketpris
Senast köpt för minuter sedan
Hög efterfrågan
Köpt 0 gånger under de senaste dagarna

Scitec Nutrition 100% Beef Muscle 3.18 kg Gainer

949 kr / 807 kr
Summa av lösa artiklar:
Smak
Rich Chocolate Lagervara Bäst före:

Rekommenderad produkt att lägga till

29 kr 39 kr
Välj produkt i listan ovanför
(1)
ID: PB-9402

Inspiration från andra

Mest populära från Gainer

  • Beskrivning
  • Avancerad gainer med hydrolyserat protein från nötkött.
    Scitec Nutrition 100% Beef Muscle innehåller protein gjort av HYDROLYSERADE NÖTKÖTTS ISOLAT PEPTIDER. 100% Beef Muscleär ett komplett, hydrolyserat nötkötts peptidprotein tillverkat av färskt nötkött som råmaterial, en 100% naturlig produkt utan några tillsatta hormoner. Det är ett enzymatiskt hydrolyserat (nästan "förspjälkat") nötkötts protein

    • Hydrolyserat protein
    • Laktosfritt
    • Sockerfri
    • Bra smaker

    100% BEEF MUSCLE ger rikliga mängder av flera olika typer av kolhydrater – inklusive den populära vaxartade majsstärkelsen – för att ge bränsle åt hårda träningspass och metaboliska processer. Många nötköttsproteiner lider av dålig smak! Scitecs nötköttsprotein smakar jättebra, prova själv!

    Doseringsförslag:
    Mixa en dosering (106 g) i 500 ml vatten! Använd lämpligen en shaker med filter i och skaka väl! Bästa tid att använda är efter träning.

    Storlek:
    3180g
    Smak:
    Choklad
    Storlek:
    3180 g
    Kategorier
    Kosttillskott ersätter ej en varierad kost. Rekommenderad dosering bör ej överskridas. Förvaras torrt, svalt, väl förslutet och oåtkomligt för barn.
  • Innehåll
  • Mängd per doseringRI%**100 gMängd per doseringRI%**100 g
    Energi1638 kJ20%1516 kJProtein 30 g60%28 g
    390 kcal366 kcalSalt*0.53 g8.8%0.5 g
    Fett1.6 g2.3%1.5 gFiber0 g-0 g
    varav mättat fett0.3 g1.5%0.3 gL-Leucin2000 mg-1887 mg
    Kolhydrater64 g25%60 g
    varav socker0 g0%0 g

    Ingredienser:

    Choklad: Maltodextrin, Hydrolyserat Nötköttspeptid protein, Vaxartad Majsstärkelse, Fettreducerat Kakaopulver (10 - 12%), Smak (Bitter Choklad), L-Leucin, Emulgeringsmedel (SOJAlecitin pulver), Konsistensgivare (Xantangummi), Sötningsmedel (Sukralos, Acesulfam K)

    Krämig Vanilj: Maltodextrin, Hydrolyserat Nötköttspeptid protein, Vaxartad Majsstärkelse, Smak (Grädde, Krämig Vanilj), Yoghurtpulver (MJÖLK), L-Leucin, Emulgeringsmedel (SOJAlecitin pulver), Konsistensgivare (Xantangummi), Sötningsmedel (Sukralos, Acesulfam K)

    ***Kan ha negativ effekt på aktivitet och uppmärksamhet hos barn

    Allergener: Kan innehålla spår av JORDNÖTTER, MJÖLK, ÄGGprotein, SOJA och GLUTEN. InnehållerSOJAlecitin.
  • Vanliga frågor och svar om Gainers

    Hur funkar gainers?
    Gainers är kosttillskott som är speciellt utformade för att hjälpa människor att öka i vikt, bygga muskler och öka sitt kaloriintag. De fungerar genom att tillhandahålla extra kalorier, proteiner och kolhydrater som kroppen behöver för att stödja muskeltillväxt och återhämtning 

    Finns det några biverkningar med att använda gainers?
    Generellt sett är gainers säkra att använda om de konsumeras enligt anvisningarna på förpackningen. Men vissa kan uppleva gasbildning, magbesvär eller oönskad viktökning. Överskrid inte den rekommenderade dagliga dosen för att undvika detta.

    Kan jag använda gainers som en måltidsersättning?
    Ja, du kan använda gainers som en tillfällig måltidsersättning i vissa situationer, men det beror på dina individuella mål och behov. Se över dina mål och dina behov samt överväg att konsultera en dietist för bästa resultat.

  • FAQ

Recensioner (1)

1 omdömen
Proteinbolaget ansvarar inte för innehållet i publicerade recensioner. Beskrivna effekter upplevs individuellt och kan inte generaliseras.
Daniel Linder 2020-06-30
Verifierat köp
Tyvärr inte särskilt nöjd med denna. Konsistensen och smaken lämnar mer att önska, och efter att ha läst på mer om denna typ av produkt kommer jag ej köpa den på nytt.
Visa fler
1 Recensioner
Nedan kan du betygsätta på en skala från 0-5. Om du vill kan du även skriva en kommentar till det betyg du har valt att ge artikeln.
Ditt namn kommer att visas som avsändare.


Våra kunder älskar oss!

Läs våra 3.000+ omdömen på Trustpilot. Det är ofta vi får höra att vi har supersnabba leveranser och schyssta villkor. Men det är ju lätt att påstå. Se vad våra kunder faktiskt tycker om oss:

Prisjakt

4.7 / 5

Pricerunner

4.8 / 5

Google

4.8 / 5