Sojaprotein & sojaproteinpulver - Proteinbolaget

010 - 138 88 50

Vardagar 09:30 - 15:30

X

Användarnamn


Prisgaranti
Snabb leverans
Fri frakt från 499kr
MENY

Sojaprotein

Att träna hårt tar på kroppen och dess muskler. Om man inte tillför rätt kost så kommer kroppen förr eller senare att börja bryta ner inte enbart fett, utan också dina muskler eftersom att det finns energi lagrad. Syftet för många med träningen är att istället bygga muskler, och med det följer ett behov av att tillföra bra protein – en väsentlig byggsten för dina muskler. Sådant bra protein hittar du i sojaprotein, ett högvärdigt protein som är helt vegetabiliskt. Hitta ditt nyttiga protein i vårt stora utbud av sojaprotein – här hos oss på Proteinbolaget!
Topplista
Scitec Nutrition Soy Pro 910g
Fler varianter
Soja protein har hög halt av de kritiskt viktiga grenkedjade aminosyrorna (BCAA) samt äv...
179 kr
Scitec Nutrition Soy Pro 910g
Fler varianter
Soja protein har hög halt av de kritiskt viktiga grenkedjade aminosyrorna (BCAA) samt äv...
179 kr
Self Omninutrition Soy Protein 1kg
Fler varianter
Self Soy Protein är det perfekta proteintillskottet för de som ställer krav på...
179 kr
Olimp Sojavit 85, 700g
Fler varianter
Soja protein från Olimp Sport Nutrition
119 kr
Ytterligare information
Sojaprotein och sojaproteinpulver är en utmärkt lösning för dig som är vegan eller vegetarian. Sojaprotein är helt vegetabiliskt och fritt från animalier, och det är också fördelaktigt för dig som är laktosintolerant då sojaprotein extremt sällan innehåller mjölkprodukter. Med andra ord så är sojaprotein en utmärkt lösning för dig som har svårt att hitta rikliga proteinkällor från annat håll. Oavsett vilken kost man har så är det alltid viktigt att få i sig protein, och sojaprotein är en lösning som många använder sig av då det passar många, såväl vegetarianer som elitidrottare som vill bygga muskler.

Enkelt och billigt
Det kan både ta lång tid och kosta mycket att försöka få i sig protein från icke animaliska källor. Med sojaprotein slipper du både matlagning och letande – här blandar du enkelt ihop den dos som du önskar och så får du det proteinet som du behöver för att hålla dig stark och frisk. Det har med andra ord aldrig varit enklare att få allt det man behöver för en välmående kropp och samtidigt lägga grunden för ett effektivt och snabbt träningsresultat. Välj bland våra många produkter av sojaprotein från populära varumärken här på Proteinbolaget!